Založ si blog

To je ono, Igor, toto treba! K múru, zastreliť!

 

 

 

.   Keby mi tú historku porozprával Mimozemšťan, ktorý práve pristál na Zemeguli, hatlavou, nezrozumiteľnou Slovenčinou alebo hocijakým mne zrozumiteľným jazykom mi bez intonácie, monotónne, bez mimiky a akýchkoľvek náznakov len jednoducho sprostredkoval informáciu, čo sa dialo, čo ktorá postava JednoAktovky povedala, bolo by mne a myslím, dosť som si istý, že nielen mne, ale drvivej väčšine tohto Národa jasné, o kom je reč. S jedlom rastie chuť, s rastúcou mocou a nedostatkom odvážnych oponentov sa strácajú zábrany a naplno sa ukazuje, kto aký v skutočnosti je.

.   Tak to som zvedavý, či sa znova po x-tý krát bude ospravedlňovať, či to hodí na nešikovnú srandu, nervozitu, prepracovanosť, náhle pomät(ovičovat)enie mysle, rád si popočúvam alebo prečítam na fejsbúku priamo od autora, o čo vlastne išlo.

 

Ďalší nápad premiéra? „Postaviť k múru a zastreliť“, povedal podľa Žigovho asistenta

 

zdroj: fb Maroš Stano, poslanecký asistent Petra Žigu

 

 

 

Ide Ti karta, Igi, ide Ti karta!

Ty to určite celé vyhráš a natrieš IM TO!

Ideš, Igor, ideš! Trhaj, trhan Trnavský!

Si jasná JEDNOTKA všetkých tituliek!

Si hviezda, máš, čo si chcel! … MÁŠ ?!?

 

 

 

 

Antisemiti, či záchranci Izraela? VŠ v USA vrú.

27.04.2024

Zachránia študent-i/-ky v USA Izrael pred jeho vlastnou mocou? . Snáď sa tu skôr natíska otázka, či tie početné protesty na amerických vysokých školách pomôžu k záchrane tisíciek obyvateľov Gazy pred smrťou kvôli ďalšiemu bombardovaniu a vojenským akciám Izraelských silových zložiek, pred utrpením detí, žien, starcov, zranených, na ktoré [...]

Skvelý ťah Markízy : debata Banáš vs. Kňažko

15.04.2024

. A že vraj to nejde! Neštekať po sebe, neurážať jeden druhého, nevidieť v tom druhom temného služobníka samotného Lucifera. No nádhera, páni – obaja vekom nad 75 rokov – zjavne nepotrebujúci držať sa hesla, že „Čím hlasnejšie a dlhšie na súpera z opačného tábora kričím, tým mám väčšiu a údernejšiu Pravdu“. Toto by mali [...]

Ďakovný list Peťa P. a Roba F. Igimu M.

12.04.2024

. Jedni hovoria, že nikdy nič také neexistovalo a ani existovať nebude, ale v tajných kuloároch sa povráva, že v titulku spomínaní dvaja páni mali nejedenkrát namále a takmer ho odoslali, ale vždy im niečo našepkalo, že ešte nie, ešte treba počkať na ďalšiu lekciu geniálneho pedagóga. Panovali mnohé pochybnosti a panujú dodnes, mnohí Igorovi [...]

preukaz, zdravotná poisťovňa, všeobecná, union, dôvera

Dôvera a Union vyplatili akcionárom 24 miliónov eur. Palkovič: Nesprávne

06.05.2024 12:57

Spoločnosť Penta , ktorá je akcionárom Dôvery, podotkla, že zdravotná poisťovňa mala koncom roka 2023 nerozdelený zisk z minulosti vo výške 162 miliónov eur.

Tusk, Leyenová

Leyenová: V Poľsku už neexistuje riziko porušenia zásad právneho štátu. Eurokomisia ruší konanie

06.05.2024 12:50

Takzvaná procedúra podľa článku 7 Zmluvy o Európskej únii bola proti Poľsku spustená v roku 2017.

Hungary National Day

Magyar sa pustil sa do jamy levovej: Debrecínsku demonštráciu proti Orbánovi si všimli svetové médiá

06.05.2024 12:40

Portál Euronews podčiarkol, že Magyar sa za tri mesiace stal vyzývateľom Orbána číslo jeden.

China Aircraft Carrier

Obor na mori sa vydal na skúšobnú plavbu. Spoznajte najväčšiu čínsku lietadlovú loď

06.05.2024 12:30

Má dĺžku, ktorá je porovnateľná s tromi futbalovými štadiónmi. Na palubu sa zmestí 2-tisíc členov posádky. Čína testuje svoju najväčšiu lietadlovú loď.

krkOSKAR bRÁNka

Ja PRAVDU milujem. A úplne najšťastnejší som, ak smiem na ceste k NEJ sprevádzať KVANTUM KRÁSNYCH SLOVENIEK, Quantum Of SOLACE. Solace, from Old French solas, from Latin sōlācium "consolation", meaning comfort or consolation in a time of distress. Consolation - útecha, potecha, distress - zármutok, nešťastie, bieda, núdza, nebezpečenstvo, tieseň, vyčerpanosť, vysilenosť, únava ... VEĽKÁ VĎAKA TI, PANE, Bože! :o) (o:

Štatistiky blogu

Počet článkov: 289
Celková čítanosť: 1425869x
Priemerná čítanosť článkov: 4934x

Autor blogu