Založ si blog

A Polícia SR Matovičovi dôveruje? Keď už on JEJ na 100%

 

 

.   To bolo akože čo?!? Ó, od slovutného „pána“ analytika, má za sebou aspoň Základy logiky pre profesionálov, 4.ročník 5-ročnej Vysokej Analytickej Národnej, d.a.? KTO môže asi tak mať problém s detektorom lži? Ľudia, ktorí kujú nejaké pikle, … a ešte malé percento policajtov, ktorí sú síce možno čistí, ale dosť nervózni pri pomyslení na predstavu, že by takýto test mali absolvovať. Reči, ako v podcaste predviedol onen analytik, rozpráva len niekto, kto má prinajmenšom minimáslíčko na hlavě a kto by bol nerád, aby sa počas testu na detektore lži ukázali nejaké skryté veci, ktoré by boli potenciálne nebezpečné. Pre bezpečnostného analytika.

.   Analyzujem bezpečnosť a mnohé iné už nejaký ten piatok, s akým úspechom, nech posúdi INÝ, posúdia iní, drobná ukážka z mojich analýz vraJINsitného analyzátora, slovo analytik sa totižto rado pletie s analickit-om a to ja, ktorí ma poznajú nejaký ten 7-dňový týždeň, nieže nie som, ja si dokonca dovoľujem všetkých upozorniť, že to, čo oní lytici lickiti robia, (Šándor je 100% NON-ana-lickit, tedy ANA-LYTIC, extratrieda a v top 10% profíkov, takže móóc dobrý) je dosť netradičné povolanie, všeobecne pomerne odsudzované, aj keď lízaní by vám povedali svoje, túto príjemnosť za veľký peniaz je vám ochotný poskytnúť málokto, treba mať na to, takpovediac, nosík ochotný voňať všakovaké vône, onoho slávneho dňa si to dovolili aj Borat: Nakúkač do ameryckej kultúry na objednávku slavnoj kazašskoj národa, … pamätáte na slávnu scénku, ktorá vzbudzovala ako rozpaky, tak aj spokojné pobrumkávanie pre znalých veci. Vecí. Analytikov. Analickitov. Proste chlapíkov, čo strčia nos aj tam, kam sa nepatrí, nesluší a … viac neprezradím, tajomstvo poskoka šéfkuchára. Ahá, ukončiť načatú myšlienku o analyzátoroch … to znie oveľa slovenskejšie, lizátor, to já rád, varešky od van(d)ilkového krému, punčovú a pistáciovú a tak po večeroch ďalej …

 

Vládni činitelia na čele s Premiérom VEĽMI NUTNE potrebujú dôverovať Vedeniu Polície SR

 

a keďže v polícii ostali mnohí z tých, čo tam boli za predchádzajúcej éry, je tento návrh prinajmenšom výborným začiatkom odbornej a, prečo nie WHY NOT, aj celonárodnej diskusie. Každý dobrý návrh sa ráta, nech ho vysloví upratovačka na základnej škole, génius s IQ 158, pastier svíň, či Marián Kočner vo svojej cele. A ten by výmenou za skrátenie doby svojho funkčného obdobia nejakú tú pikošku na chalaňov z PZ, dokonca z Veliteľstva, ako bonus veselé nahráUky pro nedoUky z nakrúcania pustiť na verejnosť mohol. Len či strana a vláda … a hlavne polícia povolia a odsúhlasia takéto bezprecedentné kroky, ten Marián by toho mohol vedieť trošku viac ako je odpustiteľné a hlavne, ktovie aké filmové majsterštyky ešte po slovenských sejfoch existujú. Oni nechránia verejnosť pred Mariánom, oni si ho chránia pred verejnosťou, ktorá by mohla niektoré videjká z jeho portfólia takpovediac zle pochopiť. A zasa by bolo treba vysvetľovať, objasňovať, uvádzať na pravú mieru. No uznajte, potrebujeme my toto všetko?!? Rezolútna odpoveď znie: !!! NIE !!!

