Založ si blog

To je ono, Igor, toto treba! K múru, zastreliť!

 

 

 

.   Keby mi tú historku porozprával Mimozemšťan, ktorý práve pristál na Zemeguli, hatlavou, nezrozumiteľnou Slovenčinou alebo hocijakým mne zrozumiteľným jazykom mi bez intonácie, monotónne, bez mimiky a akýchkoľvek náznakov len jednoducho sprostredkoval informáciu, čo sa dialo, čo ktorá postava JednoAktovky povedala, bolo by mne a myslím, dosť som si istý, že nielen mne, ale drvivej väčšine tohto Národa jasné, o kom je reč. S jedlom rastie chuť, s rastúcou mocou a nedostatkom odvážnych oponentov sa strácajú zábrany a naplno sa ukazuje, kto aký v skutočnosti je.

.   Tak to som zvedavý, či sa znova po x-tý krát bude ospravedlňovať, či to hodí na nešikovnú srandu, nervozitu, prepracovanosť, náhle pomät(ovičovat)enie mysle, rád si popočúvam alebo prečítam na fejsbúku priamo od autora, o čo vlastne išlo.

 

Ďalší nápad premiéra? „Postaviť k múru a zastreliť“, povedal podľa Žigovho asistenta

 

zdroj: fb Maroš Stano, poslanecký asistent Petra Žigu

 

 

 

Ide Ti karta, Igi, ide Ti karta!

Ty to určite celé vyhráš a natrieš IM TO!

Ideš, Igor, ideš! Trhaj, trhan Trnavský!

Si jasná JEDNOTKA všetkých tituliek!

Si hviezda, máš, čo si chcel! … MÁŠ ?!?

 

 

 

 

Skvelý ťah Markízy : debata Banáš vs. Kňažko

15.04.2024

. A že vraj to nejde! Neštekať po sebe, neurážať jeden druhého, nevidieť v tom druhom temného služobníka samotného Lucifera. No nádhera, páni – obaja vekom nad 75 rokov – zjavne nepotrebujúci držať sa hesla, že „Čím hlasnejšie a dlhšie na súpera z opačného tábora kričím, tým mám väčšiu a údernejšiu Pravdu“. Toto by mali [...]

Ďakovný list Peťa P. a Roba F. Igimu M.

12.04.2024

. Jedni hovoria, že nikdy nič také neexistovalo a ani existovať nebude, ale v tajných kuloároch sa povráva, že v titulku spomínaní dvaja páni mali nejedenkrát namále a takmer ho odoslali, ale vždy im niečo našepkalo, že ešte nie, ešte treba počkať na ďalšiu lekciu geniálneho pedagóga. Panovali mnohé pochybnosti a panujú dodnes, mnohí Igorovi [...]

No strašné! Ten proruSKý zlosyn Fico ide mierovo spolupracovať s Ukrajinou!

11.04.2024

. To je normálne ak nie šach-mat, tak dosť dôrazný šach mnohým opozičným krikľúňom a zároveň aj početným píšúcim a komentujúcim ochrancom „demokracie“ na ten už dosť dlho (Vlho!) čudesný spôsob, keď demokratické je zásadne to, čo za také považujeme „my“, prípadne parťáčky a parťáci z našej bublinky. Čo za kulehu to [...]

Rusko Ukrajina Putin výcvikové stredisko návšteva uarus

Dvaja ruskí vojaci sa priznali ku chladnokrvnej trojnásobnej vražde. Zabili starostku aj ich kolegu

26.04.2024 10:10

Páchatelia v snahe zamaskovať zločin telo poliali horľavinou a potom do domu vhodili granát, ktorého výbuch spôsobil požiar.

Andrej Danko, upratovanie Dúbravky,

Danko upratuje Dúbravku. Zaplatil pokutu tisíc eur a chce ukázať dôkaz o vylomenom zube

26.04.2024 09:26, aktualizované: 09:41

Danko sa zaviazal zametať Dúbravku potom ako v januári zdemoloval semafor a z miesta činu ušiel. Nájsť sa ho podarilo podľa olejovej škrvny.

Abrams, Ukrajina

Americké tanky Abrams nestačia na ruské drony, Ukrajina ich stiahla z boja

26.04.2024 07:37

Ukrajina už prišla o päť tankov Abrams M1A1.

France Macron

ONLINE: Európa poslala Kyjevu miliardy, dieru po USA to nezacelilo. Grécko nedá Ukrajine svoje Patrioty

26.04.2024 06:25, aktualizované: 10:15

Od leta 2023 európske príspevky na pomoc Ukrajine trvalo prevyšovali tie od Spojených štátov.

krkOSKAR bRÁNka

Ja PRAVDU milujem. A úplne najšťastnejší som, ak smiem na ceste k NEJ sprevádzať KVANTUM KRÁSNYCH SLOVENIEK, Quantum Of SOLACE. Solace, from Old French solas, from Latin sōlācium "consolation", meaning comfort or consolation in a time of distress. Consolation - útecha, potecha, distress - zármutok, nešťastie, bieda, núdza, nebezpečenstvo, tieseň, vyčerpanosť, vysilenosť, únava ... VEĽKÁ VĎAKA TI, PANE, Bože! :o) (o:

Štatistiky blogu

Počet článkov: 288
Celková čítanosť: 1421364x
Priemerná čítanosť článkov: 4935x

Autor blogu