Založ si blog

Matovič jasně nejlepší premiér SR, musí uznat i Pellegrini! část II.

 

 

.   Tak tohleto tady ještě zatím nebylo! Zběsilé, přímo ďábelské tempo – prepáčte mi, prosím, ale milujem český dabing napínavých, nervydrásajúcich Halyvúdskych akčňákov, uverejňovania blogov na blog.pravda.sk … ak dobre pozerám, sme na rýchlosti 1 blog/ 8 minút. Normálne by jeden bloger smútil, že sa jeho titulok jeho výtvoru udržal na hlavnej stránke iba 80 minút, ale ja veru nie. Všetci prahnú po poznaní a ešte viac prahnú po jeho uverejňovaní tí, ktorí v seba cítia neodolateľné nutkanie sa o to svoje podeliť. Takže paráda parádna! Tomu sa hovorí aktivita hodna roduvernej Slovače!

 

( pokračovanie tohoto tutoka, ak by ste túžili vedieť, na čo nadväzujeme:

Matovič jasne najlepší premiér SR, musí uznať aj Pellegrini! Dôkaz:

… )

 

 

Matovič pritvrdil: Pellegrini mohol spáchať trestný čin, nedal Rómov do karantény

.   Rozumejte tomu správne, Pellegrini MOHOL, ale tak neučinil! Veď z takejto nádhernej nahrávky na smeč sa nedá nič iné ako zaklincovať to tam naspäť, až budú parkety praskať a triesky z tresky z Tescy lietať!

Pellegrini kontruje: Matovič mal spáchať trestný čin, po trestuhodnej, donebavolajúcej nedbalosti Pelleho rovnako ihneď nedal Rómov do karantény

…   to je habaďúra – po kliknutí na tento druhý link sa dostanete stále len na ten prvý článok, ale veď … čo už také závratne nové by ste sa v ňom asi tak dozvedeli! Tak načo drať klávesnicu, prsty a mrhať drahocenným časom, ktorého nikdy nie je nazvyš, čas sú prachy a tých nikdy nie je dosť. Igor naplno rozbieha najväčšiu detoxikačnú kampaň v histórii Slovenska, čo Slovenska, celej Zemegule, nech zbytočne netrochárčime. Rozbehol to v plnej paráde a učinil sa nezastaviteľným! Sťa burácajúci víchor zmetajúci všetko zlé a očisťujúci naše biedne duše od nánosov zbytočného balastu a zapáchajúcich nepotrebností. A on len tak skoro neprestane!

 

 

.   Mňa to naučila veľká banda výrastkov vo veku šesť až desať rokov v Severnom Írsku, keď som tam pred rokmi brigádoval a roznášal letáky okrem iných aj Lidla a tie miestne detváky obzvlášť nemali radi. Hnusní, nenásytní kapitalisti z Východu, Kontinentu!!! prišli zarábať na hrdých Íroch.

 

„F U C K   Y O U   ! ! !“

 

.   Hovorím si, asi miestny pozdrav, tak som zdvorilo opätoval: „Fuck You, dear friends!“ Troška sa im rozšírili zreničky, lebo nepochopili celkom dobre druhú časť vety. Drahým priateľom sa predsa nenadáva! Tak mládež znova a zborovo: „Fuck you!!!“ Nuž, hovorím si, načim prejsť ďalej a ponúknuť aj niečo z našeho súdka: „FUCK ME!!!“ – „FUCK ME?!?“, nechápavo na mňa pozreli … tie geniálne decká zaváhali len na kratulinkú sekundičku a všetci spoločne sme sa ale že strašne rozrehotali, až nám oči, oči matnoké, slzili a nie a nie s tým prestať. Vodca bandy radostne a s nadšením opakoval na striedačku s ostatnými a sem tam aj so mnou môj priateľský pozdrav, našťastie nás nepočuli rodičia, lebo ktovie, či by som toto tu teraz písal, takto sme sa častovali ešte zo tri minúty a keď už sme nevládali a brušiská nás boleli, tak sme sa v najväčšom mieri a pokojne rozlúčili. Takto ich neodrovnal ešte nikto v živote a vari aj na chvíľu začali pochybovať, či my, odporní kapitalisti z Kontinentu sme naozaj takí netvori, ako im mamky pri dojčení na dobrú noc rozprávali.

