Založ si blog

Peter Pellegrini ide vyhrať ďalšie voľby – predčasné!

 

 

s podtitulkom

Pelleho 11-ka lepšia ako Pelého v 58-om vo Švédsku? Vari aj hej!

 

.   Pamätníci pamätajú a vedia, že Pelé, vlastným menom Edison Arantes do Nascimento, sa so svojimi spoluhráčmi poprvýkrát stal Majstrom Sveta vo futbale, teda nielen on, ale aj celá brazílska ekipa a odvtedy už bola repre Brazília pojmom, o ktorom sa šušká, vie, rešpektuje sa a … obáva sa ho. A hoci jej Nemci 8.júla 2014 dosť krutým spôsobom naložili v semifinále MS konaných práve v Brazílii, nič to nemení na tom, že táto juhoamerická krajina je doteraz najúspešnejšou v počte titulov a v mnohých ďalších „disciplínach“.

.   Musím povedať, že Igor Matovič, súčasný premiér, mi je svojim vnútorným založením, povahou, svetonázorom a mnohými ďalšími atribútmi oveľa bližšie ako Peter Pellegrini, čo naopak, určite neznižuje jeho kvality, práve naopak, poznám to sám na sebe, … všetky tie invektívy, nezaslúžené či zaslúžené pálené na Pelleho sa dostávajú mne samému až priveľmi často. A to nielen tu na blogu, užívam si ich najmä in RL, pre menej znalých angličtiny priamo v reálnom, „skutočnom“ živote … o tom „skutočnom“ sa môžme ešte niekedy pobaviť!

.   No ale čo sa deje posledné dni?!? Máme nového miláčika médií, hoci určite nie všetkých a tých podstatných, ale … ALE!!!

 

NEKONFLIKTNÝ, USMIEVAVÝ,

SEBAVEDOMÝ, NEVYHORENÝ, PERSPEKTÍVNY …

 

v podstate jediný premiér, ktorý „odišiel“ ako-tak so cťou. Čo to?!? … Veď on práveže neodišiel, … a so cťou nie ako-ak, ale len prerušil svoje premiérovanie hrdo, bez veľkých šrámov a … a to hlavne vnímam ako jeho najväčšiu devízu, ktorá v politike, špeciálne tej našej provinčnej, zaprdenej a robenej častokrát na kolene a v kuchyni pri manželke alebo v hotelovej izbe s milenkou na posteli, NIKDY NEMAL, SKUTOČNE SI NESPOMÍNAM, KRVAVÉ OČI !!! No nevídali! Také mnohí naši politici nepoznajú, dokonca takmer nikto. Takmer všetci z tých, ktorí sa dostali celkom na vrchol pomyselného Olympu, nikdy buď zahnaní v kúte alebo naopak podporovaní Silným Bratom (odkiaľkoľvek, to nehovorím, že priamo USA ním majú byť, sú tu väčšie mocné zoskupenia ako tento, ich vlastnými slovami povedané, Obor na hlinených nohách.) nedokázali odolať pokušeniu prefarbiť svoje beľmá na ružovo alebo priamo do karmínova a prskať odušu vpravo vľavo bez ohľadu, čo sa kde deje. Niekomu totiž vážne stačí pekné slovo, povedané tým najtichším hlasom, až šepotom, co je šeptem, to je čertem tentokrá neplatí. Ako sa to všetko pekne vracia, však, Madlén? Pamätáme veľmi dobre … Čierna Diera v strede Európy … no hlavne, že sme terazky BIELA, tá najsvetlejšia, čo sa týka Corona-vírusu.

.   Ja ako dlhoročný insitný tréner a znalec od krčmového stola rád podpichujem svojich najbližších priateľov a nadŕžam ich súperom a priamo ich sponzorujem, dotujem a dopujem nádejou a vierou, Vierka moja milená Bratislavská z Malej Oravy, že môžu vyhrať i nad súperom doteraz neporazeným, no veď si to len predstavte, ako odovzdávam na budúci rok v septembri pomyselnú zlatú medailu chalaňovi od Banskej Bystrice, ktorý pomáha mamke vešiať záclony a vie šoférovať traktor!

 

IGOR! TAK ČO, PÚŠŤAME SA DO TRÉNINGU, ALEBO

ZVLÁDAŠ VŠETKO KOMPLET SÁM A NEBOJÍŠ SA NIKOHO A NIČOHO?

LEBO KEBYŽE ÁNO, PRESTUPUJEM DO TÍMU „PELLE“

AKO HLAVNÝ KIBIC, NOSIČ VODY, PODÁVAČ UTERÁKOV A …

UTIERAČ MOKREJ PODLAHY PO ZÁPASE.

