Založ si blog

Bída, Igor, na Nera nemáš! Vymenia Ťa, ak nepritvrdíš!

 

 

(pôvodne uverejnené 2. novembra 2020 o 10:10, chýbalo na blogu od jari 2021 do apríla 2024)

Prečítané 1 475x

 

 

.   Núúúdááá! Som sa tešil, že niekto pred zvedavým okom kamery jednej z celoštátnych TyVole TéVé-čiek nenávistne vytrhne testovaciu tyčinku z ruky ohromenej odberateľky biologického materiálu, stiahne si gate, brate, urobí čelom vzad, strčí si ju do ehm-ehm a s penou okolo úst bude vykrikovať: „Vieš, kam si môžeš, dilino Trnafský, strčiť tie svoje netransparentne nakúpené nástroje Sorosovej a Gatesovej snahy o svetovládu!!!“

.   Alebo aspoň niečo na spôsob Vemen Femen, že pár sličných dievčat odhalí svoj charakter a ukážu celému národu a aj svetu, že vedia písať fixkou doma pred zrkadlom, a to úplne gramaticky správne a zachovajú korektne aj strany ľavá pravá, čo sa týka jednotlivých písmenok, teda, že „d“ nedube „b“ a či naoqak.

.   No … nič, alebo aspoň zatiaľ o ničom neviem. Teda viem, že za všetky úspechy, zdravotnícke, ekonomické, morálno etické a aj všetky ostatné môžeš Ty a maličkú troška aj tí, ktorých si si vybral do svojho tímu, ale zdôrazňujem, že to budú len mizivé tisíciny promile, hlavný dôraz filantropicko verejnoprospešnej činnosti je zásadne a len na Tvojich Pleciach, o tom nikdo nepochybuje! Akoby smel! V zmysle smel, že sa mu nedá o takom niečom ani uvažovať, lebo akékoľvek pochybnosti, čo sa týka Tvojej Veľkolepej Osobnosti, nikdy nevznikajú a ani nikdy nebudú, v žiadnom prípade to nie je smel, akože mu to Ty pod nejakou vyhrážkou dovolíš. Ty a vyhrážať sa?!? Pche!

.   Veď už len tie provokácie, že vraj tá Tvoja Národu Slovenskému veľkolepo darovaná Dobrovoľnosť nebola dobrovoľnosťou naozaj, si predstav, kadejaké neprístojnosti sa po internetoch objavovali od diverzantov & nepriateľov Vlasti Igorovej. Spochybňovať Slovo Tvoje! Kacíri a zradcovia!. Komisiu na preskúmanie provokačnosti a ironickosti napísaného, časom samozrejme aj hovoreného a mysleného by si mal zriadiť! Mnohí čitatelia tohoto blogu namietnu, že momentálne týmto textom provokujem ja a ironické a štipľavé poznámky mi vraj nie sú cudzie, ale vedz, milý Igor, že ja to myslím naprosto, smrteľne vážne!

.   A keď už sme pri tom, zobral by som potom toho fleka na Okresného Predsedu Komisie na určovanie toho, čo kto ako myslel tým, čo povedal. Lebo veď vieš, kadekto Ťa aj pochváli a uznanlivo ocení všetky Tvoje veľkolepé a štátnické činy, ale ktovie, či to je od srdca, úprimné a s láskou k Tebe. Lebo vieš, … nenahráš, nerozanalyzuješ doma, nezostriháš, ani len netušíš, aké svinstvo sa RADO vyskytuje v myšlienkovom svete členov tohoto a priori zločineckého národa už len počas takej PROCHÁZKY v nedeľu k babičkinmu hrobu!!! Budem Ti pravidelne posielať reporty a rovno aj návrhy na spôsob potrestania a spolu s tým aj na ďalšie veľkolepé akcie, ktoré nás čakajú a neminú. Ľud sa nudí, treba mu pripraviť program, aby sa nezačal búriť. Celoplošné testovanie fajn, ale vyjadrujem presvedčenie, že to bola len úvodná, veľmi mierna vychytávka z nedoziernej studnice Tvojich skvelých nápadov a že sa máme na čo ešte len tešiť.

.   A všímaš si, Igor?, … schválne som začal nenávistne, nieNaši NašiĽuďovsky, teda ich NašiĽuďovsky, aby v ostrom kontrapunkte s mojou nehynúcou oddanosťou a vernosťou Tvojej Nekonečnej Veľkoleposti vynikla moja už navždy nedostatočná a prinízka až pranízka schopnosť vyjadriť, čo všetko pre mňa a pre tento Teba nehodný ľud s láskou a maximálnejšou, než maximálnou erudíciou robíš. Maximálny, maximálnejší, najmaximálnejší, Igorovský, ďakujem Ti aj týmto, že konečne viem, ako vyzerá v praxi štvrtý stupeň nestupňovateľných adjektív, Chuck Norris mi minule písal, že ho zožiera nesmierna závisť, ale že sa v ňom zároveň prebudil nekonečný, priam najnekonečnejší obdiv k niekomu, kto je konečne po nekonečne dlhých desaťtisícročiach Najmaximálnejšie Igorovsky lepšejší ako on, to malé „o“ je príliš veľké, keď je napísané v porovnaní s Tebou.

