Založ si blog

Počúvať Igora, či zdravý rozum? A teď babo raď!

 

 

 

.   Desatoro nám nestačí, skrátená verzia od Abd-Ru-Shina neubližujte a myslite jasne už vôbec nie, my, teda … my ako my, poniektorí z nás, momentálne pri „moci“, … my potrebujeme vykazovať činnosť a presvedčiť davy, že to, čo robíme, je v ich prospech, je im na úžitok a keby nebolo nás, tak to rovno môžu zabaliť a nechať sa humánnou eutanáziou poslať na druhý svet. Množstvo zákonov, vyhlášok, predpisov, nariadení, odporučení, je toho všetkého toľko, že sa v tom nevyzná nieže divá sviňa, to už aj Chuck Norris dvíha obočie, on si nemôže dovoliť celú hodinu študovať dary slovenského zákonoDARstva, že sú aj iné štáty, iné planéty, iné galaxie, ak má byť večer doma pri manželke, minúta, maximálne dve, musia stačiť. A … má zarobené na veľký problém! Nielen kvôli štúdiu. Na scéne sa totižto objavil … najnovší Slovenský Premiér. Chuck už nie je jednotka, je z neho v porovnaní s níM číM ďalej, týM (ty vole, tie slová s eMkami na konci sú celkom výživné a životaschopné aj v opačnom písmenoslede!) väčšia nula. Ten, ktorý všetko to, čo v pohode dával Chuck, dáva bez mihnutia oka tiež … a oveľa viac, ten zavítal k nám. Sa máme! Ako nikto iný!

.   Z chaosu dnešných dní nás vyvedie kto? Jedine Igor! Za chaos môže kto? Všetci, ktorí na slovo nepočúvali Igora a dovolili si spochybňovať akýkoľvek z jeho samo sebou dokonalých krokov, úvah, návrhov, myšlienok. Igor je najúžasnejší. Keby ste nevedeli alebo prinajmenšom netušili, prečo to všetko, čo činí tak vedzte, že … nieže by tu nebol naveky, to on bude, v našich srdciach, mysliach, v učebniciach, v poviedkach a románoch, tam všade on už navždy bude, on je najviac maximálne úplne že nasamlepší FILANTROP NON PLUS ULTRA. Raz si totiž … Lováci & Lovenky povedia: Zlatý Fico, Zlatý Mečiar, Zlatý Dzurinda, Zlatý hocikto iný. Takýto je On ľudomil filantropický dobromyseľný prajný štedrý najúžasnejší. Čo stále vyrývate?!? Veď sa on poberie zasa pomáhať aj inam! Len si to musíte pekne všetci zaslúžiť! Ukázať, že viete aj sami, bez barličiek všemožných zákonov, príkazov, zákazov, že viete počúvať hlas – srdca, ducha, Ducha! Je to len a len na nás …

.   Korona vírus, vírus JA SOM KORUNA TVORSTVA, JA SOM TEN DOKONALÝ, POČÚVAJTE MA A NASLEDUJTE, ten nám teraz v plnej paráde predvádza majster Galaxie v tejto disciplíne, takže vychutnajte/jme si do detailov, zažime na vlastnej koži, peňaženke, nervovej aj iných sústavách, čo je to, keď sa Pravidlá, ktoré sú tu odveky, vždy a navždy Nemenné a Dokonalé, veľmi Jednoduché … nahradia nejakými inými, vraj lepšími, vraj nesmierne potrebnými, vraj život, ehm, vylepšujúcimi.

 

VRAJ! V RAJI ešte nie sme, ale Igor niečo spomínal!

Sledujte média, určite to oznámi! VRAJ …

 

 

 

 

Antisemiti, či záchranci Izraela? VŠ v USA vrú.

27.04.2024

Zachránia študent-i/-ky v USA Izrael pred jeho vlastnou mocou? . Snáď sa tu skôr natíska otázka, či tie početné protesty na amerických vysokých školách pomôžu k záchrane tisíciek obyvateľov Gazy pred smrťou kvôli ďalšiemu bombardovaniu a vojenským akciám Izraelských silových zložiek, pred utrpením detí, žien, starcov, zranených, na ktoré [...]

Skvelý ťah Markízy : debata Banáš vs. Kňažko

15.04.2024

. A že vraj to nejde! Neštekať po sebe, neurážať jeden druhého, nevidieť v tom druhom temného služobníka samotného Lucifera. No nádhera, páni – obaja vekom nad 75 rokov – zjavne nepotrebujúci držať sa hesla, že „Čím hlasnejšie a dlhšie na súpera z opačného tábora kričím, tým mám väčšiu a údernejšiu Pravdu“. Toto by mali [...]

Ďakovný list Peťa P. a Roba F. Igimu M.

12.04.2024

. Jedni hovoria, že nikdy nič také neexistovalo a ani existovať nebude, ale v tajných kuloároch sa povráva, že v titulku spomínaní dvaja páni mali nejedenkrát namále a takmer ho odoslali, ale vždy im niečo našepkalo, že ešte nie, ešte treba počkať na ďalšiu lekciu geniálneho pedagóga. Panovali mnohé pochybnosti a panujú dodnes, mnohí Igorovi [...]

Colonial Coin Britain

Vzácne mince čakali na dražbu sto rokov. Prečo ich nezískali dedičia hneď po smrti boháča?

27.04.2024 09:00

Dánsky obchodník s maslom Lars Emil Bruun medzi numizmatikmi vyčnieval. Aké mince vlastnil a čo si želal, aby s nimi urobili po jeho smrti?

polícia páska

Tragédia v Rohožníku: Muž mŕtvy, pobodaná žena a deti v nemocnici

27.04.2024 08:10

Záchranári vyslali ambulancie do bytového domu v okrese Malacky, kde bolo pobodaných viacero osôb.

Kolumbijská univerzita, Palestína, Izrael

Propalestínski študenti na Kolumbijskej univerzite budú pokračovať v proteste

27.04.2024 07:51

Študenti Kolumbijskej univerzity v New Yorku, ktorí začali celoamerickú vlnu propalestínskych univerzitných protestov, sa nedohodli s vedením školy.

vojna na Ukrajine, Charkov, záchranári, ruský útok, bombardovanie

New York Times: Charkov je nezlomný. Bombardované mesto napriek strachu žije

27.04.2024 07:30

Každodenné ruské útoky u obyvateľov Charkova stupňujú obavy, ale život v meste sa nezastavil, napísal denník The New York Times.

krkOSKAR bRÁNka

Ja PRAVDU milujem. A úplne najšťastnejší som, ak smiem na ceste k NEJ sprevádzať KVANTUM KRÁSNYCH SLOVENIEK, Quantum Of SOLACE. Solace, from Old French solas, from Latin sōlācium "consolation", meaning comfort or consolation in a time of distress. Consolation - útecha, potecha, distress - zármutok, nešťastie, bieda, núdza, nebezpečenstvo, tieseň, vyčerpanosť, vysilenosť, únava ... VEĽKÁ VĎAKA TI, PANE, Bože! :o) (o:

Štatistiky blogu

Počet článkov: 289
Celková čítanosť: 1422215x
Priemerná čítanosť článkov: 4921x

Autor blogu