Založ si blog

Vero Remi a iní naši „Naši Ľudia“. Aj Sulík?

 

 

.   Keby si bol býval dovolil urobiť niečo len trošíčka podobné, zďaleka nie plnú verziu/parádu, niekto z ministrov vlády Petra Pellegriniho, či dokonca Róberta Fica, spustila by sa na Slovensku taká mediálna mašinéria, že nechvalne preslávené päťdesiate roky by sa v porovnaní s ňou stali len detským džavotom a oblažujúcim vánkom pred búrkou.

.   Aké by boli bývali reakcie vtedajších opozičných na čele práve so súčasným premiérom?!? Odvolať do minúty priamo Ficom, odvolať parlamentom, odvolať akokoľvek, len aby tam už dotyčný človek nebol. No ale aj keby, bolo by to zárukou niečoho lepšieho? Sotva, … prašť jako uhoď, jeden za osemnásť, druhý za dvadsať bez dvoch. Ale … divadlo musí byť, volič skutočný aj potenciálny musí byť uistený, že bude o neho postarané v najlepšej možnej miere a bude sa mať po zvyšok života ako v bavlnke.

 

.   No a prenesme sa veľkým oblúkom do dnešnej reality. Veronika oné, no, toto, ehm, jáj, … chybička se vloudila, to níííííč, to sa stane aj v najlepších rodinách, predsa nemôžete chcieť, dokonca ani tí najväčší odporcovia, aby bolo všetko dokonalé a ŤIP ŤOP, nebuďme zasa malicherní a úzkoprsí, troška veľkorysosti a zhovievavosti by to predsa len chcelo! No to možno aj áno, keby … Keby Vero Remi bola nováčikom/nováčičkou, čistým nepopísaným listom, anjelom z nebies práve prileteným. No to ona nie je … ale vlastne počkať! Naozaj nie? No keby ste sa spýtali môjho spolužiaka Milana K., zo základky, ten ju aspoň toť nedávno mal na piedestáli dosť vysoko!

.   A sme doma, nie sú naši ľudia ako naši ľudia. Lebo niektorí naši sú ich a iní zasa naši NAŠI !!! A to je sakra ROZDIEL! Vero z našich „ZA ĽUDÍ“ NAŠICH ĽUDÍ, TO JE ÚPLNE INÉ KAFE ako nejaký hlúpučký tamten onen XY, ten sa s Vasilisou Premúdrou porovnávať nedá, a to ešte stále nie sme pri Veronike. Tam aj Vasilisina Premúdrosť bledne závisťou. Vero má totižto protekciu! Po slovensky ochranu. Nie ochranku, tú možno, ale OCHRANU! Na najvyšších miestach!!! To už možno ani nie u nás, ale … joj, to asi nemôžem. Po anglicky z Harryho Pottera poznáte také, že HE WHO MUST NOT BE NAMED … ten, ktorého meno/á sa nesmie/ú vyslovovať!

.   No a teda Igor NESMIE vyhodiť Vero, lebo zo štyroch by boli, ak dobre počítam, už len traja, navyše Vero sa síce tvári ako Pravá ruka Andyho, ale momentálne je skôr hlavou organizovanej zl…….ej sk….y, … čo to tu zasa pletiem, neorganizovanej dobročinnej, na Dobrého Anjela nadväzujúcej Strany, ktorá Slovači zabezpečí Zajtrajšky svetlejšie než Svetlé, žiarivejšie než Žiarivé, Nebeský Raj bude len odrazom toho Pozemského!

.   No a z troch by už boli veľmi poľahúčky dvaja, veď sa zasa netvárme, že taký starý harcovník ako je Rišo S. je nadšený, ako mu to KUKÚČATKO vyrastené v jeho vlastnom hniezdočku vyfúklo spod nosa Jeho Vlastnú Premiérsku stoličku a pred štyrmi rokmi odpudilo Bélu Bugára ku Robovi Ficovi a znemožnilo na dlhé veky Rada Procházku. A Riškovi sa okrem balónika mohutne cnie aj po zašlej sláve mača a alfa samca, a to teraz celkom dobre nejde. Takže lákadiel by bolo priveľa, snád rovno aj to vytúžené Kreslo!

