Založ si blog

To je ono, Igor, toto treba! K múru, zastreliť!

 

 

 

.   Keby mi tú historku porozprával Mimozemšťan, ktorý práve pristál na Zemeguli, hatlavou, nezrozumiteľnou Slovenčinou alebo hocijakým mne zrozumiteľným jazykom mi bez intonácie, monotónne, bez mimiky a akýchkoľvek náznakov len jednoducho sprostredkoval informáciu, čo sa dialo, čo ktorá postava JednoAktovky povedala, bolo by mne a myslím, dosť som si istý, že nielen mne, ale drvivej väčšine tohto Národa jasné, o kom je reč. S jedlom rastie chuť, s rastúcou mocou a nedostatkom odvážnych oponentov sa strácajú zábrany a naplno sa ukazuje, kto aký v skutočnosti je.

.   Tak to som zvedavý, či sa znova po x-tý krát bude ospravedlňovať, či to hodí na nešikovnú srandu, nervozitu, prepracovanosť, náhle pomät(ovičovat)enie mysle, rád si popočúvam alebo prečítam na fejsbúku priamo od autora, o čo vlastne išlo.

 

Ďalší nápad premiéra? „Postaviť k múru a zastreliť“, povedal podľa Žigovho asistenta

 

zdroj: fb Maroš Stano, poslanecký asistent Petra Žigu

 

 

 

Ide Ti karta, Igi, ide Ti karta!

Ty to určite celé vyhráš a natrieš IM TO!

Ideš, Igor, ideš! Trhaj, trhan Trnavský!

Si jasná JEDNOTKA všetkých tituliek!

Si hviezda, máš, čo si chcel! … MÁŠ ?!?

 

 

 

 

Do kazajky s ním! Lieky a pokoj! Pokoj s ním.

31.10.2020

Zastaví Koróna pliagu menom „ľudstvo“? … to bol pôvodný titulok a teraz podTitulok … . Jasné, že do zvieracej kazajky Igora Prvého Najmúdrejšieho Vševedného GenyJÁJÁJÁlneho NIE! Nie, nie a ešte raz dôrazné a rezolútne NIE!!! Kto si také myslel a kvôli tomu to otvoril, do kazajky s ním, nasadiť lieky a … [...]

Chcete nas. ať Igora? Choďte na test!

31.10.2020

. Iba tak trošku som škodoradostný. Vlastne, … ani nie, nie je to škodoradosť, ale neuhasiteľná túžba vidieť, aké to je, keď sa veci vyženú do krajnosti, do maximálneho absurdného konca. Čím viac sa blíži veľké testovanie národa, a vôbec to nie je o zisťovaní, či sme Koróna pozitiv alebo negativ, tu ide o úplne iné veci, tým viac sa [...]

Bastardi Fico, Pellegrini, riekol čistokrvný . . . oný!

30.10.2020

. No len tak pre … nie zábavu, ale serióznu štatistiku, zisťovanie názorovej rôznorodosti medzi čitateľmi, prieskum realizovaný agentúrou zaoberajúcou sa, akým jedným slovom charakterizujú občania tohoto štátika svojho premiéra. Áno, dal som si tú námahu, minul som pol Giga dát, miestami som podriemkával, lebo nič nové a zásadné som sa [...]

vojna na Ukrajine

ONLINE: Michel: Aby bol v Európe mier, musí sa pripraviť na vojnu. Volá po vojnovej ekonomike

19.03.2024 06:15, aktualizované: 07:16

Ak nebude reakcia EÚ správna a neposkytne Ukrajine dostatočnú podporu, aby zastavila Rusko, budeme ďalší na rade, tvrdí šéf Európskej rady Michel.

Putin

Putinov triumf odobrili hostia z AfD. Ako ruské voľby "monitorovali" extrémisti z Nemecka

19.03.2024 06:00

Aby prezidentským voľbám dodal zdanie legitimity, Putin si ako pozorovateľov pozval poslancov nemeckej strany AfD.

Grasalkovičov palác, Prezidentský palác

ANKETA: Osem kandidátov na prezidenta odpovedalo na 19 otázok. Tu sú všetky odpovede

19.03.2024 06:00

Do ankety sa zapojilo osem z desiatich kandidátov. Líder SNS Andrej Danko sa v pondelok doobeda kandidatúry vzdal v prospech Štefana Harabina. Milan Náhlik a Štefan Harabin do uzávierky neodpovedali.

anketa kandidati-kolaz

Veľká prezidentská anketa: Aké majú plány so Slovenskom a čo odkazujú mladým? Kandidáti odpovedali aj na to, kde budú bývať alebo či využijú vládny špeciál súkromne

19.03.2024 06:00

Kandidáti pre Pravdu opísali svoju víziu, predstavu o tom, aký má byť prezident a odpovedali na 19 kľúčových hodnotových otázok.

krkOSKAR bRÁNka

Ja PRAVDU milujem. A úplne najšťastnejší som, keď ma na ceste k NEJ sprevádza KVANTUM KRÁSNYCH SLOVENIEK, Quantum Of SOLACE. Solace, from Old French solas, from Latin sōlācium "consolation", meaning comfort or consolation in a time of distress. Consolation - útecha, potecha, distress - zármutok, nešťastie, bieda, núdza, nebezpečenstvo, tieseň, vyčerpanosť, vysilenosť, únava ... VEĽKÁ VĎAKA TI, PANE, Bože! :o) (o:

Štatistiky blogu

Počet článkov: 280
Celková čítanosť: 1395504x
Priemerná čítanosť článkov: 4984x

Autor blogu