Založ si blog

Matovič jasne najlepší premiér SR, musí uznať aj Pellegrini! Dôkaz:

 

 

.   Ak niečomu milá Slovač rozumie naprosto dokonale, tak celkom určite je to forrestogumpovčina, takže: „Peťo, Igor je náš úplne najviac najlepší premiér celej histórie Slovenskej republiky od jej vzniku“. Znie to síce ako troška odvážne tvrdenie, … a mnohí povedia, že sa jeho autor, nech je to ktokoľvek, načisto pomiatol a potrebuje rovnako ako nový premiér nevyhnutne čo najskôr využiť špecialistov z odboru … počkať, nie o tomto som chcel.

 

.   Ale vážne, ak niečo tento národ holubičí, národ Holubice, potrebuje, tak je to predovšetkým dozvedieť sa o sebe, aký je. Akí sme. Aký som. Aká som. A Igor, najlepší herec medzi politikmi, najlepší politik medzi hercami, je absolútny profík vo výučbe poznania samého seba. A ešte aj nenapodobiteľný majster vo vyzdvihovaní dobrých vlastností druhých. Ale ide nato veľmi prešibane a rafinovane. No lebo keby narovinu povedal napr. o Pellem, čo všetko dobré urobil pre Slovač, všetci si budú po tých rokoch myslieť, že chce byť za dobrého a ňuňavého a vtiera sa do priazne voličov Smeru a aj samotného Pelleho. Nie, Igor si ide svoje a používa najsamosvedčenejšiu, sofistikovane vyšperkovanú metódu. Predstavte si, že máte opísať pred vami stojacu naprosto dokonalú, nádhernú modelku, pre mužov ženu snov, pre ženy ženu ich nočných môr, ktorá bez najmenších problémov kradne pozornosť, pohľady a najmä myseľ a srdce ich milovaných polovičiek. Vzletné opisy a kvetnaté slová dnes už nefungujú. Treba šokovať. Vedieť upozorniť a upriamiť pozornosť na to, čo hovorím a o kom hovorím. A tu je to veľké odhalenie … načim robiť to štýlom: „Vidíte tú ohavu? Hnusoba hnusná, potiahnite nosom, ako smrdí, niečo tak nechutné a odporné sa len tak nevidí!“ … a tak ďalej, a tak ďalej, čím viac rozporu s realitou, tým viac úsmevov na tvári poslucháčov a divákov a vidákov, lebo divák sa len díva, ale vidák aj vidí! … všetkým je naprosto jasné, že „kritik“ vlastne krásku chváli a vynáša do nebies, je ňou očarený a do nej zbláznený. Igor túto taktiku požíval najprv nevedome, ale poslednú dobu si začal uvedomovať, že Pelleho a spol. vlastne chváli a vyzdvihuje dobré skutky jeho a jeho vlády, tak na chvíľočku zbrzdil, lebo veď … naháňa tým politické body súperovi a odoberá sebe. Na chvíľu sa stal sebcom, ale veľmi rýchlo to už včera napravil. „Vinní nie sú Cigáni! Vinný je cigáň Pellegrini!“ Zabudnite, prosím, na klasické ponímanie videného a počutého a uvedomte si, že úlohu zatvorených divadiel prevzala na seba Národná rada. Nedali sa hercom prachy, ako toť zástupcovia kultúrnej obce žiadali, ale z tých, ktorým sa prachy dali a dajú, urobili hercov. Teda ešte raz: Igor chváli a vyzdvihuje, hoci naoko robí presný opak.

.    A ešte jednu, nemenej dôležitú vec robí, ak nie vôbec tú úplne najviac maximálne predovšetkým najdôležitejšiu. Toto sme proste my! Teda mnohí z nás … JA! Niečo, s prepáčením, poserkakám, a … po mojom odhalení okamžite neváham použiť môj najobľúbenejší prstíček ukazováčik, namieriť na vinníka a vysloviť to presvedčivé a mňa očisťujúce: „TO ON!!!“ Keby bol včera normálne povedal, že vznikli nejaké chybičky v komunikácii a pokúsia sa ich čo najskôr vyriešiť, nikto si nič ani len nevšimne. Nie! Veľký Učiteľ musí vyučovať konštantne, neustále a bez veľkých prestávok, pravidelne.

