Založ si blog

Kaziči Igorovych čísiel! Zlovač, banda vrahov! Deduškov, dievčatiek, vtáčikov aj mačičiek!

 

 

(pôvodne uverejnené 2. novembra 2020 o 12:43, chýbalo na blogu od jari 2021 do apríla 2024)

Prečítané 2 260x

 

 

.   Že sa nehanbíte! Ledva sa to dotestovalo a už to má kadejaké Igorom nepovolené chute rozliezť sa kade tade a hoci s Certifikátom negativity, ale aj tak určite nakazení a tým pádom smrteľne nebezpeční pre tých najnevinnejších, najslabších, najochranyhodnejších, presne tých, o ktorých statusy sa budú najlepšie vynímať na FakeBooc baran baran búc a ktoré najhlbšie zasiahnu skrúšený ľud tými najsamukrutnejšími tragickými nešťastiami, akými nesporne odchody staručkých človiečikov sú!

.   Si len predstavte, on si ten dôchodca len tak mýr-nichts dýr-michts chce do Neba alebo aspoň do PredNebia, lebo si, podľa jeho neskromnej predstavy už aj zaslúžil a už ho to tu až tak nebaví, do plienky totooné musí  a lyžičku mi do úst strkajú, čo som ja nejaké batoľa?, ale oni stále, že hááám, starký a éééšte raz, … a tak stále dookola, si pripadám, jak v nejakom absurdnom, nikdy nekončiacom vÉčkovom HolýÚdskom braku.

.   Haló, haló, aké Nebo, aké PredNebie, ani len PodNebie, vážený & milý deckodedko, nič z toho, vy, dôchodcovia, tu nie ste preto, aby ste umierali, ale preto, aby ste stoj, čo stoj žili čo najdlhšie a dokazovali tým, že Starostlivosť Igorova o vás je na tej najvyššej najmaximálnejšie I GO Igorovskej úrovni a že jedine on môže za to, že sa tu … budete trápiť ešte zopár keď nie rôčkov, tak aspoň mesiacov. Ako trest samozrejme za to, že ste si dovolili chcieť kaziť Igorovi čísla!!!

.   A keby len mŕtvi dôchodcovia, keby len toto jediné bolo na vašom rováši, vy Igora nehodní plebsania čoskoro na saniach, vám sa prirátajú aj všetky malé dievčatká, o ktorých by sa všetci do Neba odíduvší boli mohli starať. Veď tie deťúrence chúdence pomrú od žiaľu a neistoty, kto sa to o nich starať v neprítomnosti v dvoch a viac prácach zamestnaných rodičov bude a s kým budú s príchodom zimy vtáčiky kŕmiť!

.   Apropó, keď už sme pri vtáčikoch. Máte sa po vtákoch, nevďační a frflajúci Zlováci, ale ako Igor hovorievajú, Zlo vác nebude, akože som to JA, I GO ajgou IGOR!!! Deduškovia nebudú, dievčatká od žiaľu zahynú, vtáčikom v žalúdkoch škvŕkať bude a vysilené za letu do hlbokého snehu padať budú a umrznú rovno v letiacej polohe! Zlovač vrahúnska krvilačná!!!

.   No a nakoniec aj mačičky, ako tie k tomu prídu, keď nebudú môcť vtáčiky lapať? Ku komu sa ony, oni pritúlia, keď všetko bude kvôli nedisciplinovanej Zlovači doma a oni ony budú musieť mňaukajúc a márne teplo ľudskej dlane vyhliadajúc smutne po sihoti a taktiež podaromnici čas tráviť? Veru, veru, aj zlatučké, nevinnučké mačiatenká pôjdu rýchlo, prerýchlo tatam!

.   Veru, hovorím vám, teda, … Igor skrz naskrz blogy moje a prsty taktiež prehovára ku Zlovači, nie dobre sa vám, ba priam najzLEJšie povodí! Nepočúvali ste ma, nepočúvate ma, počúvať ma nebudete, žarty si zo mňa tropiť chcete, sarkastické papule vám rastú, ale veď však počkajte vy zlovoľní!