.   A na záver len malá vlezdoprdelovská poznámka, pardon, to bolo v OldWorldOrderovčine, tá Tvoja dokonalá Einglichshtina v Európskom Parlamente, žasol som, ako si zatienil a zatriasol Shake Spear ovou kopijou ostroslovnosti a určil nové smery v modernej anglickej jazykovede. S greetingom & vyjadrením svojho pohybu smerom k svetlým Igorozajtrajškom …

 

I GO, IGOR, I GO !!!

 

 

 

Vand-I 🙂

 

 

 

 

 

Antisemiti, či záchranci Izraela? VŠ v USA vrú.

27.04.2024

Zachránia študent-i/-ky v USA Izrael pred jeho vlastnou mocou? . Snáď sa tu skôr natíska otázka, či tie početné protesty na amerických vysokých školách pomôžu k záchrane tisíciek obyvateľov Gazy pred smrťou kvôli ďalšiemu bombardovaniu a vojenským akciám Izraelských silových zložiek, pred utrpením detí, žien, starcov, zranených, na ktoré [...]

Skvelý ťah Markízy : debata Banáš vs. Kňažko

15.04.2024

. A že vraj to nejde! Neštekať po sebe, neurážať jeden druhého, nevidieť v tom druhom temného služobníka samotného Lucifera. No nádhera, páni – obaja vekom nad 75 rokov – zjavne nepotrebujúci držať sa hesla, že „Čím hlasnejšie a dlhšie na súpera z opačného tábora kričím, tým mám väčšiu a údernejšiu Pravdu“. Toto by mali [...]

Ďakovný list Peťa P. a Roba F. Igimu M.

12.04.2024

. Jedni hovoria, že nikdy nič také neexistovalo a ani existovať nebude, ale v tajných kuloároch sa povráva, že v titulku spomínaní dvaja páni mali nejedenkrát namále a takmer ho odoslali, ale vždy im niečo našepkalo, že ešte nie, ešte treba počkať na ďalšiu lekciu geniálneho pedagóga. Panovali mnohé pochybnosti a panujú dodnes, mnohí Igorovi [...]

Peter Pellegrini

Pellegrini: Hovoríme nie rušeniu právu veta, migračným kvótam, hovoríme áno mierovým inicatívam a solidarite v EÚ

01.05.2024 15:15

Na Sviatok práce, sa už nemusí hovoriť o vysokej nezamestnanosti, ale o potrebe dobrej práce za dobrý plat, uviedol budúci prezident Pellegrini.

Hrad / Likava /

Hrad Likava obnovia za milióny eur. Areál sprístupnia viac verejnosti, pribudne aj novinka

01.05.2024 15:15

Žilinský samosprávny kraj financie získal z projektu slovensko-českej cezhraničnej spolupráce.

Kyrgyzstan Summit CIS

Po masakre pri Moskve Putin vyháňa z Ruska Tadžikov. Mohol by podmínovať pevnú pôdu pod ich prezidentom?

01.05.2024 15:00

Občania Tadžikistanu majú veľký problém dostať sa cez ruské štátne hranice. Aké dôsledky môže mať nehostinnosť Ruska pre vývoj v ich krajine?

Čaňa

Po požiari príbytkov v Čani umiestnili v miestnej telocvični 45 ľudí vrátane 24 detí

01.05.2024 14:57

Obec podľa starostu zatiaľ mimoriadnu situáciu neplánuje vyhlásiť.

krkOSKAR bRÁNka

Ja PRAVDU milujem. A úplne najšťastnejší som, ak smiem na ceste k NEJ sprevádzať KVANTUM KRÁSNYCH SLOVENIEK, Quantum Of SOLACE. Solace, from Old French solas, from Latin sōlācium "consolation", meaning comfort or consolation in a time of distress. Consolation - útecha, potecha, distress - zármutok, nešťastie, bieda, núdza, nebezpečenstvo, tieseň, vyčerpanosť, vysilenosť, únava ... VEĽKÁ VĎAKA TI, PANE, Bože! :o) (o:

Štatistiky blogu

Počet článkov: 289
Celková čítanosť: 1423844x
Priemerná čítanosť článkov: 4927x

Autor blogu