Založ si blog

Fico: „Premiér je psychopat! “ Bývalý? Súčasný?

 

 

.   Preteky vo „vraždení neviniatok“, súťažiacimi sú výhradne samotným Synom Božím vyzvaní hádzači kameňov, ktorí sú bez akejkoľvek viny, … a v tom, kto o Igorovi Matovičovi napíše, či povie šokujúcejšiu Pravdu Pravdúcu, naberajú na obrátkach. Najnovšie sa na svojej tlačovke zapojil už aj sám pán bývalý premiér Róbert Fico, ktorý si podobné, ak nie presne rovnaké slová mohol na svoju adresu vypočuť alebo prečítať ešte ani nie tak dávno, tak „bohorovné“ vyhlásenia si voči nemu dovoľovala len tá najdrzejšia lúza, ktorá nebola nikdy ochotná priznať, koľko pozitívneho a chvályhodného toho všetky vlády pod vedením Dr. Fica pre obyvateľov tejto republiky vykonali!

.   Ja to všetko chápem, politický boj, aký požičaj, taký vráť, ako sa do hory volá, tak sa z hory ozýva, ale stále je tu aj to dlhými rokmi osvedčené, síce detské, ale celkom trefné: „Kto to vraví, ten to je, na toho to pasuje!“ Normálne si človek nedovolí nie na premiéra, ale na kohokoľvek vyriecť takéto závažné slová, ktoré sa veľmi rýchlo môžu otočiť na toho, kto ich vyriekne.

.   Takže vážení a milí, ani Matovič, ani Fico, ani nikto iný, ale ja sám, pokiaľ takéto „bohorovné“, (schválne tam je malé „b“ a je to v úvodzovkách, lebo Najvyššiemu nie je rovné nič a nikto), vyhlásenia púšťam smerom k obecenstvu Urbi et Orbi, som prinajmenšom divadelník, ktorý riskuje, že niekto nepochopí moju životnú hereckú rolu a presne ako bývalý premiér Róbert Fico spomenul v závere jeho tlačovky, to čisté, naivné a pravdovravné dieťa vykríkne: „Kráľ je nahý!“ Dieťa slovenské možno aj ono …

 

Kto to vraví, ten to je, na toho to pasuje.

 

🙂 OteVÍRání STUDánek by ВандаВондер 🙂

 

(toho Igora naozaj poznám a dám ruku do ohňa, že psychopatom nie je. A rovnako tak ani premiér bývalý, žiaden z nich, kľudne tak otitulujte mňa. Hoc aj v debate pod týmto článkom. Myslím, že to zvládnem. Ľavou zadnou)

 

 

Do kazajky s ním! Lieky a pokoj! Pokoj s ním.

31.10.2020

Zastaví Koróna pliagu menom „ľudstvo“? … to bol pôvodný titulok a teraz podTitulok … . Jasné, že do zvieracej kazajky Igora Prvého Najmúdrejšieho Vševedného GenyJÁJÁJÁlneho NIE! Nie, nie a ešte raz dôrazné a rezolútne NIE!!! Kto si také myslel a kvôli tomu to otvoril, do kazajky s ním, nasadiť lieky a … [...]

Chcete nas. ať Igora? Choďte na test!

31.10.2020

. Iba tak trošku som škodoradostný. Vlastne, … ani nie, nie je to škodoradosť, ale neuhasiteľná túžba vidieť, aké to je, keď sa veci vyženú do krajnosti, do maximálneho absurdného konca. Čím viac sa blíži veľké testovanie národa, a vôbec to nie je o zisťovaní, či sme Koróna pozitiv alebo negativ, tu ide o úplne iné veci, tým viac sa [...]

Bastardi Fico, Pellegrini, riekol čistokrvný . . . oný!

30.10.2020

. No len tak pre … nie zábavu, ale serióznu štatistiku, zisťovanie názorovej rôznorodosti medzi čitateľmi, prieskum realizovaný agentúrou zaoberajúcou sa, akým jedným slovom charakterizujú občania tohoto štátika svojho premiéra. Áno, dal som si tú námahu, minul som pol Giga dát, miestami som podriemkával, lebo nič nové a zásadné som sa [...]

Nehoda, ilustračná, sklo

Autobus s desiatkami cestujúcich sa prevrátil na nemeckej diaľnici

29.03.2024 06:38

Autobus s približne 60 cestujúcimi havaroval vo štvrtok večer na diaľnici v západnom Nemecku, zranenia utrpelo najmenej 22 ľudí, informovala DPA.

libanon, hizballáh

Pri izraelských úderoch pri Halabe zomrelo 36 sýrskych vojakov

29.03.2024 06:27

Pri izraelských úderoch namierených na oblasť neďaleko Halabu (Aleppa) na severe Sýrie zahynulo podľa agentúry AFP najmenej 36 sýrskych vojakov.

Jaroslav Slašťan, Zásahový tím pre medveďa hnedého

Nebol to hon na čarodejnice. Medvedica v Mikuláši bola skutočným rizikom, hovorí šéf zásahového tímu

29.03.2024 06:00

K ľuďom sa samica, ktorá útočila v metropole Liptova, približovala pravidelne. Tvrdia to členovia zásahového tímu. Pri jej monitorovaní použili špičkové drony.

Babiš, Pavel

Politológ: Pavel asi Korčoka nepodporí, Babiš chváli Pellegriniho, ale cieli na vlastných voličov

29.03.2024 06:00

Ako vyzerajú vzťahy Česka a Slovenska pred prezidentskými voľbami? Pre Pravdu to vysvetlil český politológ Josef Mlejnek.

krkOSKAR bRÁNka

Ja PRAVDU milujem. A úplne najšťastnejší som, keď ma na ceste k NEJ sprevádza KVANTUM KRÁSNYCH SLOVENIEK, Quantum Of SOLACE. Solace, from Old French solas, from Latin sōlācium "consolation", meaning comfort or consolation in a time of distress. Consolation - útecha, potecha, distress - zármutok, nešťastie, bieda, núdza, nebezpečenstvo, tieseň, vyčerpanosť, vysilenosť, únava ... VEĽKÁ VĎAKA TI, PANE, Bože! :o) (o:

Štatistiky blogu

Počet článkov: 280
Celková čítanosť: 1396833x
Priemerná čítanosť článkov: 4989x

Autor blogu