Založ si blog

Do kazajky s ním! Lieky a pokoj! Pokoj s ním.

 

 

 

Zastaví Koróna pliagu menom „ľudstvo“?

… to bol pôvodný titulok a teraz podTitulok …

 

 

.   Jasné, že do zvieracej kazajky Igora Prvého Najmúdrejšieho Vševedného GenyJÁJÁJÁlneho NIE! Nie, nie a ešte raz dôrazné a rezolútne NIE!!! Kto si také myslel a kvôli tomu to otvoril, do kazajky s ním, nasadiť lieky a … pokoj. Pokoj s ním a nielen s ním, (všechno sním; všechno s ním sním; … a taky sladce sním, že všechno s ním sním, aHoj, Vandičko, Lásečko Slunná 🙂 ), ale aj s nami všetkými, budeme ho celkom určite potrebovať do nasledujúcich krušných dní … do kazajky s každým, kto si myslí, že by niekto mal ísť do kazajky, teda inak povedané, nerob druhým, čo nechceš, aby robili Tebe alebo ešte inak, keď už si sa rozhodol dopriať iným takýto nádherný zážitok, nože si ho vyskúšaj aj na vlastnej koži, nech vieš, aké to je, ujovia a tety bývalé mocné premocné nedotknuteľné sa teraz po Slovensku čudujú, čože sa im to deje, že sa nehanbíte, vy … !

 

.   Zasadanie intergalaktickej Rady, na programe dňa je Úspešný postup najnovšieho vynálezu multitalentovaného programátora kdesi tam z ČiernElánej PnalÉty Q7A, je to síce CoViDalgoritmus veľmi pozvoľne upozorňujúci a éšte veľmejšie pozvoľnejšie nútiaci →→→ tvorov z kategórie Najsmiešnejších & Tragikomicky Najzábavnejších, aby tak troška zvážili svoje správanie, zamysleli sa, či nemajú hriešne chute žiť na úkor nielen jedni druhých seba samých, ale rovno spotrebovávať už aj množstvo energie nachádzajúcej sa mimo ich zdanlivo uzatvorený systém, kvantum inteligentných výkonných systémov, vynikajúcich hláv a sŕdc sa musí venovať tejto miniplanétke, ktorá napriek svojim minirozmerom spôsobuje jedny z najväčších problémov v celom dohľadnom Hmotnom Vesmíre. A keby len v celom dohľadnom! Celom! →→→ (veta rozvitá dokončená 1.11. o 23:30) ale zato je nadesignovaný tak, aby sa nedal odprevadiť zo sveta Pozemského klasickými postupmi, ktoré fungovali doteraz, toto je vyšší level, začína sa jednať o presah z hmoty do sveta ideí, niečo na spôsob rozprávkového draka, usekni mu jednu hlavu, narastú ďalšie tri, vakcínou nebude nič hmotné, bude to niečo, k čomu sa bude musieť prepracovať každý úplne sám, poctivou prácou na zmene seba samého, seba samej. K lepšiemu, samozrejme, myslené lepšiemu bližšie k dodržiavaniu Zákona, ktorý sa nedá ani okabátiť, ani ošáliť, žiadne pokrivené paragrafy, ale jasné a nemenné Pravidlá, naprosto Dokonalé … přímo z Míst Nejvyšších!!!