 

„Ja a robiť chyby? Neexistuje! Dokonalí také nerobia. A o tom, že JA dokonalý celkom nepochybne som, nikto nikdy čo i len na chvíľku nepochyboval!“

 

.   táto vetička že perfektne vystihuje e-go-ma-to-vi-ča? Možno, nechám na zváženie, ale celkom určite sa týka pomerne slušného množstva, teraz внимание, hlavne tých, ktorým toto na Matovičovi tak neskutočne lezie na nervy a najradšej by ho za to aj … nechám na výber. A viete, kedy to prestane robiť? Keď už nebude treba. Keď sa zbavím sebastredného dojmu, že ja, ja, ja všetko viem, pojedol som múdrosť sveta a nado mňa už nikoho niet. V najrôznejších obmenách máme po celom Slovensku tisíce a tisíce „Matovičíkov“, ale aj „Matovičov“ veľkého formátu a „Matovičiskov“ toho najväčšieho kalibru, majstrov sveta, galaxie a celého vesmíru v neomylnosti, vševedúcnosti, jedným slovom dokonalosti.

.   Kultúra zadarmo, vzdelávanie – univerzita tretieho a ďalších vekov zadarmo, lekár smiechom zadarmo, denne na obrazovke LIVE.

 

DOLCE VITA 🙂

 

Skvelý ťah Markízy : debata Banáš vs. Kňažko

15.04.2024

. A že vraj to nejde! Neštekať po sebe, neurážať jeden druhého, nevidieť v tom druhom temného služobníka samotného Lucifera. No nádhera, páni – obaja vekom nad 75 rokov – zjavne nepotrebujúci držať sa hesla, že „Čím hlasnejšie a dlhšie na súpera z opačného tábora kričím, tým mám väčšiu a údernejšiu Pravdu“. Toto by mali [...]

Ďakovný list Peťa P. a Roba F. Igimu M.

12.04.2024

. Jedni hovoria, že nikdy nič také neexistovalo a ani existovať nebude, ale v tajných kuloároch sa povráva, že v titulku spomínaní dvaja páni mali nejedenkrát namále a takmer ho odoslali, ale vždy im niečo našepkalo, že ešte nie, ešte treba počkať na ďalšiu lekciu geniálneho pedagóga. Panovali mnohé pochybnosti a panujú dodnes, mnohí Igorovi [...]

No strašné! Ten proruSKý zlosyn Fico ide mierovo spolupracovať s Ukrajinou!

11.04.2024

. To je normálne ak nie šach-mat, tak dosť dôrazný šach mnohým opozičným krikľúňom a zároveň aj početným píšúcim a komentujúcim ochrancom „demokracie“ na ten už dosť dlho (Vlho!) čudesný spôsob, keď demokratické je zásadne to, čo za také považujeme „my“, prípadne parťáčky a parťáci z našej bublinky. Čo za kulehu to [...]

Palestína / Deti / Pásmo Gazy /

v Pásme Gazy zomrelo bábätko zachránené z maternice umierajúcej matky

26.04.2024 18:51

Izrael aj napriek medzinárodnému pobúreniu stále hrozí, že podnikne pozemnú operáciu v meste Rafah.

parlament

Amnesty International kritizuje návrhy týkajúce sa RTVS, neziskových organizácií a rodných čísel

26.04.2024 18:30

Organizácia vyzýva na dodržiavanie princípov a ochranu právneho štátu, slobodu združovania a prejavu i na právo na informácie a na ochranu pred diskrimináciou.

Záborská , vašečka

Poslanci ukončili piatkové rokovanie debatou k sexuálnej výchove

26.04.2024 18:25

Poslanci Vašečka a Záborská chcú podmieniť výchovu a vzdelávanie v oblasti sexuálneho správania informovaným súhlasom rodičov.

novela Trestného zákona, parlament

Poslanci majú v roku 2024 zarábať vyše 6600 eur. K platu patria ešte paušálne náhrady

26.04.2024 17:17

Plat poslanca určuje zákon o platových pomeroch niektorých ústavných činiteľov SR.

krkOSKAR bRÁNka

Ja PRAVDU milujem. A úplne najšťastnejší som, ak smiem na ceste k NEJ sprevádzať KVANTUM KRÁSNYCH SLOVENIEK, Quantum Of SOLACE. Solace, from Old French solas, from Latin sōlācium "consolation", meaning comfort or consolation in a time of distress. Consolation - útecha, potecha, distress - zármutok, nešťastie, bieda, núdza, nebezpečenstvo, tieseň, vyčerpanosť, vysilenosť, únava ... VEĽKÁ VĎAKA TI, PANE, Bože! :o) (o:

Štatistiky blogu

Počet článkov: 288
Celková čítanosť: 1421440x
Priemerná čítanosť článkov: 4936x

Autor blogu