Založ si blog

Príčina K-vírusu? Matovič! aKo inaK! Jeho Kámo Ja(ich bin, I’M, je suis, yo soy) na obzore, utekajme! Už ide!

 

 

.   mal tam Igor kdesi na FB status o jeho Kámovi JK, že či môže von bez rúška, ale nemôžem ho nájsť, neviem, či bol politicky príliš korektný a teda išiel do skrytu, alebo to len ja neviem dobre vyhľadávať. A možno to len niekoho zdieľal. I tak še da!

.   Donedávna za všetky čertovstvá, úklady pekelné, môj malý plat a ešte menší TenKtoréhoMenoSaNesmieVysloviť, po slovensky spoluKocúr, mohol Dottore, ale I.M. už nejaký ten piatok späť veľmi úspešne prebral a grandiózne berie na seba všetku vinu. K-áčko je jeho vlastný nástroj, vynález a cesta, ako sa dostať k absolútnej, neobmedzenej, nikdy na svete nevídanej moci.

.   Tých teórií je pekne veľké množstvo. Niektoré len kĺžu po povrchu, iné sa celkom približujú k onomu veľkému odhaleniu a zopár ich takmer dokonale popisuje príčiny, následky, kto ochorie, kto nie, okolo koho len prevanie ako jemnulinký vánok a koho priková k posteli, a koho z prikovaných odošle na druhý breh a kto ešte dostane šancu nejaký čas pobývať na tejto strane reality. Síce troška menej farbistej, boľavejšej, v mnohom zložitejšej, ale taká už škola života je. Žiadne ľahké hodiny, profesori prísni až k zúfaniu, utiecť zo školy sa nedá, lebo však vyskoč z okna z dvadsiateho ôsmeho a vrátia ťa bez pardónu do triedy pre zlých žiakov, ktorí si nevážia, čo majú a myslia si, že skokom sa zbavia zodpovednosti. To by tak bolo! Naspäť a … vyštuduješ za psychiatričku a budeš pomáhať liečiť boľavé duše takých ako si bola ty pred tristo rokmi. Uspeješ, postupuješ do ďalšieho ročníka, či len do krajšie vyzdobenej a navoňanej triedy. Niekedy je aj to nesmierne veľa. Skákať obtriedu sa nedá, všetko pekne poctivo, každý predmet treba zvládnuť, so systémom sa vy..bať nedá. Kľudne tam vy puritánsky založení dajte BABR, írečitá Slovenka tam babrbne JE!

.   Vedci vedia, ale častokrát len o dosť úzkom výseku reality – túto hrubú hmotu majú rozsekanú na atómiky a ešte viac, ale čím idú hlbšie a hlbšie, tým je to menej o hmote a viac o žiarení, jemnejších štruktúrach. Kopec fyzikov a iných vedcov sa tomu venovalo, venuje, ale veď to poznáte … podporujeme LEN seriózny výskum, žiadne hysterické ezoterické choromyseľné výplody neúspešných a zneuznaných géniov – kričia … ONI SAMI! Teda áno, oni sú svetovo uznávanými kapacitami, nositeľmi Nobeloviek, riaditeľmi výskumných ústavov, ale … stále zúfalo málo, takmer nič. Ako keď zavretí v kutici prekutrete každý jej kút, vytvoríte odbornú odpornú terminológiu pre každý element v nej, ostatní kutičiari vás potľapkávajú po pleciach, že výborne, pán KutnoMil, zdravím Českou Konferenci, všetci zborovo, ochotne a nadšene híkame, keď bludní balvanisti odhalia ďalšieho pošahanca, lebo veď predsa oni sú povolaní samotným Bohom, pardon, to bol zlý nápad, púšťať sa týmto smerom. Vlastne, ale vôbec nie! Oni tak zúrivo dehonestujú a obhajujú a oceňujú, že až … robia presný opak. V tomto opačnom svete. Ja nechápem, čo ten Emil stále narieka. V živote mu nikto neurobil lepšiu reklamu než oni. Až doteraz. Teraz mu takú malinkú urobím ja. Ale presne jeho štýlom ho odkážem na poctivé vypracovanie domácich úloh a … to podstatné, najpodstatnejšie. Sú tu po Zemi kapacity, na ktoré nemá. Nevystrkujú sa, nevyplakávajú, nefňukajú jak malé priečne rozmaznané decká. A … nerúhajú sa samotnému Najvyššiemu, že … na ľudstvo bolo poslané len toto? Nejaký K-vírusík? To chcelo niečo veľkolepejšie, okázalejšie, Grálovsky teatrálne, burácajúce, do rozkladov aj skladov posielajúce.