.   Pár mesiacov dozadu pred Počiatkovou vilou veľký HUSŤÁK, posledné dni to nejako zredlo. CHJO, jak pravil klasik. Totižto, ono má všetko svoj čas. A Národ Slovenský bude musieť už raz a navždy konečne pochopiť, že … pomôž si, Národ, pomáhajte každý, každá svojim blízkym i vzdialeným, dokonca aj úplne cudzím, predovšetkým takým, čo to potrebujú a zaslúžia si to … a … aj PánBoh ti pomôže! Tým, že ti počas tvojho pomáhania bude posielať jednak tých, čo pomoc potrebujú a celkom určite ANJELOV a ANJELKY v ľudskom rúchu, čo dokážu pomôcť tebe samému, samej. Hoci aj „IBA“ krásnym úsmevom a čistou, nefalšovanou radosťou v tvári.

 

LEBO NAD NE NAOZAJ NIET! VĎAKA, PANE, ZA NE …

 

 

Do kazajky s ním! Lieky a pokoj! Pokoj s ním.

31.10.2020

Zastaví Koróna pliagu menom „ľudstvo“? … to bol pôvodný titulok a teraz podTitulok … . Jasné, že do zvieracej kazajky Igora Prvého Najmúdrejšieho Vševedného GenyJÁJÁJÁlneho NIE! Nie, nie a ešte raz dôrazné a rezolútne NIE!!! Kto si také myslel a kvôli tomu to otvoril, do kazajky s ním, nasadiť lieky a … [...]

Chcete nas. ať Igora? Choďte na test!

31.10.2020

. Iba tak trošku som škodoradostný. Vlastne, … ani nie, nie je to škodoradosť, ale neuhasiteľná túžba vidieť, aké to je, keď sa veci vyženú do krajnosti, do maximálneho absurdného konca. Čím viac sa blíži veľké testovanie národa, a vôbec to nie je o zisťovaní, či sme Koróna pozitiv alebo negativ, tu ide o úplne iné veci, tým viac sa [...]

Bastardi Fico, Pellegrini, riekol čistokrvný . . . oný!

30.10.2020

. No len tak pre … nie zábavu, ale serióznu štatistiku, zisťovanie názorovej rôznorodosti medzi čitateľmi, prieskum realizovaný agentúrou zaoberajúcou sa, akým jedným slovom charakterizujú občania tohoto štátika svojho premiéra. Áno, dal som si tú námahu, minul som pol Giga dát, miestami som podriemkával, lebo nič nové a zásadné som sa [...]

medvede, tabuľka, Repište

Pellegrini: Mimoriadne rokovanie parlamentu k odstrelu medveďov zatiaľ nebude

28.03.2024 11:31

Zákon o možnom odstrele rizikových medveďov sa má prerokovať v skrátenom legislatívnom konaní na najbližšej riadnej schôdzi.

Francúzsko, hasiči, požiar

V Maďarsku zomrela jedna osoba pri požiari v domove dôchodcov

28.03.2024 11:17

Pravdepodobnou príčinou požiaru bolo fajčenie v posteli, vyšetrovanie však ešte prebieha.

Illinois, police

Útok nožom v Illinoise si vyžiadal štyroch mŕtvych a päť zranených

28.03.2024 10:46

Podozrivého muža policajti zadržali. Motív útoku nebol bezprostredne známy.

krkOSKAR bRÁNka

Ja PRAVDU milujem. A úplne najšťastnejší som, keď ma na ceste k NEJ sprevádza KVANTUM KRÁSNYCH SLOVENIEK, Quantum Of SOLACE. Solace, from Old French solas, from Latin sōlācium "consolation", meaning comfort or consolation in a time of distress. Consolation - útecha, potecha, distress - zármutok, nešťastie, bieda, núdza, nebezpečenstvo, tieseň, vyčerpanosť, vysilenosť, únava ... VEĽKÁ VĎAKA TI, PANE, Bože! :o) (o:

Štatistiky blogu

Počet článkov: 280
Celková čítanosť: 1396721x
Priemerná čítanosť článkov: 4988x

Autor blogu