Založ si blog

Vôbec nepotrebujeme Matovičovu vládu!

 

 

alebo Matovičova vláda do učebníc, to iste. Ale dôvod? Netreba ich!

 

 

Igor Matovič sa toť pre sedemnástimi týždňami postavil pre kamery a bohorovne, pozor, píšem to s malým „b“, lebo s Bohom sa nemôže porovnávať vôbec nik, … bohorovne a so sebavedomím, optimizmom A DRZOSŤOU jemu vlastnej vyhlásil, že chce, aby sa

jeho vláda dostala do učebníc ako tá najlepšia. https://www.ta3.com/clanok/1177714/matovic-chce-vladu-ktora-sa-dostane-do-ucebnic-ako-najlepsia.html

 

A to je vždy otázka, čo je to „to najlepšie“, Je to niečo, čo nám urobí najväčšiu radosť? Čo nám hodí najväčšie prachy? To, čo nasr. … dilo najväčšie množstvo našich nepriateľov? Je to vždy otázka kritéria, ktoré si zvolíme a potom aj vyhodnocujeme niečo ako to naj(lepšie).

.   Príklad. Stane sa nešťastie, niekto si zlomí nohu. Možno povie, že je to najhoršia udalosť v jeho živote, lebo … stratil prácu, výrazne samu znížili príjmy, aj kvôli tomu sa rozviedol, s deťmi sa smie stretávať kvôli podmienke a manželkiným známym právnikom len raz mesačne. Vynechám celý priebeh „medzi“, ale výsledkom celej tej „tragédie“ môže byť napríklad aj: nová úžasná práca snov, niečo, čo je zároveň koníček a aj skvelý zdroj príjmov, oveľa, o rád vyšší ako v tej nenávidenej prácu predtým,stretol úžasnú ženu, skromnú, zároveň náročnú, elegantnú, ktorá síce má drahé značkové veci, ale oblečie si aj tričko za dve eurá a kľudne vyjde v ňom von vysypať smeti, dokonca aj s ním do baru, keď má oblek, s deťmi si vytvorili nádherný vzťah a bývajú spolu oveľa častejšie ako počas prvého manželstva a padol už aj prvý návrh, priam prosba od dcérky, či by sa mohla k nemu nasťahovať, lebo s maminou to akosi škrípe poslednú dobu, To, čo malo byť fiasko a hanba na celý život, nakoniec vypálilo ako najúžasnejšia udalosť jeho života.

.   Takže poďme my porozmýšľať a skúsiť pochopiť, PREČO by sa mala vláda Igora Matoviča dostať do učebníc a kníh ako tá najlepšia. Vďaka skvelý odborníkom? Kvôli vzorovému potieraniu korupcie. Za znižovanie počtu ministerstiev a za kompetenciu ministeriek, ktoré pracujú presne vo svojom fachu a sú absolútne profíčky. Za okamžité odvolanie funkcie, kľudne aj ministra, za závažné prešľapy a fatálne chyby? No HA-HA-HA! Värímä a ešte aj dlhý čas väriť buďämä!

.   Tak teda? To vážne NAJLEPŠIA? Ale prepánajána ZA ČO?!? Sme schopní vymyslieť aspoň jedno kritérium, prípadne aj viac, v rámci ktorého by Igorova Partička dosiahla neoddiskutovateľné a nespochybniteľné prvenstvo na veky vekov a nikdy inak? Nuž, priam Sizyfovská úloha, na každý pokus niečo predložiť bude nasledovať relevantný dôkaz, prečo to vymyslené kritérium pokrivkáva až priamo kríva, … a na obe nohy a dosť výrazne. No tak teda čo?. Rezignujeme alebo predložíme naopak kritérium a relevantný, kvalitný dôkaz, že spĺňajúc podmienku, je vláda IM tou najlepšou nielen doteraz, ale aj  pre vzdialenú budúcnosť. No hotové sajens SCI-FI fikšan.