.   A, napodiv, slúžia aj oni. Nevedomky, presne ako majú napísané v ich Svätej Knihe. Ešte aj to posraté Temno musí slúžiť Svetlu. Lebo „vďaka“ nemu Ono oveľa viac vyniká, vonia, vanie, oblažuje, hladí, lieči, dáva Nádej, že bude lepšie. Tak, tak, Milé Hnutie. HNUTIE! Nie ležanie, spanie, podriemkávanie, chrápanie, klipkanie očičkami a nadutá pýcha a presvedčenie o svojom prednostnom práve na Kráľovstvo Nebeské. Ale áno, prednostné právo, ale v postavení samého seba, samej seba tam úplne nadol, na najnižšie stupienky a pomáhať, pomáhať, pomáhať. Nie kecmi ako ja tu teraz, ale radostným činom! Ach, radostne vysmiaty Grálovec, Grálovka, tak zriedkavý to jav. Čo naposledy pamätám, Milka, Dáša, ale tí ich chlapci nezbední im vysvetlili, čo za úlisníka to obdivujú a milujú. OK, nebude sa tisnúť, kde nie je vítaný, pôjde sa so sykotom hadovsky lísať inam. Áno, tam hore, tam sa po nociach, odľahčení od in-carné tiel, rehoceme jedna radosť, ale hneď po návrate hodíme fejs á la Eindžela Merkelovie, prípadne krutoprísny pohľad Nositeľa Zlatého aj kríža aj meča s Kameňom, z ktorého možno pred večnou smrťou zachránenca nevedno či mrazí alebo teší, – však keď tento pošahanec má isté miesto v Raji, tak hádam ja by som tam mal doputovať tutti grandi, no problema!

.   Áno, áno, áno, všetko to bububu fujky fuj som ja sám, Luciferov služobník, dvom pánom sa slúžiť nedá, však, bývalý súdruh vedúci Dušan? Slúžili sme vraj každý inému, len sme sa nedostali k tomu, že kto ktorému. Som jasný SvetloNoš, takže nie je o čom, всё ясно как глаза ребёнка.

 

 

OteVÍRání STUDánek by ВандаВондер      

17.diel zvončekových slávností 🙂

 

Sami si pýtate: „Povedz Pravdu!“ a keď ju dostaneš, hneď kričíš, au, au, páli, choď preč, nenávidíme ťa. Nie ja, trtko! ON! Ja som len kuriér, od hliny zapráskaný traktorista. Ahá, to tajomstvo KoronaVírusu. Konajte dobro, pomáhajte jeden druhému, druhej, tretej, každému, každej – ja sám, sama nakoniec. Také ľahké, ale pochopia len blázni. Těm je blaze, jako v Praze! Realisti, skutoční vedci, všetci s nohami na zemi a hlavou v nej pokračujú v preťažkom výskume. APAGE SATANAS!

 

 

 

Skvelý ťah Markízy : debata Banáš vs. Kňažko

15.04.2024

. A že vraj to nejde! Neštekať po sebe, neurážať jeden druhého, nevidieť v tom druhom temného služobníka samotného Lucifera. No nádhera, páni – obaja vekom nad 75 rokov – zjavne nepotrebujúci držať sa hesla, že „Čím hlasnejšie a dlhšie na súpera z opačného tábora kričím, tým mám väčšiu a údernejšiu Pravdu“. Toto by mali [...]

Ďakovný list Peťa P. a Roba F. Igimu M.

12.04.2024

. Jedni hovoria, že nikdy nič také neexistovalo a ani existovať nebude, ale v tajných kuloároch sa povráva, že v titulku spomínaní dvaja páni mali nejedenkrát namále a takmer ho odoslali, ale vždy im niečo našepkalo, že ešte nie, ešte treba počkať na ďalšiu lekciu geniálneho pedagóga. Panovali mnohé pochybnosti a panujú dodnes, mnohí Igorovi [...]

No strašné! Ten proruSKý zlosyn Fico ide mierovo spolupracovať s Ukrajinou!

11.04.2024

. To je normálne ak nie šach-mat, tak dosť dôrazný šach mnohým opozičným krikľúňom a zároveň aj početným píšúcim a komentujúcim ochrancom „demokracie“ na ten už dosť dlho (Vlho!) čudesný spôsob, keď demokratické je zásadne to, čo za také považujeme „my“, prípadne parťáčky a parťáci z našej bublinky. Čo za kulehu to [...]

SR Prezidentka Čaputová Úradovanie Východ Prešov Návšteva

Čaputová: Z východu som nadšená, rada sa sem vraciam

25.04.2024 21:45

Prezidentka navštívila rusínske divadlo, evanjelické gymnázium, centrum pre obete násilia či národnú kultúrnu pamiatku na Solivare.

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

krkOSKAR bRÁNka

Ja PRAVDU milujem. A úplne najšťastnejší som, ak smiem na ceste k NEJ sprevádzať KVANTUM KRÁSNYCH SLOVENIEK, Quantum Of SOLACE. Solace, from Old French solas, from Latin sōlācium "consolation", meaning comfort or consolation in a time of distress. Consolation - útecha, potecha, distress - zármutok, nešťastie, bieda, núdza, nebezpečenstvo, tieseň, vyčerpanosť, vysilenosť, únava ... VEĽKÁ VĎAKA TI, PANE, Bože! :o) (o:

Štatistiky blogu

Počet článkov: 288
Celková čítanosť: 1421257x
Priemerná čítanosť článkov: 4935x

Autor blogu