Založ si blog

SNP – Smrteľne Nebezpečná Pravda.

 

 

.    Slovenky a Slovákov začala baviť Pravda. Čo baviť, ony/i začali byť na Nej závislé/í. Nebezpečne závislé/í. Nebezpečne v zmysle, že keď sú bez Nej pridlho, dostavujú sa príznaky ako pri dlhotrvajúcej hladovke. Pravda ako potrava pre dušu a ducha, nie taká tá pravda, ktorú máme každý „svoju“ a ktorou sa poniektorým dosť dlho darilo oblbovať davy ľudí, dokonca si z toho urobiť celoživotný spôsob obživy, získavania moci.

.    Niečo sa po októbri ’23, apríli ’24 a po ňom nasledujúcom máji prudko zmenilo. Keď sa niekto buď postaví pred ľudí alebo zasadne za klávesnicu a jeho snahou nie je čo najviac sa k Pravde priblížiť, ale naopak, ukryť Ju, prekrútiť, využiť sebecky vo svoj prospech, zmiasť „nepriateľa“, bieliť rúcho vlastnej duše očierňovaním rúcha, rúch iných … začína sa to všetko, čo nie je konané s čistými úmyslami, otáčať voči šáliteľom, ktorí by boli šťastnejší, keby im narástol Buratinovský dlhý nos. Tým by tak maximálne mohli pichnúť do oka šálenému, nebodaj ho vypichnúť. Takto priam kričia na diváka, poslucháča, čitateľa: „Tak trocha klamem. Klamem, až sa práši. Zariaďte sa presne naopak, ako vám navrhujem, prikazujem, radím. Neverte mi!“

.   Už nestačí, že ma poťapkajú po pleciach moji, naši. Začína platiť, že uznanlivo súhlasia nerozhodnutí, zadumane rozmýšľajú doterajší ideoví nepriatelia. Počítajú sa nie dlhoročné „overené pravdy“ spindoktorov, organizátorov revolúcií farebných i čierno-bielych, PRAVDA začína presvitať až svietiť – lži, klamstvá, polopravdy, výmysly čoraz úspešnejšie začínajú Pravde slúžiť, lebo Ju samy sebou nechajú tak krásne vyniknúť.

.   Tak dlho nás kŕmili (polo)lžami, až sa nám zajedli – naučili sme sa rozlišovať aj tie najjemnejšie nuansy. Stávame sa najBOHatšími na svete. Niet väčšieho pokladu na svete, ako je Pravda a slová, ktoré Ju podľa možností čo najpresnejšie (p)opisujú.

 

PRAVDA zasvietila tak, že už aj slepí vidia …

 

 

Drzo, okato provokovať PS-ku ide skvele.

26.09.2024

. “ … a preto nemá plod ani právo na život. … “ – toto je nie, že je len slovná provokácia par excellence, to je aj jeden zo základných stavebných kameňov progresivistickej ideológie, u zvierat sa poniektorí zavzdušňujú, keď sa o nich uvažuje ako o „veci“, s plodom nenarodeného dieťaťa, ktoré ako nepotrebnú, [...]

Robo Fico i Kali, 🕊️ „za Mier“ nie je „Zamier“ !

25.09.2024

. Hojsasa, junáčkovia z najväčšej vládnej strany! Slovači ani tak nevadí, či budeme s holou riťou len tak napolovic alebo úplne, je jasné, že holoritníctvo nás v najbližšej dobe čaká a neminie. Ani sporiť sa o to, kto za to môže, netreba. Toto je predsa každému jasné, v tom sme celučičký Národ Holubičí zajedno – NIE MY, ONI, TÍ DRUHÍ [...]

Hádzanie špiny na Katolíkov stále v móde.

09.09.2024

. Priznám sa úplne dobrovoľne. Nie som katolík zrovna z tých najvzornejších, o (ne)pravidelných návštevách nedeľných „Bohoslužieb“ (v úvodzovkách čisto preto, že mám Bohoslužbu zadefinovanú ako dobrý, prospešný čin, konaný dobrovoľne, s radosťou – samozrejme mnohé nedeľné Bohoslužby toto spĺňajú) ani nehovorím, kadejaký [...]

SR Bratislava stretnutie predsedovia strany prezident BAX

Hrabko: Spory vládnych strán majú ďaleko od chaosu za bývalej koalície

28.09.2024 08:22

Verbálne spory vo vládnej koalícii nesmerujú do hĺbky a majú ďaleko k chaosu minulého volebného obdobia, hovorí publicista.

Miloš Zeman

Ľavičiar a tolerantný ateista, milovník becherovky i autor svojráznych bonmotov. Miloš Zeman oslavuje 80

28.09.2024 08:00

Je jednou z najvýraznejších postáv českej ponovembrovej politiky.

vojna na Ukrajine, Kyjev

ONLINE: Zelenskyj: Vysvetlili sme Amerike každý bod Plánu víťazstva. Verí, že ho v USA pochopili

28.09.2024 07:00, aktualizované: 09:45

"Pre Ukrajinu je dôležité, aby Amerika priamo pochopila Ukrajinu. A tak to aj je," povedal Zelenskyj po návšteve USA s Plánom víťazstva.

Kríza na Blízkom východe otriasa aj ratingom Izraela, Moody's mu ho zhoršila o dva stupne

28.09.2024 06:21

Medzinárodná ratingová agentúra Moody's zhoršila hodnotenie úverovej spoľahlivosti Izraela o dva stupne na známku Baa1.

krkOSKAR bRÁNka

Ja PRAVDU milujem. A úplne najšťastnejší som, ak smiem na ceste k NEJ sprevádzať KVANTUM KRÁSNYCH SLOVENIEK, Quantum Of SOLACE. Solace, from Old French solas, from Latin sōlācium "consolation", meaning comfort or consolation in a time of distress. Consolation - útecha, potecha, distress - zármutok, nešťastie, bieda, núdza, nebezpečenstvo, tieseň, vyčerpanosť, vysilenosť, únava ... VEĽKÁ VĎAKA TI, PANE, Bože! :o) (o:

Štatistiky blogu

Počet článkov: 300
Celková čítanosť: 1500492x
Priemerná čítanosť článkov: 5002x

Autor blogu