.   Keby si niekto myslel, že ide o trápne sci-fácke Béčko či Céčko, vedzte, že absolútne nie! Základom pre úspešné pôsobenie Jednotiek pre nápravu vecí Ľudských je heslo: „HLAVNE NENÁPADNE!“ Poznali to všetci starovekí velitelia vojsk obranných i útočných, fungovali tak partizáni u nás i maličkí Vietnamci, ktorí ako krtkovia prederavili pod nepriateľom desiatky kilometrov štvorcových, aby sa dostali, kam treba a ubránili si svoje, nechcejúc nič cudzie. Rovnako tak títo Návštevnícki loptoši InterGalaktickí, oni to majú so svojou nenápadnosťou ale že strašne jednoduché, stačilo im zasponzorovať pár desiatok filmov v HollyWoode a „vysvetliť“ všemocnou „vedou“ vyzbrojenému ľudstvu, že oni sú len dielom spisovateľskej a scenáristickej invencie chlápkov a diev, čo nemajú frajerky a frajerov, tak po nociach vymýšľajú všemožné aj nemožné príbehy, že to je všetko len farbistá fantázia a viac, či menej zábavné nápady, ktoré majú z vrecák užasnutých divákov vytiahnúť čo najväčšie množstvá bubušov a buď ich inšpirovať k veľkolepým veciam alebo naopak postrašiť a odhovoriť od nekalých vecí. Nekalých vecí Kalimera, Kaliňáka, Kalivodu (podobnosť s menami kohokoľvek čisto náhodná, ja to len preto, aby mi to ako tak do slovotvorného základu sedelo), ktorí sa najprv o to, kto viac, preteKali, potom zuteKali a teraz ich zatýKali.

.   Niektoré partičky nasadzujú v prenesenom slova zmysle Armády vedcov, ktoré majú vyskúmať, o čo ide a hlavne vynájsť vakcínu, čarovný to všeliek, ktorý nás konečne zbaví trápenia a my už znova budeme môcť všetko to, čo sme mohli a dopriavali si plnými priehrštiami a dúškami aj predtým, iní zostavujú a vysielajú medzi nešťastníkov príslušníkov Armády Spásy, ktorí ich (Ich Bin) majú vyhľadať, poskytnúť im (I’m – I Am) prvú pomoc a vysvetliť, čo a ako ďalej, aby sa už nezhoršovalo, prípadne ak je možné, aj troška polepšovalo, prípadne ak by sa dalo aj troška dosť a prípadne aj čo keby ste tu ostali a robili mi služobníctvo, ja mám prachov dosť, ja budem vaša Pani, ja budem váš Pán. Ale samozrejme, panstvo, kedyže to môžeme nastúpiť? Doklad  o Corona Negativ od Igora treba priniesť tiež?

.   Jedna partička v strede kontinentu zvanom Európa, všetci majú pekne na začiatku A, ako sa sluší a patrí, len títo musia vymýšľať a silou mocou sa odlišovať, ale pravdepodobne to bude súvisieť s anglickou výslovnosťou, Europe – Ju Rop – You Rope – ty Lano, záchranné lano (ach, to bola HessoJašterákovština at her best, gratulujem si!!!, zdravím, Mišo, Zuzka) v podobe či už vrcholných vedcov, filozofov, mudrcov, prorokov, i keď Staručkej Dáme posledné desaťročia šliapu na päty konkurenti ako z A.západu, tak z A.východu, ale E je ešte stále E, takže EE, tak rýchlo sa opraty z rúk predávať nebudú, ekonomická a vojenská sila sú síce fajn, ale sú tu aj sily silnejšie, myslite si a hovorte, čo chcete, Abd-Ru-Shin sa narodil v Strednej Európe a aj keď to Nemci troschken posrkaschľali, povolanie a vyvolenie sa dokonca priamo Najvyšším posunulo len kúsok na Východ, … SLOVOmilcom a SLOVOžijcom.

.   No a títo SlovoMilci a SlovoŽijci, samozrejme spoločne so svojimi SlovoMilkami, zdravím, Nemcová z TT, pôvodom z PO, a slovoŽijkami, momentálne zažívajú nebývalé manévre, dokonca s origo pozemskou Armádou vyzbrojenou flintičkami a prskavkami a rachejtľami, proste Buď na Vianoce pripravený! – Vždy osláviť Jezuliatko PRIPRAVENÝ!!! To je taká mierumilovná armáda, nikde neútočia, všade len vypomáhajú a v Mierových Misiách, aHoj Miki Mad, a tak! A pekní šuhaji a švárne dievky sú to! Sa choďte dnes a zajtra pozrieť!

