Založ si blog

Boris Koróni, hrdý novinár z B. Bystrice so sebaúctou a ozaj pevnou chrbtovou kosťou!

 

 

.   Toto naozaj nebude dlhý blog. Keď sa deje niečo podstatné, stačí len sledovať, komentáre sú úplne zbytočné. Takisto aj dnes. Pricestoval som do Banskej Bystrice na zdvorilostnú návštevu, cez plot som zamával na Borisa a on …

.   on na mňa, že mi vracia tých 500 €ur spred štvrť roka a rovnako tak aj kolegovych pět set poteší môj rozpočet. No, nespasí ma to, ale na pifčo bude …

.   Na začiatku Coróny som do Slobodného Vysielača priniesol tisícku, reku Otcom Zakladateľom za ich Bohumilú činnosť. Peťo Kršiak bol prekvapený, ale prijal ich s tým, že polka jemu a druhá Borisovi, ktorý nemohol, lebo práve vysielal.

. Potiaľ všetko O.K., zopár zdvorilostných medzináštev až po pamätné vysielanie Výročnej Relácie produkované v spolupráci s našimi Bratmi spoza rieky Moravy. Joj, bolo to také napínavé, mňa Boris nespoznal podľa hlasu a mne vnukol myšlienku sám Ďábel. Či nie? Bol to predsa len sám Najvyšší?

.   Som hnusný provokatér, ktorý ženie veci do krajnosti, aby sa dozvedel, kde tá pravda, Pravda naozaj je a kto jej naozaj slúži a kto len tak tliacha. Vravím Borisovi do vysielania, keď ma nespoznal, logické, je to len krátko a naozaj nevie, kto som a o čo mi ide. No presne o toto. Dozvedieť sa, kto za koho kope a či je dotyčný predajná štetka alebo výrazná Osobnosť pevného charakteru. Nuž, zvážte sami, po mojej provokačnej poznámke „Ty ma poznáš len vtedy, keď Ti niečo prinesiem!“ mohli nastať najrôznejšie scenáre, mnohý „novinár“ renomovaný, mainstreamový, či iného chudobného médiá by to prepočul, považoval za smrdiacu smrtiacu sebachválu darcu, prípadne si to vôbec nevšimol.

No Krása, Boris, naozaj Krása Nevídaná. On také peniaze s takými nejapnými poznámkami hoci aj rok po neberie, nesmie zobrať. Postavil by sa do radu predajných .uriev, ktoré za peniaze nie takmer, ale viac než všetko.

.   Komu česť, tomu Česť, ale týmto má Boris presvedčil úplne a už navždy. Díky Brácho, ja soM to všetkým hovoril a neverili mi. A aj tak sa nájdu mnohí, čo budú tvrdiť, že toto je na BorisovU objednávku. Presviedčať vás nebudem o ničom, je to čisto len a len na Vás.

.  ZA mňa je Slobodný Vysielač Morálnou Jednotkou medzi rádiami na Slovensku, hodno(t)u sledovania a podpory. Nech sa darí, Peťo aj Boris. Idem ja provokovať ďalej a iných. Nech vidíme, kto za koho kope.

 

 

.    Vďaka Ti, Pane, za toto všetko, som rád, šťastný až nadšený z týchto ľudí, a to nie sú zďaleka sami, sú ich stovky, tisíce, každým dňom ich rýchlo pribúda a je ich viac a viac, až strach pomyslieť.

 

 

Skvelý ťah Markízy : debata Banáš vs. Kňažko

15.04.2024

. A že vraj to nejde! Neštekať po sebe, neurážať jeden druhého, nevidieť v tom druhom temného služobníka samotného Lucifera. No nádhera, páni – obaja vekom nad 75 rokov – zjavne nepotrebujúci držať sa hesla, že „Čím hlasnejšie a dlhšie na súpera z opačného tábora kričím, tým mám väčšiu a údernejšiu Pravdu“. Toto by mali [...]

Ďakovný list Peťa P. a Roba F. Igimu M.

12.04.2024

. Jedni hovoria, že nikdy nič také neexistovalo a ani existovať nebude, ale v tajných kuloároch sa povráva, že v titulku spomínaní dvaja páni mali nejedenkrát namále a takmer ho odoslali, ale vždy im niečo našepkalo, že ešte nie, ešte treba počkať na ďalšiu lekciu geniálneho pedagóga. Panovali mnohé pochybnosti a panujú dodnes, mnohí Igorovi [...]

No strašné! Ten proruSKý zlosyn Fico ide mierovo spolupracovať s Ukrajinou!

11.04.2024

. To je normálne ak nie šach-mat, tak dosť dôrazný šach mnohým opozičným krikľúňom a zároveň aj početným píšúcim a komentujúcim ochrancom „demokracie“ na ten už dosť dlho (Vlho!) čudesný spôsob, keď demokratické je zásadne to, čo za také považujeme „my“, prípadne parťáčky a parťáci z našej bublinky. Čo za kulehu to [...]

vojna na Ukrajine, Charkov

Poľsko chce poslať Ukrajincov domov bojovať. Podľa ministra sú Poliaci pobúrení, keď vidia mladých z Ukrajiny vysedávať v ich kaviarňach

25.04.2024 06:24

Poľsko je pripravené pomôcť Ukrajine pri návrate mužov vo vojenskom veku, uviedol poľský minister obrany Wladyslaw Kosiniak-Kamysz.

SR ÚV MZ Fico Dolinková rokovanie kontrola TK BAX

Kontrolóri o stave zdravotníctva: Štát na jeho riadenie rezignoval, dôsledky pre pacientov sú alarmujúce

25.04.2024 06:05

Nemáme prehľad o financiách, nemodernizujeme a najakútnejším problémom je chýbajúci lekársky a ošetrovateľský personál.

vojna na Ukrajine, Bachmut

ONLINE: Pistorius: Rusi už vyrábajú viac zbraní, než potrebujú proti Ukrajine

25.04.2024 06:00

Veľká časť toho, čo sa vyrobí v ruských vojenských závodoch, nemieri na front na Ukrajine, ale končí v skladoch, tvrdí nemecký minister obrany Boris Pistorius.

Špióni

Kradnuté technológie, sabotáže aj plánované útoky. Európu zaplavujú čínski a ruskí špióni

25.04.2024 06:00

Špiónov, ktorí pracovali pre Čínu, zadržali v Británii aj v Nemecku. Ruských, ktorí pripravovali aj útoky, odhalila nemecká polícia.

krkOSKAR bRÁNka

Ja PRAVDU milujem. A úplne najšťastnejší som, ak smiem na ceste k NEJ sprevádzať KVANTUM KRÁSNYCH SLOVENIEK, Quantum Of SOLACE. Solace, from Old French solas, from Latin sōlācium "consolation", meaning comfort or consolation in a time of distress. Consolation - útecha, potecha, distress - zármutok, nešťastie, bieda, núdza, nebezpečenstvo, tieseň, vyčerpanosť, vysilenosť, únava ... VEĽKÁ VĎAKA TI, PANE, Bože! :o) (o:

Štatistiky blogu

Počet článkov: 288
Celková čítanosť: 1421082x
Priemerná čítanosť článkov: 4934x

Autor blogu