.   Chcem vidieť, kto s tým príde ako prvý, kto to otočí zo súboja na život a na smrť na úsmevnú epizódku. Pelle, Igor? Nejaké dobré tipy a spoločnosť, ktorá prijíma stávky by boli? Igor ale ponúka simultánku, … Pelle, Rišo, okamžite sa pridajte ďalší, Igor vás vyškolí!!!

Skvelý ťah Markízy : debata Banáš vs. Kňažko

15.04.2024

. A že vraj to nejde! Neštekať po sebe, neurážať jeden druhého, nevidieť v tom druhom temného služobníka samotného Lucifera. No nádhera, páni – obaja vekom nad 75 rokov – zjavne nepotrebujúci držať sa hesla, že „Čím hlasnejšie a dlhšie na súpera z opačného tábora kričím, tým mám väčšiu a údernejšiu Pravdu“. Toto by mali [...]

Ďakovný list Peťa P. a Roba F. Igimu M.

12.04.2024

. Jedni hovoria, že nikdy nič také neexistovalo a ani existovať nebude, ale v tajných kuloároch sa povráva, že v titulku spomínaní dvaja páni mali nejedenkrát namále a takmer ho odoslali, ale vždy im niečo našepkalo, že ešte nie, ešte treba počkať na ďalšiu lekciu geniálneho pedagóga. Panovali mnohé pochybnosti a panujú dodnes, mnohí Igorovi [...]

No strašné! Ten proruSKý zlosyn Fico ide mierovo spolupracovať s Ukrajinou!

11.04.2024

. To je normálne ak nie šach-mat, tak dosť dôrazný šach mnohým opozičným krikľúňom a zároveň aj početným píšúcim a komentujúcim ochrancom „demokracie“ na ten už dosť dlho (Vlho!) čudesný spôsob, keď demokratické je zásadne to, čo za také považujeme „my“, prípadne parťáčky a parťáci z našej bublinky. Čo za kulehu to [...]

Andrej Babiš, Monika Babišová

Šokujúci rozchod po 30 rokoch. Babiš s manželkou Monikou oznámili koniec vzťahu

19.04.2024 18:06

Ubezpečili, že ich rodinné väzby zostanú aj kvôli deťom pevné.

kravy

Kmeň vtáčej chrípky H5N1 detegovali aj v kravskom mlieku, upozornila WHO

19.04.2024 17:46

Nateraz nie je známe, ako dlho môže vírus v mlieku prežiť.

SR Požiar Osada Stropkov Situácia Mimoriadna POX

Polícia začala v súvislosti s požiarom v Stropkove trestné stíhanie

19.04.2024 17:17

Po požiari, ktorý zničil deväť obydlí, ostalo bez strechy nad hlavou 49 tamojších obyvateľov, z nich 29 detí.

Ukrajinskí vojaci ďakujú Slovákom za zbierku na muníciu

Zbierka na muníciu raketovo rastie, podporila ju i Čaputová. Ďakujeme, bratia Slováci, odkazujú ukrajinskí vojaci z frontu

19.04.2024 16:30, aktualizované: 17:35

Ciieľ bol najskôr vyzbierať jeden milión eur. Vzhľadom na obrovský ohlas a ochotu posielať peniaze obrancom, je zbierka bez finančného a časového limitu.

krkOSKAR bRÁNka

Ja PRAVDU milujem. A úplne najšťastnejší som, ak smiem na ceste k NEJ sprevádzať KVANTUM KRÁSNYCH SLOVENIEK, Quantum Of SOLACE. Solace, from Old French solas, from Latin sōlācium "consolation", meaning comfort or consolation in a time of distress. Consolation - útecha, potecha, distress - zármutok, nešťastie, bieda, núdza, nebezpečenstvo, tieseň, vyčerpanosť, vysilenosť, únava ... VEĽKÁ VĎAKA TI, PANE, Bože! :o) (o:

Štatistiky blogu

Počet článkov: 288
Celková čítanosť: 1419216x
Priemerná čítanosť článkov: 4928x

Autor blogu