Založ si blog

Tak kedy Pellegrini vymení Matoviča? Jeseň 2021?

 

 

.   Tak takto bolo, tatko, rozhodnuté? Že teda ani Igor Matovič nie, lebo … tisícdvesto dôvodov proti a ZA? Existujú vôbec ešte nejaké dôvody, prečo by mal súčasný premiér zotrvávať na svojom poste? No, kto chce, vidí aj to, čo neexistuje a kto nechce, neuzná Matovičovi ani len ten nos medzi očami. Záchranca Národa ako začal, tak aj, … počkať, končí? Skončí?

 

KDO S ČÍM ZACHÁZÍ, TÍM TAKÉ SCHÁZÍ

 

.   Tak sa nám tu črtá ale že véééľmi zaujímavý súboj dobra a zla, dobra v podobe, … no? Kto je tu ten dobrý a kto zas zlý? Prípadne … sú obaja dobrí? A len vyber(ie)me toho lepšieho, … s tým, že ten druhý nebude braný ako lúzer, ale ako najlepší možný a aj skutočný poradca prvého a ako tandem to dotiahnu k dokonalosti.

 

SME NA NIEČO TAKÉ VÔBEC PRIPRAVENÍ?!?

 

.   No teda nech sa darí, milá, premilená Slovač. Aj tak to nakoniec bude len a len na nás. Vďaka nášmu Pánu Bohu, že tak!

 

 

Antisemiti, či záchranci Izraela? VŠ v USA vrú.

27.04.2024

Zachránia študent-i/-ky v USA Izrael pred jeho vlastnou mocou? . Snáď sa tu skôr natíska otázka, či tie početné protesty na amerických vysokých školách pomôžu k záchrane tisíciek obyvateľov Gazy pred smrťou kvôli ďalšiemu bombardovaniu a vojenským akciám Izraelských silových zložiek, pred utrpením detí, žien, starcov, zranených, na ktoré [...]

Skvelý ťah Markízy : debata Banáš vs. Kňažko

15.04.2024

. A že vraj to nejde! Neštekať po sebe, neurážať jeden druhého, nevidieť v tom druhom temného služobníka samotného Lucifera. No nádhera, páni – obaja vekom nad 75 rokov – zjavne nepotrebujúci držať sa hesla, že „Čím hlasnejšie a dlhšie na súpera z opačného tábora kričím, tým mám väčšiu a údernejšiu Pravdu“. Toto by mali [...]

Ďakovný list Peťa P. a Roba F. Igimu M.

12.04.2024

. Jedni hovoria, že nikdy nič také neexistovalo a ani existovať nebude, ale v tajných kuloároch sa povráva, že v titulku spomínaní dvaja páni mali nejedenkrát namále a takmer ho odoslali, ale vždy im niečo našepkalo, že ešte nie, ešte treba počkať na ďalšiu lekciu geniálneho pedagóga. Panovali mnohé pochybnosti a panujú dodnes, mnohí Igorovi [...]

Izrael / Hamas /

Hamas súhlasil s návrhom Egypta a Kataru na prímerie v Pásme Gazy

06.05.2024 19:11

Katar a Egypt už niekoľko mesiacov pôsobia ako sprostredkovatelia mierových rokovaní.

Russia Orthodox Easter Putin

Putin po piaty raz. Slovenský diplomat bude pri jeho "pomazaní"

06.05.2024 17:29

Štafáž na inaugurácii Putina bude popri domácej "verchušky" robiť aj časť diplomatického zboru. Zastúpené bude aj Slovensko, ktoré na rozdiel od viacerých západných spojencov pozvanie neodmietlo.

Nemocnica Poprad

Vyskočil? Polícia preveruje úmrtie muža v areáli popradskej nemocnice

06.05.2024 16:56

Vyšetrovateľ začal trestné stíhanie vo veci trestného činu usmrtenia.

krkOSKAR bRÁNka

Ja PRAVDU milujem. A úplne najšťastnejší som, ak smiem na ceste k NEJ sprevádzať KVANTUM KRÁSNYCH SLOVENIEK, Quantum Of SOLACE. Solace, from Old French solas, from Latin sōlācium "consolation", meaning comfort or consolation in a time of distress. Consolation - útecha, potecha, distress - zármutok, nešťastie, bieda, núdza, nebezpečenstvo, tieseň, vyčerpanosť, vysilenosť, únava ... VEĽKÁ VĎAKA TI, PANE, Bože! :o) (o:

Štatistiky blogu

Počet článkov: 289
Celková čítanosť: 1425926x
Priemerná čítanosť článkov: 4934x

Autor blogu