 

KRÁSA!

 

 

 

 

Skvelý ťah Markízy : debata Banáš vs. Kňažko

15.04.2024

. A že vraj to nejde! Neštekať po sebe, neurážať jeden druhého, nevidieť v tom druhom temného služobníka samotného Lucifera. No nádhera, páni – obaja vekom nad 75 rokov – zjavne nepotrebujúci držať sa hesla, že „Čím hlasnejšie a dlhšie na súpera z opačného tábora kričím, tým mám väčšiu a údernejšiu Pravdu“. Toto by mali [...]

Ďakovný list Peťa P. a Roba F. Igimu M.

12.04.2024

. Jedni hovoria, že nikdy nič také neexistovalo a ani existovať nebude, ale v tajných kuloároch sa povráva, že v titulku spomínaní dvaja páni mali nejedenkrát namále a takmer ho odoslali, ale vždy im niečo našepkalo, že ešte nie, ešte treba počkať na ďalšiu lekciu geniálneho pedagóga. Panovali mnohé pochybnosti a panujú dodnes, mnohí Igorovi [...]

No strašné! Ten proruSKý zlosyn Fico ide mierovo spolupracovať s Ukrajinou!

11.04.2024

. To je normálne ak nie šach-mat, tak dosť dôrazný šach mnohým opozičným krikľúňom a zároveň aj početným píšúcim a komentujúcim ochrancom „demokracie“ na ten už dosť dlho (Vlho!) čudesný spôsob, keď demokratické je zásadne to, čo za také považujeme „my“, prípadne parťáčky a parťáci z našej bublinky. Čo za kulehu to [...]

Islamský štát, islamisti

Islamský štát zaútočil na provládnych bojovníkov v Sýrii, zabili 28 vojakov

19.04.2024 11:05

Pri druhom útoku blízko Búkamálu pri hraniciach s Irakom zomrelo ďalších šesť sýrskych vojakov a dvaja boli unesení.

OSN / Organizácia spojených národov /

USA vetovali palestínsku žiadosť o plné členstvo v OSN. Agresívna politika, zúri Abbás

19.04.2024 10:38

Palestínska samospráva vo štvrtok odsúdila Spojené štáty za vetovanie palestínskej žiadosti o plné členstvo v OSN a označila to za "agresiu", ktorá tlačí Blízky východ k "priepasti".

Spišský hrad

Oprava Spišského hradu sa tak skoro nezačne. Šimkovičová nariadila zopakovať súťaž

19.04.2024 10:30

Úspešný uchádzač vraj neposkytol v zákonnej lehote riadnu súčinnosť a požadované dokumenty.

strategický bombardér Tu-22M3m pád ruského lietadla, vojna na Ukrajine

VIDEO: Zostrelili sme Rusom strategický nadzvukový bombardér, hlási Ukrajina. Moskva priznala stratu

19.04.2024 10:20

Podľa ukrajinskej vojenskej rozviedky (HUR) bol bombardér zostrelený v oblasti 300 kilometrov od Ukrajiny.

krkOSKAR bRÁNka

Ja PRAVDU milujem. A úplne najšťastnejší som, ak smiem na ceste k NEJ sprevádzať KVANTUM KRÁSNYCH SLOVENIEK, Quantum Of SOLACE. Solace, from Old French solas, from Latin sōlācium "consolation", meaning comfort or consolation in a time of distress. Consolation - útecha, potecha, distress - zármutok, nešťastie, bieda, núdza, nebezpečenstvo, tieseň, vyčerpanosť, vysilenosť, únava ... VEĽKÁ VĎAKA TI, PANE, Bože! :o) (o:

Štatistiky blogu

Počet článkov: 288
Celková čítanosť: 1419155x
Priemerná čítanosť článkov: 4928x

Autor blogu