 

VŠAK JA VÁM UKÁŽEM, VŠAK JA VÁM UKÁŽEM!!!

AKOŽE SOM „I GO“ IGOR, … tak ja už radšej GOU.

 

 

.   p.s. … a áno, tento blog bol dosť trápny a už tak trocha nasilu, a ani nie tak trocha, ale že dosť!

.   p.s. two (II) … a áno, presne o toto autorovi blogu išlo, … alebo sa aspoň chce trápne a nasilu tak tváriť …

 

 

 

 

Tak sa striedajte! SNS pol roka, HLAS ďalšieho pol.

05.06.2024

. A keby ste to už silou-mocou potrebovali dávať na Riša s Igorom a ich povestné koalično-milostné výstupy, tak to dajte na veľkých grandov (áno, sú to slová rovnakého významu, ale práve preto), ukrutne sa „pohádajte“, kto dá prednosť tomu druhému, ešte lepšie Hlas urobí, keď po svojom doterajšom polročnom parlamentnom predsedaní presunie [...]

SNP – Smrteľne Nebezpečná Pravda.

29.05.2024

. Slovenky a Slovákov začala baviť Pravda. Čo baviť, ony/i začali byť na Nej závislé/í. Nebezpečne závislé/í. Nebezpečne v zmysle, že keď sú bez Nej pridlho, dostavujú sa príznaky ako pri dlhotrvajúcej hladovke. Pravda ako potrava pre dušu a ducha, nie taká tá pravda, ktorú máme každý „svoju“ a ktorou sa poniektorým dosť dlho darilo [...]

Fico a Cintula nás zachránili pred občianskou vojnou!

17.05.2024

. Ozaj, … má tam byť výkričník alebo otáznik? Naozaj zachránili alebo len dali šancu? . Apropó, keby ešte stále niekomu nebolo jasné, kto môže za stredajšiu streľbu … čím niekto hlasnejšie kričí, že ten, či onen, čím niekto dôraznejšie a usilovnejšie prstíkom ukazuje, kritickým perom popisuje, menovite označuje vinníkov, [...]

Peter Gregor, ta3

Podplukovník Gregor: Kto lietal na migoch, si do F-16 nesadne. Výcvik sme postavili na nových a mladých ľuďoch

27.07.2024 10:00

Na F-16 sa lieta úžasne. Vieme s nimi robiť veci, ktoré sme doteraz nemohli so žiadnym iným strojom, povedal pre ta3 veliteľ letky F-16 Peter Gregor.

Biden

Biden plánuje justičné zmeny a obmedzenie prezidentskej imunity

27.07.2024 09:35

Americký prezident predstaví verejnosti svoje reformné plány týkajúce sa Najvyššieho súdu.

Trump atentát

FBI potvrdila, že Trumpa zasiahla do ucha guľka atentátnika alebo jej fragment

27.07.2024 08:58

Federálny úrad pre vyšetrovanie ukončil dohady a konšpiračné teórie ohľadne príčiny Trumpovho zranenia.

Usain Bolt

KVÍZ: Najslávnejší olympijskí víťazi všetkých čias, poznáte ich?

27.07.2024 08:35

V Paríži sa práve začali hry XXXIII. olympiády a my sa pozrieme do histórie. Kto sú najúspešnejší športovci všetkých čias? Otestujte sa.

krkOSKAR bRÁNka

Ja PRAVDU milujem. A úplne najšťastnejší som, ak smiem na ceste k NEJ sprevádzať KVANTUM KRÁSNYCH SLOVENIEK, Quantum Of SOLACE. Solace, from Old French solas, from Latin sōlācium "consolation", meaning comfort or consolation in a time of distress. Consolation - útecha, potecha, distress - zármutok, nešťastie, bieda, núdza, nebezpečenstvo, tieseň, vyčerpanosť, vysilenosť, únava ... VEĽKÁ VĎAKA TI, PANE, Bože! :o) (o:

Štatistiky blogu

Počet článkov: 292
Celková čítanosť: 1441710x
Priemerná čítanosť článkov: 4937x

Autor blogu