Založ si blog

Súdruženko Igor, veď my sa Korónou „nakazíme“ všetci! Či napravíme? !

 

 

.   Súdruž predseda „predsa dá“ vlády tu narieka a lamentuje, ako keby smrť kosila Slovač denne po tisíckach a ľudkovia nestačili kopať hromadné hroby, kam by telá mŕtvych len tak, bez pohrebu, rozlúčky, po desiatkach nahádzali, posypali vápnom alebo nejakými inými chemikáliami a rýchlo zahrabali, aby sa strašidelná, smrteľne nebezpečná nákaza nepredrala na povrch zemský a neútočila zákerne na bezbranných občiankov republiky, starostlivo chránených statočným kniežaťom Igorom Prvým Veľkým Hrdinským, ktorý udatne bojuje s nevídanou pliagou a na vlastných pleciach sám, jediný nesie ťažké, preťažké jarmo, uvalené Najvyšším na tento Národ holubičí, Národ Holubice. Úvodník sťa z budúcej proVládnej, proMatovičovskej straníckej, sorry, proštvorkovej tlače, už len dramatická hudba chýba, vlajky na pol žrde a trenky tiež., už si chlapi ani užiť nestihnú, prípadne sa poriadne vyčúrať, musia utekať vybojovať záverečný boj Apokalypsy, po ktorom nás už len Raj na Zemi čaká, pečené holuby do huby ani nejdem rozoberať, tie sú automaticky súčasťou Igororaja, blahoslavený buď spasiteľu náš.

.   Nejako mi chýba vo svetskom vedení tohto národa veriacich, dokonca nie len veriacich, ale presvedčených a Vediacich, taký ten optimistický pohľad, nie naivný a oblbovaco naschvál klamlivý, klamajúci, klamúci nielen poslucháčov, divákov a čitateľov, a najmä sám, sama, sami seba, ale s istotou a už ani nie vierou, ale znalosťou a vedomím, že táto naozaj Chrípôčka, lebo nech si hovorí, kto čo chce, Príroda sa vie „nasrať“ ďaleko kvalitnejšie, viac a dôraznejšie, keď už to treba, takže … ešte máme nejakých pár týždňov, mesiacov, … rokov už vari ani nie, aby sme pochopili, kto a hlavne ČO nás zachráni! Pomôž si, Človeče, aj Pán Boh Ti pomôže … to platí spoľahlivo, myslené je nie, že by si mal každý nešťastník, čo si nevie rady, pomáhať sám sebe, lebo už je väčšinou bezradný a zúfalý, ale rada je určená ľudstvu ako celku, … vážení, pomáhajte si jeden druhému navzájom, vykašlite sa na to, či stratíte trošku z tej nadmiery pohodlia, ktoré ešte zatiaľ stále máte, prestaňte zatvárať oči nad problémami druhých, ktorých vraj karma to je a zaslúžia si to a tak im treba, čo chceli, to majú! No zaiste, dá sa s tým súhlasiť, ale … no „hrdo“, „hrdinsky“ s takýmito rečami pokračujme a máme na krku boli by sme radi, keby podobné problémy, ako tie, na ktoré sme sa pozerali blahosklonne, s posmechom a tak povestnou najlepšou radosťou našou, toľko ľúbenou škodoradosťou. Tak mu, jej treba, zaslúžil/a si to. A málo mu/jej Pán Boh naložil, ešte viac mal(toto „l“-ko tu chýbalo pekne dlho, … do 10.11.’20 17:10)!!! No jasné, Stvoriteľ je hlupáčik, ktorý nevie, čo komu a v akej miere prospieva a mal by počúvať Ligu Spravodlivých a riadiť sa jej dokonalými radami, už uteká poslať na Zem ďalšieho zo svojich Božích Vyslancov, aby zjednali nápravu!