 

.   Idem konečne už pozrieť moju milovanú, myslím Krásku na Dunaji, Vanda dúfam ešte pár dní či týždňov počká, ona je zas trpezlivá viac než ktokoľvek iný, takže bez obáv sadám na vlak a vrhám sa do víru slovenského Veľkomesta, Metropolisu, Pupku Sveta a Stredu Vesmíra. Že haha! No nie, ono to tak naozaj je! Nejeden Východniar z Prešova, ahoj Milka milená, zo Starej Ľubovne, však Ejdrijéna Džerdžak?, a aj přímo z Haváje, tyvole, nech mu je večná sláva a aj jeho manželke, Stanley a božinku, teraz sa bojím zle napísať Jej meno, lebo sa mi ujde toho krutoprísneho pohľadu, ktorého sa nejedno chlapča priamo z parlamentu bojí! … nejeden Východniar a ešte lepšie Východniarka vám to potvrdí, veď nakoniec, … pre čo iné by tam do tej nenávidenomilovanej Brátisky chodili, TA ŇE?!? NO TA JAK?!?

 

A hoj Vandi a aj všetky Lásky môjho života, a že ich je … !

 

 

Skvelý ťah Markízy : debata Banáš vs. Kňažko

15.04.2024

. A že vraj to nejde! Neštekať po sebe, neurážať jeden druhého, nevidieť v tom druhom temného služobníka samotného Lucifera. No nádhera, páni – obaja vekom nad 75 rokov – zjavne nepotrebujúci držať sa hesla, že „Čím hlasnejšie a dlhšie na súpera z opačného tábora kričím, tým mám väčšiu a údernejšiu Pravdu“. Toto by mali [...]

Ďakovný list Peťa P. a Roba F. Igimu M.

12.04.2024

. Jedni hovoria, že nikdy nič také neexistovalo a ani existovať nebude, ale v tajných kuloároch sa povráva, že v titulku spomínaní dvaja páni mali nejedenkrát namále a takmer ho odoslali, ale vždy im niečo našepkalo, že ešte nie, ešte treba počkať na ďalšiu lekciu geniálneho pedagóga. Panovali mnohé pochybnosti a panujú dodnes, mnohí Igorovi [...]

No strašné! Ten proruSKý zlosyn Fico ide mierovo spolupracovať s Ukrajinou!

11.04.2024

. To je normálne ak nie šach-mat, tak dosť dôrazný šach mnohým opozičným krikľúňom a zároveň aj početným píšúcim a komentujúcim ochrancom „demokracie“ na ten už dosť dlho (Vlho!) čudesný spôsob, keď demokratické je zásadne to, čo za také považujeme „my“, prípadne parťáčky a parťáci z našej bublinky. Čo za kulehu to [...]

Matúš Šutaj Eštok, Vianoce, hasiči, policajti, Štedrý deň

Policajti vo veľkom odchádzajú do civilu. Šutaj Eštok ich chce udržať tisícovými odmenam

25.04.2024 04:00

Kým financmajster uťahuje opasok, minister vnútra Matúš Šutaj Eštok (Hlas) sľubuje policajtom nové finančné príspevky, ako aj valorizáciu tých, čo už dostávajú

gangy, švédsko

Na podujatie švédskej Ľavicovej strany vtrhli útočníci, hlásia troch zranených

24.04.2024 23:24

Večerné podujatie v Štokholme malo byť o rastúcom fašizme vo Švédsku.

bombic

Británia rozhodla o vydaní extrémistu Bombica na Slovensko. Odkázal, že nikam nejde

24.04.2024 22:40

Rozhodnutie súdu nie je právoplatné, môže sa proti nemu odvolať.

ATACMS, vojna na Ukrajine

Kyjev už nasadil strely dlhého doletu ATACMS. Američania ich dodali tajne

24.04.2024 20:54

Zbrane prišli na Ukrajinu tento mesiac, oznámilo americké ministerstvo zahraničných vecí.

krkOSKAR bRÁNka

Ja PRAVDU milujem. A úplne najšťastnejší som, ak smiem na ceste k NEJ sprevádzať KVANTUM KRÁSNYCH SLOVENIEK, Quantum Of SOLACE. Solace, from Old French solas, from Latin sōlācium "consolation", meaning comfort or consolation in a time of distress. Consolation - útecha, potecha, distress - zármutok, nešťastie, bieda, núdza, nebezpečenstvo, tieseň, vyčerpanosť, vysilenosť, únava ... VEĽKÁ VĎAKA TI, PANE, Bože! :o) (o:

Štatistiky blogu

Počet článkov: 288
Celková čítanosť: 1421052x
Priemerná čítanosť článkov: 4934x

Autor blogu