Založ si blog

Kaziči Igorovych čísiel! Zlovač, banda vrahov! Deduškov, dievčatiek, vtáčikov aj mačičiek!

 

 

(pôvodne uverejnené 2. novembra 2020 o 12:43, chýbalo na blogu od jari 2021 do apríla 2024)

Prečítané 2 260x

 

 

.   Že sa nehanbíte! Ledva sa to dotestovalo a už to má kadejaké Igorom nepovolené chute rozliezť sa kade tade a hoci s Certifikátom negativity, ale aj tak určite nakazení a tým pádom smrteľne nebezpeční pre tých najnevinnejších, najslabších, najochranyhodnejších, presne tých, o ktorých statusy sa budú najlepšie vynímať na FakeBooc baran baran búc a ktoré najhlbšie zasiahnu skrúšený ľud tými najsamukrutnejšími tragickými nešťastiami, akými nesporne odchody staručkých človiečikov sú!

.   Si len predstavte, on si ten dôchodca len tak mýr-nichts dýr-michts chce do Neba alebo aspoň do PredNebia, lebo si, podľa jeho neskromnej predstavy už aj zaslúžil a už ho to tu až tak nebaví, do plienky totooné musí  a lyžičku mi do úst strkajú, čo som ja nejaké batoľa?, ale oni stále, že hááám, starký a éééšte raz, … a tak stále dookola, si pripadám, jak v nejakom absurdnom, nikdy nekončiacom vÉčkovom HolýÚdskom braku.

.   Haló, haló, aké Nebo, aké PredNebie, ani len PodNebie, vážený & milý deckodedko, nič z toho, vy, dôchodcovia, tu nie ste preto, aby ste umierali, ale preto, aby ste stoj, čo stoj žili čo najdlhšie a dokazovali tým, že Starostlivosť Igorova o vás je na tej najvyššej najmaximálnejšie I GO Igorovskej úrovni a že jedine on môže za to, že sa tu … budete trápiť ešte zopár keď nie rôčkov, tak aspoň mesiacov. Ako trest samozrejme za to, že ste si dovolili chcieť kaziť Igorovi čísla!!!

.   A keby len mŕtvi dôchodcovia, keby len toto jediné bolo na vašom rováši, vy Igora nehodní plebsania čoskoro na saniach, vám sa prirátajú aj všetky malé dievčatká, o ktorých by sa všetci do Neba odíduvší boli mohli starať. Veď tie deťúrence chúdence pomrú od žiaľu a neistoty, kto sa to o nich starať v neprítomnosti v dvoch a viac prácach zamestnaných rodičov bude a s kým budú s príchodom zimy vtáčiky kŕmiť!

.   Apropó, keď už sme pri vtáčikoch. Máte sa po vtákoch, nevďační a frflajúci Zlováci, ale ako Igor hovorievajú, Zlo vác nebude, akože som to JA, I GO ajgou IGOR!!! Deduškovia nebudú, dievčatká od žiaľu zahynú, vtáčikom v žalúdkoch škvŕkať bude a vysilené za letu do hlbokého snehu padať budú a umrznú rovno v letiacej polohe! Zlovač vrahúnska krvilačná!!!

.   No a nakoniec aj mačičky, ako tie k tomu prídu, keď nebudú môcť vtáčiky lapať? Ku komu sa ony, oni pritúlia, keď všetko bude kvôli nedisciplinovanej Zlovači doma a oni ony budú musieť mňaukajúc a márne teplo ľudskej dlane vyhliadajúc smutne po sihoti a taktiež podaromnici čas tráviť? Veru, veru, aj zlatučké, nevinnučké mačiatenká pôjdu rýchlo, prerýchlo tatam!

.   Veru, hovorím vám, teda, … Igor skrz naskrz blogy moje a prsty taktiež prehovára ku Zlovači, nie dobre sa vám, ba priam najzLEJšie povodí! Nepočúvali ste ma, nepočúvate ma, počúvať ma nebudete, žarty si zo mňa tropiť chcete, sarkastické papule vám rastú, ale veď však počkajte vy zlovoľní!

