Založ si blog

bLoG z r. 2017: B. Kollár šéf parlamentu, Matovič premiér!

 

 

. Kebyže ste dostali chuť prečítať si nejaké tie predikcie z konca roka 2017, tak nech sa páči, 🙂 milá čitateľka, milý čitateľ 🙂 Ty, milý Igor, by si si mohol prečítať tuto od nás z blogu, od Devany, treba počúvať ľudí, čo ti hovoria, aj keď to je niekedy pomerne nepríjemné … toť Ale pán Premiér, to snáď NIE! … a to isté ešte raz a väčším a čiernymi písmenkami, tipujem, že to bude mať čoskoro veľmi slušnú 100-tisícovú čítanosť, to už je celkom dobré číslo:

Ale pán premiér, to snáď nie. . . (od Devany)

 

Kľudne si môžete prečítať na úvod článok spred troch dní:

https://ebranitodshimatnoke.blog.pravda.sk/2020/04/16/poznam-matovica-osobne-tak-vam-teda-nieco-poviem/

Poznám Matoviča osobne! Strašné, vám teda poviem . . .

alebo ho rovnako spokojne môžete rovno preskočiť …

 

 

.   Áno, priznávam, že niekedy troška provokujem a preháňam, Marián Kotleba na poste prezidenta nás čaká MOŽNO, ale to len vtedy, ak si to po práve zaslúži, až PO 10-ročnej ére prezidentky Zuzky Čaputovej, to všetko ako dôkaz toho, že zmierenie na smrť znepriatelených táborov je možné jedine v tejto krajinke, antiKrajinkári nech sa idú bodnúť. Sme krajinka na kraji Nebeského Raja, prvá pozemská Rajská Krajinka.

 

Matovič premiérom, predsedom parlamentu nikto iný ako Boris Kollár.

 

.   Prosím, žiadna Sibyla, Nostradamus, baba Vanga ani nič podobné. Profi analýza s výhľadmi do blízkej aj vzdialenejšej budúcnosti, podporená rokmi a rokmi práce, … a hlavne inšpirovaním sa odborníkmi z každého odboru. Prosté – treba vedieť jedno jediné, každý, zopakujem ešte raz, každučičký každý človek na tejto Božej Zemičke je v nejakom odbore, umení, pomenujte si to, ako chcete, profíkom = No.1 na celom svete, len treba zistiť kto a v čom. Na toto nos celkom mám. Ako na premiérov, tak na mnohé iné.

 

Pôvodný článok:

https://ebranitodshimatnoke.blog.pravda.sk/2017/12/02/matovic-premierom-kotleba-prezidentom/

Matovič premiérom, Kotleba prezidentom?

Pre neveriacich Tomášov aj Wayback Machine, lebo podvodníkov je všade veľa:

https://web.archive.org/web/20171205030431/https://ebranitodshimatnoke.blog.pravda.sk/2017/12/02/matovic-premierom-kotleba-prezidentom/

 

 

OteVÍRání STUDánek by ВандаВондер       

a 16.diel Hlasu mojich Snov 

 

 

Skvelý ťah Markízy : debata Banáš vs. Kňažko

15.04.2024

. A že vraj to nejde! Neštekať po sebe, neurážať jeden druhého, nevidieť v tom druhom temného služobníka samotného Lucifera. No nádhera, páni – obaja vekom nad 75 rokov – zjavne nepotrebujúci držať sa hesla, že „Čím hlasnejšie a dlhšie na súpera z opačného tábora kričím, tým mám väčšiu a údernejšiu Pravdu“. Toto by mali [...]

Ďakovný list Peťa P. a Roba F. Igimu M.

12.04.2024

. Jedni hovoria, že nikdy nič také neexistovalo a ani existovať nebude, ale v tajných kuloároch sa povráva, že v titulku spomínaní dvaja páni mali nejedenkrát namále a takmer ho odoslali, ale vždy im niečo našepkalo, že ešte nie, ešte treba počkať na ďalšiu lekciu geniálneho pedagóga. Panovali mnohé pochybnosti a panujú dodnes, mnohí Igorovi [...]

No strašné! Ten proruSKý zlosyn Fico ide mierovo spolupracovať s Ukrajinou!

11.04.2024

. To je normálne ak nie šach-mat, tak dosť dôrazný šach mnohým opozičným krikľúňom a zároveň aj početným píšúcim a komentujúcim ochrancom „demokracie“ na ten už dosť dlho (Vlho!) čudesný spôsob, keď demokratické je zásadne to, čo za také považujeme „my“, prípadne parťáčky a parťáci z našej bublinky. Čo za kulehu to [...]

SR Prezidentka Čaputová Úradovanie Východ Prešov Návšteva

Čaputová: Z východu som nadšená, rada sa sem vraciam

25.04.2024 21:45

Prezidentka navštívila rusínske divadlo, evanjelické gymnázium, centrum pre obete násilia či národnú kultúrnu pamiatku na Solivare.

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

krkOSKAR bRÁNka

Ja PRAVDU milujem. A úplne najšťastnejší som, ak smiem na ceste k NEJ sprevádzať KVANTUM KRÁSNYCH SLOVENIEK, Quantum Of SOLACE. Solace, from Old French solas, from Latin sōlācium "consolation", meaning comfort or consolation in a time of distress. Consolation - útecha, potecha, distress - zármutok, nešťastie, bieda, núdza, nebezpečenstvo, tieseň, vyčerpanosť, vysilenosť, únava ... VEĽKÁ VĎAKA TI, PANE, Bože! :o) (o:

Štatistiky blogu

Počet článkov: 288
Celková čítanosť: 1421254x
Priemerná čítanosť článkov: 4935x

Autor blogu