Založ si blog

Zhýčkaní ne-makan-czeko-via štekajúci na Premiéra.

 

 

.   A ide to prierezom od úplne najnižších kást, bezďákov a pouličných šľapiek až po najvyššie hradnovŕškové poschodia pomyselnej hierarchie, nehovoriac pritom o tom, kto z vyššie spomenutých má väčšiu hodnotu a má pre spoločnosť väčší prínos a spôsobuje jej menej škôd.

.   Chápeš to, brácho, ségra v Duchu? Vstaneš ráno o pol štvrtej ako každý normálne pracujúci človek, v záchodku, do ktorého srávajú a štiavajú hlavne oni dvaja, lebo babka viac do plienky, pozbieraš okrem jedného všetky koberčeky, zvyšný hľadáš v obývačke po hmate, lebo nesvietiš, aby si nezobudil princezničku a pážatko, potom sa na to vysenieš a predsa len zasvietiš trojwattowé Vianočné svetielka slúžiace babke pre nočnú orientáciu a videnie, ale terazky musia byť poshasínané, lebo princeznička. Apropó, princeznička. Haf, haf, štek, štek, žiadne, že ďakujem za povysávanie a poupratovanie okolo mojej postieločky včera večer, ale haf haf, štek štek, presne ako toť jej sučia BITCHmother pravidelne, s obľubou a príliš často, zabúdajúc na to, komu vďačí a za čo všetko. Komu s veľkým K, aby sme neboli na pochybách, že nehovorím o sebe. Ja som len, „len“ Jeho služobník, najmenší z malých. Ale predsa len … JEHO!!! BOHA!!!

.   A tototu šteňa sa tu ide rozdrapovať a hádzať nahnevané angry fejsy, že ono nemôže spinkať, lebo prestrašne silné trojwattové reflektory z obývačky útočia na samotnú podstatu nočného oddychu zhýčkanej návštevníčky z preďalekej cudziny zvanej zahraničie, berúcej svoju vlastnú babku ako slúžku a poskoka hop sem, hop tam, prines, odnes, ja chcem, toto nie a toto áno.

.   Zasa obranu mám vynikajúcu, slovnú najlepšiu v priľahlom Vesmíre, takže problém nebol, jedine v trošku hlbších basoch, ktoré prebudinkali lenivčeka nemakančenka, princezničku spiacu na špinavom smradľavom matraci, ktorý zachytáva aj tie najslabšie zvuky v byte, tisícnásobne ich zosilní, rozvibruje sa a vyháňa jeho obyvateľku von z komnaty poriešiť pôvodcu všetkého zla. Že vraj, prepytujem, „Čo tu zasa vybľakuješ!!!“, samozrejme s krutoprísnym pohľadom neohrozeného pána domu a ochrancu práv všetkých zmrdov a hajzlíkov vyskytujúcich sa v celej galaxii. Ale jasánek, princeznička, … smradľavý rozpadajúci sa matraček zasa zavibroval a fujky fuj zobudil ťažko v spánku pracujúceho vzorového pracanta, ktorý produkuje aj počas nočnej siesty, odpútaný od tela a lietajúci po nebeských pracoviskách sem a tam. A ja ho zdržujem, … hanba mu, ukrižujte ho už konečne a … oprávnený a nami určený trest ho celkom určite neminie!

.   No a tak, ja som premiérom len tuto v tomto našom malom domácom Stvoreníčku, Bytečku, to významnejší a dôležitejší Premiéri by vedeli rozprávať svoje o štekajúcich psoch a karavánach idúcich ďalej.

.   Pekný a úspešný 7edembrový deň prajem!

 

P.S.   nemakačenko ≠ ne-makan-czeko, … aby sme si rozumeli, istý rozdiel tam predsa len je! Poniektorí Czecho by vám o tom veru vedeli rozprávať, plus zopár Slovákov, ktorí sú tu na robotu, rovnako tak dobre …

Skvelý ťah Markízy : debata Banáš vs. Kňažko

15.04.2024

. A že vraj to nejde! Neštekať po sebe, neurážať jeden druhého, nevidieť v tom druhom temného služobníka samotného Lucifera. No nádhera, páni – obaja vekom nad 75 rokov – zjavne nepotrebujúci držať sa hesla, že „Čím hlasnejšie a dlhšie na súpera z opačného tábora kričím, tým mám väčšiu a údernejšiu Pravdu“. Toto by mali [...]

Ďakovný list Peťa P. a Roba F. Igimu M.

12.04.2024

. Jedni hovoria, že nikdy nič také neexistovalo a ani existovať nebude, ale v tajných kuloároch sa povráva, že v titulku spomínaní dvaja páni mali nejedenkrát namále a takmer ho odoslali, ale vždy im niečo našepkalo, že ešte nie, ešte treba počkať na ďalšiu lekciu geniálneho pedagóga. Panovali mnohé pochybnosti a panujú dodnes, mnohí Igorovi [...]

No strašné! Ten proruSKý zlosyn Fico ide mierovo spolupracovať s Ukrajinou!

11.04.2024

. To je normálne ak nie šach-mat, tak dosť dôrazný šach mnohým opozičným krikľúňom a zároveň aj početným píšúcim a komentujúcim ochrancom „demokracie“ na ten už dosť dlho (Vlho!) čudesný spôsob, keď demokratické je zásadne to, čo za také považujeme „my“, prípadne parťáčky a parťáci z našej bublinky. Čo za kulehu to [...]

SIS / Slovenská informačná služba /

Slovensko dostáva už len filtrované informácie od tajných služieb, tvrdí Galko. Gašpar to označil za hoax

25.04.2024 16:16

Poslanec Tibor Gašpar dodal, že výmeny informácií na úrovni spravodajských služieb nie sú verejné veci.

harvey Weinstein

Súd zrušil odsúdenie Weinsteina za sexuálne delikty, začne sa nový proces

25.04.2024 16:02, aktualizované: 16:09

Na slobodu sa 72-ročný Weinstein podľa CNN nedostane.

bielorusko, cvičenia

Minsk bol napadnutý, odrazili sme útok z Litvy, tvrdí Bielorusko. Absolútny nezmysel, hlási Vilnius

25.04.2024 15:58

Takéto vyhlásenia je možné pokladať za neustálu nepriateľskú provokáciu a informačný útok proti nám, ktoré nemajú nič spoločné s realitou, tvrdí Litva.

Drucker, Kažimír, Bodis

Rezort školstva sa spája s inovatívnym projektom FinQ. Cieľom spolupráce je zlepšiť finančnú gramotnosť žiakov

25.04.2024 15:51

Ide o súčasť širšieho úsilia podporiť inovácie vo vzdelávaní na základných i stredných školách.

krkOSKAR bRÁNka

Ja PRAVDU milujem. A úplne najšťastnejší som, ak smiem na ceste k NEJ sprevádzať KVANTUM KRÁSNYCH SLOVENIEK, Quantum Of SOLACE. Solace, from Old French solas, from Latin sōlācium "consolation", meaning comfort or consolation in a time of distress. Consolation - útecha, potecha, distress - zármutok, nešťastie, bieda, núdza, nebezpečenstvo, tieseň, vyčerpanosť, vysilenosť, únava ... VEĽKÁ VĎAKA TI, PANE, Bože! :o) (o:

Štatistiky blogu

Počet článkov: 288
Celková čítanosť: 1421194x
Priemerná čítanosť článkov: 4935x

Autor blogu