Založ si blog

Premiér ožratý ako doga ležiaci pri dverách vlastného bytu.

 

 

.   Bol videný členmi vlastnej rodiny, ktorá, žiaľ, alebo teda chvála Pánu na Nebesiach, von toho veľa nevynesie. A teraz, ktorážeto vlastne rodina je myslená? Tá pokrvná? Alebo nebodaj, nebo daj, tá v prenesenom zmysle slova, politická strana, hnutie, tí najbližší, Bratři v Triku, Brothers in Arms, Naši Ľudia? Ach, takéto niečo sa nesmie stávať a … tu ho máš!!!

.  Aha, sme dlžní čitateľovi vysvetlenie, o ktoréhožeto premiéra, Prvého Ministra … Služobníka to vlastne ide. Viem, viem, jednými z prvých tipov sú Matovič, zahanbiť sa nedajú ani priaznivci alkoholizmu Roba Fica, Mikiho eskapády sú, hoc súc už minulosťou, dobre známe, Vlado sa vraj opíjal nielen tvrdým, ale aj vlastná sláva mu, ale to len údajne, stúpla do hlavy až tak, že musel byť vyššími mocnosťami odvolaný zo svojej funkcie a vymenený za iného, lepšieho. Fujtajbl, odpľuje si nejeden fanúšik Mikiho premiérovania, lebo veď predsa aj, prepytujem, Čurinda, tiež údajne, nezvládal celkom ani nie tak sám seba, ako večný súboj pohlaví vo forme Iveta vs. Ivan. Ožran jeden za druhým, a to alkohol ako prostriedok opíjania sa je len véééľmi mierny nápoj, to my poznáme onakvejšie fajnovôstky.

.   No ktože to teda bol, aby sme mohli so susedou, bratrancom a nakoniec, … ja sám, sama so sebou s neskrývanou škodoradosťou zhodnotiť, že na tom nie sme až tak zle a ukázať prstíčkom Spravodlíčkom na vinníka a ďalšími troma na samého, samú seba. Ach, joj, čožeto, ale choď do riti s tými kecami! Hovoríme tu o PREMIÉROVI !!! Nie o mne, Ja som len malá páka! Malý pán, malá pani, to všetko ONI, TAM HORE. My, JA sa polepším až vtedy, keď najskôr tamtí, určite nie skôr!

.   Ale jasné, ako inak, odložíme to na POTOM. Ešte troška vyškodíme, pozávidíme, poohovárame, kým to ide. Lebo Kráľovstvo Božie na Zemi na dosah a to už potom nebude také zaujímavé. Alebo vlastne, ako to s tým KB naozaj je? Už je tu? Tisícročná Ríša? Grálovci a iní Lovci o tom už niečo vedia, či čakajú na Nositeľa Meča? Ktorý nie a nie sa ukázať a keby aj, tak to určite nie je on. On predsa nespĺňa naše požiadavky na tak vysoko postavenú persónu, veď ten musí byť predsa v kontakte so samotným Parzifalom, či nebodaj aj s Ježišom – no, vlastne, ten býva aj medzi dvoma, troma …

 

„Lebo kde sa dvaja alebo traja zhromaždili v mojom mene, tam som medzi nimi“ (Matúš 18:19-20)

 

.   Tak radi, rady, bez možnosti rady od múdrejšieho, hodnotíme, súdime, posielame do prdele aj najhorúcejších pekiel, do p… péčka sa vravieva a len málokedy pozývame k sebe do Raja, Neba, Kráľovstva Pokoja či toho Nebeského, ak vôbec nejaké z posledne menovaných poznáme, či dokonca vlastníme. Čo tak, po vzore profi Vandy, milý Andy, obohatiť svet o takéto nové fakultatívne výlety, za ktoré sa nebude platiť, ale za ktoré budeme platiť my. Menou najcennejšou, Láskou. Láskou Nebeskou …

 

 

 

Skvelý ťah Markízy : debata Banáš vs. Kňažko

15.04.2024

. A že vraj to nejde! Neštekať po sebe, neurážať jeden druhého, nevidieť v tom druhom temného služobníka samotného Lucifera. No nádhera, páni – obaja vekom nad 75 rokov – zjavne nepotrebujúci držať sa hesla, že „Čím hlasnejšie a dlhšie na súpera z opačného tábora kričím, tým mám väčšiu a údernejšiu Pravdu“. Toto by mali [...]

Ďakovný list Peťa P. a Roba F. Igimu M.

12.04.2024

. Jedni hovoria, že nikdy nič také neexistovalo a ani existovať nebude, ale v tajných kuloároch sa povráva, že v titulku spomínaní dvaja páni mali nejedenkrát namále a takmer ho odoslali, ale vždy im niečo našepkalo, že ešte nie, ešte treba počkať na ďalšiu lekciu geniálneho pedagóga. Panovali mnohé pochybnosti a panujú dodnes, mnohí Igorovi [...]

No strašné! Ten proruSKý zlosyn Fico ide mierovo spolupracovať s Ukrajinou!

11.04.2024

. To je normálne ak nie šach-mat, tak dosť dôrazný šach mnohým opozičným krikľúňom a zároveň aj početným píšúcim a komentujúcim ochrancom „demokracie“ na ten už dosť dlho (Vlho!) čudesný spôsob, keď demokratické je zásadne to, čo za také považujeme „my“, prípadne parťáčky a parťáci z našej bublinky. Čo za kulehu to [...]

SR Prezidentka Čaputová Úradovanie Východ Prešov Návšteva

Čaputová: Z východu som nadšená, rada sa sem vraciam

25.04.2024 21:45

Prezidentka navštívila rusínske divadlo, evanjelické gymnázium, centrum pre obete násilia či národnú kultúrnu pamiatku na Solivare.

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

krkOSKAR bRÁNka

Ja PRAVDU milujem. A úplne najšťastnejší som, ak smiem na ceste k NEJ sprevádzať KVANTUM KRÁSNYCH SLOVENIEK, Quantum Of SOLACE. Solace, from Old French solas, from Latin sōlācium "consolation", meaning comfort or consolation in a time of distress. Consolation - útecha, potecha, distress - zármutok, nešťastie, bieda, núdza, nebezpečenstvo, tieseň, vyčerpanosť, vysilenosť, únava ... VEĽKÁ VĎAKA TI, PANE, Bože! :o) (o:

Štatistiky blogu

Počet článkov: 288
Celková čítanosť: 1421263x
Priemerná čítanosť článkov: 4935x

Autor blogu