Založ si blog

Najmocnejší oligarcha Slovenska je:

 

 

.   Keď už sme pri tej úzkej skupinke najmocnejších, najsilnejších, najbohatších, alebo poďme rovno ešte vyššie, KTO je vlastne tým/tou najvplyvnejšou postavou v zákulisí, neviditeľnou a napriek tomu veľmi mocnou, ovládajúcou ako na špagátikoch tých, ktorí nechajú toto so sebou robiť a na druhej strane pomáhajúcou, budujúcou, bojujúcou s najrôznejšími nešvármi v spoločnosti, aj keď tu premnohí namietnu, že veď to práve on produkuje to nesmierne veľké množstvo dá sa povedať že až zvráteností v politickom, hospodárskom, kultúrnom živote a aj vo všetkých ostatných.

.   Máme nejaké tipy, odhady, nádeje, že to je ona/on, prípadne nejaká iná, iný nie je, lebo to by bola hrôza hrozúca?!? Jakabovič, Tkáč, Haščák, Mečiar, Babiš?!? Sú dôkazy pre to, že práve onen dotyčný a nikto iný?!? A vlastne, kto je najBOHatší? Ten, čo má najviac peňazí? Nehnuteľností? Firiem? Akcií, či súčtu trhovej hodnoty týchto akcií?

.   Stále málo! Síce v porovnaní s bežným voličom , ktorý „VIE“, NIE „JE“ nOVNO, veľmi veľa, no nestačí to na to jediné pravé bohatstvo,

BOHATSTVO DUCHA, skutoční PRIATELIA milujúci BEZPODMIENEČNOU LÁSKOU, Č(E)LOVEK žijúci podľa SLOVA, v SLOVE!

 

.   A po ňom, poslednom z posledných a práve preto prvým z prvých v predvoji, budú už len nasledovať stovky, tisíce, milióny, miliardy … čelovekov, peňazí, radostných činov zo samotnej čistej lásky ku všetkým ostatným ľuďom, lebo predovšetkým a najprv z Lásky k Najvyššiemu, k BOHU.

 

Však, VANDA?       

 

 

 

Do kazajky s ním! Lieky a pokoj! Pokoj s ním.

31.10.2020

Zastaví Koróna pliagu menom „ľudstvo“? … to bol pôvodný titulok a teraz podTitulok … . Jasné, že do zvieracej kazajky Igora Prvého Najmúdrejšieho Vševedného GenyJÁJÁJÁlneho NIE! Nie, nie a ešte raz dôrazné a rezolútne NIE!!! Kto si také myslel a kvôli tomu to otvoril, do kazajky s ním, nasadiť lieky a … [...]

Chcete nas. ať Igora? Choďte na test!

31.10.2020

. Iba tak trošku som škodoradostný. Vlastne, … ani nie, nie je to škodoradosť, ale neuhasiteľná túžba vidieť, aké to je, keď sa veci vyženú do krajnosti, do maximálneho absurdného konca. Čím viac sa blíži veľké testovanie národa, a vôbec to nie je o zisťovaní, či sme Koróna pozitiv alebo negativ, tu ide o úplne iné veci, tým viac sa [...]

Bastardi Fico, Pellegrini, riekol čistokrvný . . . oný!

30.10.2020

. No len tak pre … nie zábavu, ale serióznu štatistiku, zisťovanie názorovej rôznorodosti medzi čitateľmi, prieskum realizovaný agentúrou zaoberajúcou sa, akým jedným slovom charakterizujú občania tohoto štátika svojho premiéra. Áno, dal som si tú námahu, minul som pol Giga dát, miestami som podriemkával, lebo nič nové a zásadné som sa [...]

Rusko Navaľnyj úmrtie

Biskup na Veľký piatok prirovnal zaobchádzanie s Navaľným k osudu Ježiša

29.03.2024 15:17

„Skončil až v neľudskom gulagu v polárnom ľade," povedal. Zvyšok sveta uvidí "jeho posolstvo slobody" vo večnosti, povedal biskup.

Rural Emergency Hospitals

Slováci si skryli kódy pod klobúky a nadchli špičkových amerických technológov

29.03.2024 15:00

Organizácia Slovak PRO pomáha Slovákom uchytiť sa na americkom trhu. Kto má skvelé nápady, má šancu uspieť aj v silnej konkurencii v USA.

zalužnyj, syrskyj

Zelenskyj hovoril o polmilióne mobilizovaných. General Syrskyj: Potrebujeme výrazne menej vojakov

29.03.2024 14:16

Ukrajinská armáda bude musieť pre obranu pred ruskou inváziou mobilizovať menej vojakov, než sa pôvodne očakávalo.

Maďarsko polícia pobodanie péter baumann

Obeť a dvoch zranených si vyžiadal výbuchu v bytovke v Budapešti

29.03.2024 13:10, aktualizované: 15:42

Evakuovať museli 50 ľudí.

krkOSKAR bRÁNka

Ja PRAVDU milujem. A úplne najšťastnejší som, keď ma na ceste k NEJ sprevádza KVANTUM KRÁSNYCH SLOVENIEK, Quantum Of SOLACE. Solace, from Old French solas, from Latin sōlācium "consolation", meaning comfort or consolation in a time of distress. Consolation - útecha, potecha, distress - zármutok, nešťastie, bieda, núdza, nebezpečenstvo, tieseň, vyčerpanosť, vysilenosť, únava ... VEĽKÁ VĎAKA TI, PANE, Bože! :o) (o:

Štatistiky blogu

Počet článkov: 280
Celková čítanosť: 1396911x
Priemerná čítanosť článkov: 4989x

Autor blogu