.   Teší ma veľmi veľa vecí na tomto Národe, a jednou z nich je tá, že sa Jeho príslušníci, členky (s nádhernými členkami) nedajú len tak poopíjať suchými rožkami a plačkovskými tlačkovskými apokalyptickými náladami a zvesťami, mnohí síce smrť v očiach majú, ale tú majú už tak nejako programovo, od malička, ako životnú tému, letoru, bojme sa preventívne všetkých a všetkého a potom už len lepšie môže byť, keď sa nestalo a nestane to, to a ani tamto, kua, to sme ale radi a celí happy, že ani koniec sveta, ani tretia svetová, ani Igor dôchodky neznížil ani neodobral nám, nehodným a hriešnym, veru, zaslúžili by sme si. Tuto, Pán Veľkomožný, a ešte aj tuto si udrite! Všakže, Pacho môj milovaný 🙂 ! Zdravé jadro, a to je teda poriadne početné, nie sú to len nejakí málopočetní jedinci a jedinky, ale sú to tisícky zdravo rozumných, rozhľadených, vždy dobre naladených, nech sa deje, čo sa deje, od roboty neutekajúcich a nebojacich sa jej, nech je seba“špinavšia“, to jadro tu bezpochyby je a na ňom sa dá stavať mnohé. Všetko! My sa tu máme dobre nie vďaka, ale NAPRIEK všetkým tým svetoborným vládam a premiérom, ministrom a komisiám a ó-es-en a NATU, pretože spolky čertove volky a čím viac sa chcejúc, chtiac komandovať a začleňovať aj nás, organizujú, grupujú, seminárujú, Globsecujú, múdrosráčsky stretávajú a vydávajú dôležité proklamácie, nariadenia a doporučenia, kľudne aj gramanácinkov „odporúčania“, tým to celé viac oné, toto, ehm, … kurvia a posierajú. Tvária sa, že niečo robia, predstierajú užitočnú činnosť, ale tápajú, zúfalo nevedia, chceli by, ale nemajú nástroj na pochopenie a ochotu a vôľu uskutočniť to, čo naozaj treba. No tak povedz, kecálek od klávesov, čo treba. No nepoviem! To je hádam jasné z kontextu a slov. Slova. SLOVA. Ktoré sa nám prihovára deň, čo deň, trpezlivo, nenásilne, určite nie vlezlo a podlízavo, úlisne … nikdy si neviem na toto slovo spomenúť, ale odkedy ho Hromada vytiahol a zaiste, po práve, spravodlivo a absolútne so znalosťou veci pospájal so mnou, keď si naňho, súdruha zo Sucháča, spomeniem, zaraz mi na um to hadovsko biblické slovko príde! Doteraz sa, dúfam, že sa mýlim, nespamätal a má mi za zlé, ako som sa vraj k jeho zákonitej milovanej (áno, aj mnou je milovaná a doteraz to tak je, ale tak akosi inak, ako si on, čistý a spravodlivý, predstavoval,) drzo správal a prekračoval všetky hranice. Ale no, priateľu, to naozaj JA som bol, ktorý tak činil?!? Nebola to náhodou len čistá duchovná bratsko – sesterská láska, v ktorej nebol máčik ničoho sexuálneho, pudového, bola to len čistá, nádherná radosť z prítomnosti niekoho veselého, s radosťou na tvári i v duši, bez ľsti a zákernosti, prosto čistá Oravská dušička z Nižnej, ktorej si ty sám už vysvetlil, akáže hriešnica to ona je, pako drevený! Vodca Hnutia Grálu, isteže! Chúďatenko, zle mu všetci robkajú! Fňuk! Au! Pofúkame boliestku a potrieme mastičkou! Kokso, neveril by človek, keby nezažil!

.   „Odvážne vpred je Bohu milé!„, – bolo povedané ani nie tak dávno, tak nejak to tušíme & v srdciach nosíme všetci, aj ako sľub, aj ako niečo, čoho keď sa budeme stopercentne držať a ani na sekundu nezaváhame a nezapochybujeme, bude sa dariť celkom určite, prekážky sa síce vyskytnú, ale tie sa s radosťou prekonajú a … kde je ďalšia robota, to tu mám sedieť a čakať?