.   No poďme na to! Učiteľ Národov a mysliteľ Igor, teraz sa prosím nesmejte, myslím to naprosto vážne, sa rozhodol, že pôjde na všetko z opačného konca. Žiadne uhladené spôsoby, diplomacia, prvotriedne vzdelanie a kvalitné školy ako základ pre politickú kariéru. Chalan z ulice, odvedľa, „toto ucho“, „henten sopliak“, „takýto amatér, hochštapler a exhibicionista“ nám má vládnuť?!? … no to potěš koště! Nie, nie, nie, Igor nie je ani najlepší politik, ani najoblúbenejší, najskúsenejší, najvzdelanejší, najinteligentnejší. Igor je … proste IGOR! Samorast, plačko, fňukna, vyhovárač sa na všetko možné, divadelník, samožer, milujúci tatino a nemilosrdný zákerák, však Rado Pé? Igor je naprosto všetko! Igor je úžasným ZRKADLOM širokého diazepamu a sem tam aj diapazónu všakovakých ľudských vlastností, vynikajúcich až tých hviezdnych a, … teraz pozor, ŽIADNE ZLÉ NEMÁ! On to na nás a častokrát aj sám na seba iba hrá! Všetky tie temné zákutia ľudskej duše, to nie je on, to len akože! On je „len“ DOKONALÝ HEREC, ktorý nám predvádza na parlamentných a teraz aj vládnych doskách znamenajúcich svet neopakovateľné, nezabudnuteľné, Oskarovské divadlo, kino, reality show, tragédiu, komédiu, spevohru aj trávnicu. Zadara! Teda, no, pár miliárd to stojí, ale zasa, … KTO TO MÁ?!? Kto iný pachohybskozbojníkovský nechá na sebe lámať palicu a ešte úctivo a ponížene za spôsobené radosti a slasti poďakuje? No predsa Slovač! Kto nechá porozkrádať neuveriteľné majetky, ale nestrká nikoho do basy a aj tak si žije nádherný život? No Slovač! Kto vkuse hundre, sťažuje sa aj si a pritom má doma najbezpečnejší štát na Zemeguli, najkrajšie dievčatá, najmilšie babičky, najkrajšiu prírodu a najúžasnejšiu prezidentku? Sa zvykol hovoriť taký sprostý vtip á la komunistické, že ktorý národ je najtolerantnejší na svete? No Slováci, premiér buzerant (neviem, vraj, kľudne to môže byť JPP), predseda parlamentu mentálne postihnutý (kravina, tipujem ho minimálne na 125, v Slobodnom Vysielači ho nestresovali a hviezdil) a prezidentka žena (bingo, pravda, I LOVE YOU, ŽUŽA, si proste žužu žúžo).

.   Igor s celou jeho partiou nám naprosto jasne dokazujú, že nech je tam akákoľvek vláda po tých predchádzajúcich, akákoľvek katastrofa po tých predchádzajúcich, akíkoľvek farizeji a sráčisidohuby po tých predchádzajúcich, MY TO CELKOM URČITE PREŽIJEME! My sme pupok sveta, my sme koruna ľudstva, my sme Národ Holubice, národ Slova, … SLOVAKIA. Slovák i ja! To je túžobné zvolanie každého, kto Slovákom zatiaľ nie je. Sme mierumilovní aj odhodlaní na život a na smrť, láskaví aj nemilosrdní, štedrí aj najväčší skupáni na svete. Lebo … IT DEPENDS, to záleži, KU KOMU! Dáme aj to posledné alebo ani zrnko soli. Lebo veď keď si niekto nezaslúži, prečo by ho mal mať. Príde staronový premiér Peter Pellegrini, Igor z toho žiadnu tragédiu robiť nebude, dokonca bude ochotný spolupracovať. Nakoniec to všetko skončí tak, že najväčší profíci zo všetkých strán, nevídali aj od Kotlebovcov jeden, utvoria Vládu Národného Porozumenia, prestanú zvady a hádky a začne mierová spolupráca. Lebo inak sa už nebude dať.

