Založ si blog

Chce Chmelár chudobnejšiu Slovač? Cheche!

 

 

.  Že vraj „férové zdanenie najbohatších“. Prévelice ftipnej cha-cha kaše sa nám Edo musel najesť, či nebodaj nachmelený píše takéto neprístojnosti?!? Kto to kedy videl, aby sa boháčom bralo a chudobným dávalo! Boháčov odjakživa keď ktokoľvek obral o groš, vynahradili si to okamžte tým, že si dva zobrali od poddanných. A keď sa dozvedeli, že chudoba poslednú Jánošíkovskú akciu bujaro oslavovala a tešila sa z nej, neboli to za jeden stratený groš dva získané, ale rovno tri alebo päť. Podľa chýrov, aké poníženie musel boháč údajne absolvovať, ani to nemusela byť pravda.

.   Edo, to nevieš?

BOHATÝM SA PENIAZE PREDSA DÁVAJÚ!

ČO NAJVIAC a ČO NAJČASTEJŠIE!

 

.   S kopcom peňazí dokáže takmer všetko každý, prepytujem za výraz, blbeček. Až bez prachov sa drvivá väčšina ľudstva vzopne k nevídaným činom a objaví v sebe netušené schopnosti. A nakoniec, nie je to žiadna hlúpučká fráza na učičíkanie biednych a nemajetných, ale PRAVDA PRAVDÚCA.

 

THE BEST THINGS IN LIFE ARE FREE.

 

  • „TO NAJLEPŠIE V ŽIVOTE JE ZADARMO“

 

.   PRIAMO OD PÁNABOHA, dodávam, a TEN CHCE ZA TO MALIČKOSŤ – dodržiavanie JEHO ZÁKLADNÝCH PRAVIDIEL. Dobrovoľne a z radosti za tie tisíce, milióny pokladov úplne zadarmo. Len tak, berte plnými priehrštiami, tí a tie, čo nestrácajú príliš veľa času naháňaním sa za mamonom a vecami, ktoré si zlodej alebo eufemisticky povedané to isté – doplňte si životné substantíva od výmyslu sveta – kedykoľvek môže zobrať, ani neviete ako.

 

.   Takže na záver, treba boháčom zabezpečiť čo najväčší prísun prachov, aby sa v záchvate ľudomilstva a charitatívnych spoločenských akcií „podelili“ o odrobinôčky, čo im popadajú zo stolov. TO MY, PRAVÍ BOHÁČI a PRAVÉ BOHÁČKY, nie veriaci, ale VEDIACI, že BOHATSTVO je od BOHA, presne to zadarmo a len za slušné správanie, nie vynútené a predstierané, ale prirodzené, čisto len z dobrej Vôle. Boháča, Boháčku spoznáte alebo už poznáte podľa tej ZVLÁŠTNEJ ISKRY V OKU, bez slov, ale stopercentne a bez akýchkoľvek pochybností.

 

„OČI. OČI ZAMATOVÉ, MATNÉ, MATNOKÉ“.

od-shi-mat-no-ke

 

 

p.s.   by som rád videl, Edo, ako predávaš svoj byt a sťahuješ sa do polovičného, prípadne kľudne aj väčšieho, ale tam, kde stojí polovicu. A to si píš, že sa tí TOP majitelia pozemských statkov postarajú, aby táto možnosť nastala skôr, ako ich zníženie príjmov a štandardu. A ako polovicu toho, čo denne zješ, s láskou a radosťou rozdávaš tým 90 percentám Slovače, čo je od teba chudobnejšia. A po roku beháš ako štíhlunký sedemdesiatkilový jelenček po lúkach, hájoch, kopcoch a štítoch.

CHE CHE

p.s.   inšpiráciou pre dnešné chmeľo(do)b(e)ranie mi bol tento fejsbúkový status: https://www.facebook.com/ChmelarEduard/posts/“TAX THE RICH“

 

Irán sa ale už vážne … Nasralláh …

02.10.2024

. To priezvisko bývalého, v libanonskom meste Sidon nedávno zavraždeného vodcu Hizballáhu, je také symbolické. Druhá časť, Alláh, znamená „Boh“, je to v Arabčine Meno „Najvyššieho“, Stvoriteľa. Jeho prvá časť, prvých šesť písmen, má, pre zmenu v Slovenčine, veľa významov, preskočme tie prízemné, vylučovacie a sústreďme sa [...]

Rudo Huliak, ukáž, ako padá vláda!

30.09.2024

zdroj záberov – satirický blog na fb: Adolf Snehuliak konkrétne toto video: https://www.facebook.com/61552183386495/videos/1187870839155399/ . Prajem, prajme – spoločne – pánovi Huliakovi veľa zdravia, síl do politickej práce a … nech je tento kaskadérsky kotrmelec posledný a viac ich už nebude treba. Čo najmenej škaredých myšlienok [...]

Drzo, okato provokovať PS-ku ide skvele.

26.09.2024

. “ … a preto nemá plod ani právo na život. … “ – toto je nie, že je len slovná provokácia par excellence, to je aj jeden zo základných stavebných kameňov progresivistickej ideológie, u zvierat sa poniektorí zavzdušňujú, keď sa o nich uvažuje ako o „veci“, s plodom nenarodeného dieťaťa, ktoré ako nepotrebnú, [...]

SR Sereď doprava most zeleznica uzatvorenie TTX

Konečne. Po piatich rokoch od uzavretia vyhlásili súťaž na mimoriadne potrebný most

03.10.2024 11:52, aktualizované: 12:08

Predpokladaná hodnota zákazky je takmer 10 miliónov eur.

Dukla, pamätník,

Vodiči pozor. Oslavy 80. výročia Karpatsko-duklianskej operácie obmedzia dopravu

03.10.2024 11:30

K uzávere cesty I/21 na hraničnom prechode Vyšný Komárnik - Dukla dôjde v nedeľu.

Peter Pellegrini

Príspevok na pohreb sa zvýši. Prezident podpísal novelu

03.10.2024 10:48

Peter Pellegrini odobril aj novely zákonov o ochrane pamiatkového fondu a zákona o Fonde na podporu kultúry národnostných menšín.

Izrael / Armáda / Ostreľovanie /

ONLINE: Izraelský úder zabil 15 členov Hizballáhu. Na Tel Aviv zaútočili jemenskí povstalci

03.10.2024 10:35, aktualizované: 11:37

Útok mieril na budovu, z ktorej militantné hnutie podľa armády operovalo.

krkOSKAR bRÁNka

Ja PRAVDU milujem. A úplne najšťastnejší som, ak smiem na ceste k NEJ sprevádzať KVANTUM KRÁSNYCH SLOVENIEK, Quantum Of SOLACE. Solace, from Old French solas, from Latin sōlācium "consolation", meaning comfort or consolation in a time of distress. Consolation - útecha, potecha, distress - zármutok, nešťastie, bieda, núdza, nebezpečenstvo, tieseň, vyčerpanosť, vysilenosť, únava ... VEĽKÁ VĎAKA TI, PANE, Bože! :o) (o:

Štatistiky blogu

Počet článkov: 303
Celková čítanosť: 1511057x
Priemerná čítanosť článkov: 4987x

Autor blogu