 

 

PEKNÝ DEŇ A … ZVYŠOK VÁŠHO NÁDHERNÉHO ŽIVOTA

VÁM PRAJEM, NECH SA DARÍ A DOBRE TO VARÍ. VARI …

 

 

 

 

Do kazajky s ním! Lieky a pokoj! Pokoj s ním.

31.10.2020

Zastaví Koróna pliagu menom „ľudstvo“? … to bol pôvodný titulok a teraz podTitulok … . Jasné, že do zvieracej kazajky Igora Prvého Najmúdrejšieho Vševedného GenyJÁJÁJÁlneho NIE! Nie, nie a ešte raz dôrazné a rezolútne NIE!!! Kto si také myslel a kvôli tomu to otvoril, do kazajky s ním, nasadiť lieky a … [...]

Chcete nas. ať Igora? Choďte na test!

31.10.2020

. Iba tak trošku som škodoradostný. Vlastne, … ani nie, nie je to škodoradosť, ale neuhasiteľná túžba vidieť, aké to je, keď sa veci vyženú do krajnosti, do maximálneho absurdného konca. Čím viac sa blíži veľké testovanie národa, a vôbec to nie je o zisťovaní, či sme Koróna pozitiv alebo negativ, tu ide o úplne iné veci, tým viac sa [...]

Bastardi Fico, Pellegrini, riekol čistokrvný . . . oný!

30.10.2020

. No len tak pre … nie zábavu, ale serióznu štatistiku, zisťovanie názorovej rôznorodosti medzi čitateľmi, prieskum realizovaný agentúrou zaoberajúcou sa, akým jedným slovom charakterizujú občania tohoto štátika svojho premiéra. Áno, dal som si tú námahu, minul som pol Giga dát, miestami som podriemkával, lebo nič nové a zásadné som sa [...]

Vladimir Putin, Moskva, Rusko

Útok na Volkova bol mrazivo účinný. Dokazuje návrat ruskej špionáže do studenej vojny

19.03.2024 10:25

Rusi do každej vojny vstúpili v zlom stave, potom ale postupne, vďaka vysokému počtu ľudí a nulovému rešpektu k ich strate, sa dostali do formy.

Jaroslav Haščák

V kauze Gorila opäť obvinili Haščáka a ďalšie osoby

19.03.2024 09:36, aktualizované: 09:57

Ide o trestné činy založenia, zosnovania a podporovania zločineckej skupiny či korupčné trestné činy.

Kurimany, zrútený most

Nemeckú statičku Sabine H. uznal súd za nevinnú v kauze spadnutého mosta na Spiši

19.03.2024 09:24

Tragédia si v novembri 2011 vyžiadala štyri ľudské obete a ďalších zranených.

Štefan Harabin, ta3

VIDEO: Prezidentský kandidát Štefan Harabin. Rusko nepovažuje za agresora, chce neutralitu Slovenska

19.03.2024 07:00

O post prezidenta Slovenskej republiky vo voľbách v roku 2024 sa uchádza 10 ľudí.

krkOSKAR bRÁNka

Ja PRAVDU milujem. A úplne najšťastnejší som, keď ma na ceste k NEJ sprevádza KVANTUM KRÁSNYCH SLOVENIEK, Quantum Of SOLACE. Solace, from Old French solas, from Latin sōlācium "consolation", meaning comfort or consolation in a time of distress. Consolation - útecha, potecha, distress - zármutok, nešťastie, bieda, núdza, nebezpečenstvo, tieseň, vyčerpanosť, vysilenosť, únava ... VEĽKÁ VĎAKA TI, PANE, Bože! :o) (o:

Štatistiky blogu

Počet článkov: 280
Celková čítanosť: 1395513x
Priemerná čítanosť článkov: 4984x

Autor blogu