 

Krásny, nezabudnuteľný a úspešný JÚL, plný prekvapení, Lásky, Šťastia, Zdravia a peňazí vám prajem, tých posledných čo najmenej a tých prvých troch čo najviac a tie posledné prídu akosi automaticky, naopak určite nie.

 

 

Skvelý ťah Markízy : debata Banáš vs. Kňažko

15.04.2024

. A že vraj to nejde! Neštekať po sebe, neurážať jeden druhého, nevidieť v tom druhom temného služobníka samotného Lucifera. No nádhera, páni – obaja vekom nad 75 rokov – zjavne nepotrebujúci držať sa hesla, že „Čím hlasnejšie a dlhšie na súpera z opačného tábora kričím, tým mám väčšiu a údernejšiu Pravdu“. Toto by mali [...]

Ďakovný list Peťa P. a Roba F. Igimu M.

12.04.2024

. Jedni hovoria, že nikdy nič také neexistovalo a ani existovať nebude, ale v tajných kuloároch sa povráva, že v titulku spomínaní dvaja páni mali nejedenkrát namále a takmer ho odoslali, ale vždy im niečo našepkalo, že ešte nie, ešte treba počkať na ďalšiu lekciu geniálneho pedagóga. Panovali mnohé pochybnosti a panujú dodnes, mnohí Igorovi [...]

No strašné! Ten proruSKý zlosyn Fico ide mierovo spolupracovať s Ukrajinou!

11.04.2024

. To je normálne ak nie šach-mat, tak dosť dôrazný šach mnohým opozičným krikľúňom a zároveň aj početným píšúcim a komentujúcim ochrancom „demokracie“ na ten už dosť dlho (Vlho!) čudesný spôsob, keď demokratické je zásadne to, čo za také považujeme „my“, prípadne parťáčky a parťáci z našej bublinky. Čo za kulehu to [...]

Antony Blinken / Si Ťin-pching /

USA a Čína musia byť partnermi, vyhlásil prezident Si na stretnutí s Blinkenom

26.04.2024 12:24

Americký minister zahraničných vecí, ktorý v piatok končí návštevu Číny, predtým rokoval so svojím čínskym náprotivkom Wang Iom viac ako päť a pol hodiny.

ján slota

Obnovený proces v korupčnej kauze Jána Slotu prerušili

26.04.2024 11:21, aktualizované: 12:25

Kým Ústavný súd SR nerozhodne, dovtedy bude konanie prerušené. Prokurátor voči tomu podal sťažnosť.

Slávnostné otvorenie DSB observatória v Bratislave

VIDEO: Bratislava má prvú hvezdáreň, zložili sa na ňu sponzori a nadšenci. Neskôr privíta aj širokú verejnosť

26.04.2024 10:55

Na Deutsche Schule Bratislava slávnostne otvorili prvú hvezdáreň v Bratislave - DSB Observatórium.

Polícia SR

Nastúpila do MHD a domov sa už nevrátila. Polícia pátra po 14-ročnej Liliane

26.04.2024 10:44

Žilinskí policajti žiadajú verejnosť o pomoc.

krkOSKAR bRÁNka

Ja PRAVDU milujem. A úplne najšťastnejší som, ak smiem na ceste k NEJ sprevádzať KVANTUM KRÁSNYCH SLOVENIEK, Quantum Of SOLACE. Solace, from Old French solas, from Latin sōlācium "consolation", meaning comfort or consolation in a time of distress. Consolation - útecha, potecha, distress - zármutok, nešťastie, bieda, núdza, nebezpečenstvo, tieseň, vyčerpanosť, vysilenosť, únava ... VEĽKÁ VĎAKA TI, PANE, Bože! :o) (o:

Štatistiky blogu

Počet článkov: 288
Celková čítanosť: 1421376x
Priemerná čítanosť článkov: 4935x

Autor blogu