 

VŠAK JA VÁM UKÁŽEM, VŠAK JA VÁM UKÁŽEM!!!

AKOŽE SOM „I GO“ IGOR, … tak ja už radšej GOU.

 

 

.   p.s. … a áno, tento blog bol dosť trápny a už tak trocha nasilu, a ani nie tak trocha, ale že dosť!

.   p.s. two (II) … a áno, presne o toto autorovi blogu išlo, … alebo sa aspoň chce trápne a nasilu tak tváriť …

 

 

 

 

Skvelý ťah Markízy : debata Banáš vs. Kňažko

15.04.2024

. A že vraj to nejde! Neštekať po sebe, neurážať jeden druhého, nevidieť v tom druhom temného služobníka samotného Lucifera. No nádhera, páni – obaja vekom nad 75 rokov – zjavne nepotrebujúci držať sa hesla, že „Čím hlasnejšie a dlhšie na súpera z opačného tábora kričím, tým mám väčšiu a údernejšiu Pravdu“. Toto by mali [...]

Ďakovný list Peťa P. a Roba F. Igimu M.

12.04.2024

. Jedni hovoria, že nikdy nič také neexistovalo a ani existovať nebude, ale v tajných kuloároch sa povráva, že v titulku spomínaní dvaja páni mali nejedenkrát namále a takmer ho odoslali, ale vždy im niečo našepkalo, že ešte nie, ešte treba počkať na ďalšiu lekciu geniálneho pedagóga. Panovali mnohé pochybnosti a panujú dodnes, mnohí Igorovi [...]

No strašné! Ten proruSKý zlosyn Fico ide mierovo spolupracovať s Ukrajinou!

11.04.2024

. To je normálne ak nie šach-mat, tak dosť dôrazný šach mnohým opozičným krikľúňom a zároveň aj početným píšúcim a komentujúcim ochrancom „demokracie“ na ten už dosť dlho (Vlho!) čudesný spôsob, keď demokratické je zásadne to, čo za také považujeme „my“, prípadne parťáčky a parťáci z našej bublinky. Čo za kulehu to [...]

čaputová

Čaputová sa na záver úradovania v Košiciach stretla s Schusterom

26.04.2024 14:08

Súčasťou jej piatkového programu bola aj diskusia so študentmi žurnalistiky a politológie Filozofickej fakulty Univerzity P. J. Šafárika o význame slobodných médií pre demokraciu.

Fico, Kmec

Peniaze z plánu obnovy môžu byť podľa Fica štartom veľkých modernizačných programov

26.04.2024 13:54

Premiér Robert Fico to uviedol po pracovnom stretnutí s podpredsedom vlády SR pre Plán obnovy a odolnosti a využívania eurofondov Petrom Kmecom.

SR Bratislava RTVS protestný pochod BAX

PS organizuje ďalší protest, vláda podľa hnutia valcuje Slovensko po vzore autokratov

26.04.2024 13:30

Hlavnou témou protestu je boj proti ovládnutiu RTVS.

Andrej Danko, semafor

Polícia po viac ako troch mesiacoch zverejnila video z Dankovej nehody

26.04.2024 12:43, aktualizované: 13:04

Zábery pochádzajú z kamery električky. K dopravnej nehode lídra SNS došlo 11. januára v bratislavskej Dúbravke.

krkOSKAR bRÁNka

Ja PRAVDU milujem. A úplne najšťastnejší som, ak smiem na ceste k NEJ sprevádzať KVANTUM KRÁSNYCH SLOVENIEK, Quantum Of SOLACE. Solace, from Old French solas, from Latin sōlācium "consolation", meaning comfort or consolation in a time of distress. Consolation - útecha, potecha, distress - zármutok, nešťastie, bieda, núdza, nebezpečenstvo, tieseň, vyčerpanosť, vysilenosť, únava ... VEĽKÁ VĎAKA TI, PANE, Bože! :o) (o:

Štatistiky blogu

Počet článkov: 288
Celková čítanosť: 1421409x
Priemerná čítanosť článkov: 4935x

Autor blogu