.   Netreba IQ tak strašne vysoko nad 111, aby jeden pochopil, že Detektor Lži je len udička. Ako sa bude reagovať. Kto ako bude reagovať. Kto odíde hneď, kto až po spravodlivom rozhorčení a rezolútnom odmietnutí týchto takmer eštebáckych praktík, no kde sme, aby o bytí, či nebytí nejaký prístrojček rozhodoval, keď aj tak sa dá oblbnúť a aj tak môže „obviniť“ vystresovaného a vystrašeného skutočne nevinného, prípadne len málovinného. Ono totižto, prekvapivo, už zlé riešenie neexistuje … detektor bude, budú lietať tresky triesky hromy blesky a búrka prejde, detektor nebude, bude aspoň ako Damoklov meč nad hlavami odmietačov pripájania na prístroje a fanúšikov insitnej zábavy a zľudovelých predstáv o všemohúcnosti LžiDetektora, ten ošáli aj Igor, ani len nemrkne. Druhá možnosť  – TÁ je pre profíkov. Profík vidí neviditeľné 999-im ‰ obyvateľstva, nepotrebuje smiešnosti a divadelné kúsky pre široké masy a pospolitý ľud prahnúci po senzácii a odhalení triedneho nepriateľa. Igor, ten čo tam nemá čo robiť, je už dávno preč, nie jeden, dvaja, desiati, títo aktuálni zdanlivo „slúžiaci“ minulému „FICO“režimu, ale úspešne preživší až dodnes, OK, vyžeň ich a už ťa vidím, ako zháňaš lepších! Akých lepších? Čo ťa budú oddane milovať alebo ti budú schopní narovinu povedať, že Kráľ je niekedy nie tak celkom úplne oblečený, tuto vám ponožka na nôžke chýba – sme odsledovali SLEDOVADLAMI. Troška dôvery!!! V nICH => v SEBA!!!

 

 

OteVÍRání STUDánek by ВандаВондер       

a dnes dáme přímý link na: O RYTÍŘSTVÍ

 

 

 

Tak sa striedajte! SNS pol roka, HLAS ďalšieho pol.

05.06.2024

. A keby ste to už silou-mocou potrebovali dávať na Riša s Igorom a ich povestné koalično-milostné výstupy, tak to dajte na veľkých grandov (áno, sú to slová rovnakého významu, ale práve preto), ukrutne sa „pohádajte“, kto dá prednosť tomu druhému, ešte lepšie Hlas urobí, keď po svojom doterajšom polročnom parlamentnom predsedaní presunie [...]

SNP – Smrteľne Nebezpečná Pravda.

29.05.2024

. Slovenky a Slovákov začala baviť Pravda. Čo baviť, ony/i začali byť na Nej závislé/í. Nebezpečne závislé/í. Nebezpečne v zmysle, že keď sú bez Nej pridlho, dostavujú sa príznaky ako pri dlhotrvajúcej hladovke. Pravda ako potrava pre dušu a ducha, nie taká tá pravda, ktorú máme každý „svoju“ a ktorou sa poniektorým dosť dlho darilo [...]

Fico a Cintula nás zachránili pred občianskou vojnou!

17.05.2024

. Ozaj, … má tam byť výkričník alebo otáznik? Naozaj zachránili alebo len dali šancu? . Apropó, keby ešte stále niekomu nebolo jasné, kto môže za stredajšiu streľbu … čím niekto hlasnejšie kričí, že ten, či onen, čím niekto dôraznejšie a usilovnejšie prstíkom ukazuje, kritickým perom popisuje, menovite označuje vinníkov, [...]

Trump atentát

FBI potvrdila, že Trumpa zasiahla do ucha guľka atentátnika alebo jej fragment

27.07.2024 08:58

Federálny úrad pre vyšetrovanie ukončil dohady a konšpiračné teórie ohľadne príčiny Trumpovho zranenia.

Usain Bolt

KVÍZ: Najslávnejší olympijskí víťazi všetkých čias, poznáte ich?

27.07.2024 08:35

V Paríži sa práve začali hry XXXIII. olympiády a my sa pozrieme do histórie. Kto sú najúspešnejší športovci všetkých čias? Otestujte sa.

vojna na Ukrajine, Grad

ONLINE: Šéf estónskej rozviedky: Putin má zdroje na vojnu aj v roku 2025, ale tiež ťažké straty

27.07.2024 07:10, aktualizované: 07:56

Ukrajine sa podarilo odvrátiť veľký ruský útok v Doneckej oblasti - Rusko napreduje, ale s veľkými stratami, uviedol šéf estónskej rozviedky Ants Kiviselg.

krizovatka-d1-d4

Diaľnica D1 v smere z Trnavy do Bratislavy je do obeda uzavretá

27.07.2024 07:04

Diaľnica D1 v úseku od 27. do 12,5. kilometra v smere z Trnavy do Bratislavy je do 12.00 h úplne uzavretá.

krkOSKAR bRÁNka

Ja PRAVDU milujem. A úplne najšťastnejší som, ak smiem na ceste k NEJ sprevádzať KVANTUM KRÁSNYCH SLOVENIEK, Quantum Of SOLACE. Solace, from Old French solas, from Latin sōlācium "consolation", meaning comfort or consolation in a time of distress. Consolation - útecha, potecha, distress - zármutok, nešťastie, bieda, núdza, nebezpečenstvo, tieseň, vyčerpanosť, vysilenosť, únava ... VEĽKÁ VĎAKA TI, PANE, Bože! :o) (o:

Štatistiky blogu

Počet článkov: 292
Celková čítanosť: 1441550x
Priemerná čítanosť článkov: 4937x

Autor blogu