Založ si blog

Ľud Boží, keby niečo, to kacíra Sulíka upáľ! Ukrižuj a upáľ!

 

 

.   Ach jaj, že ja zase tomuto plebsu nehodnému vysvetľovať musím, Ja, ktorý by som sa onakvejším veciam mohol a mal venovať! Tuto hľa, pozrite, za mnou stojaci a s Presvätým Súdom velice správne súhlasiaci a nikdy mu neodporujúci bratia a sestry v Igorovi urobili všetko pre Váš Pozemský, plným právom zaslúžený Raj. Ale ten neznaboh, vyznavač kultúry najodpornejšej Smrti, veď kto to kedy videl, aby v najťažších chvíľach Národa a Božieho Ľudu poddaný do roboty chodil a nám, Panstvu dane odvádzal, ehm, toto som nechcel, prosím o vyškrtnutie, tento odporný Odporca, Satanáš, Luciferov prisluhovač, občianskym priezviskom Sulík, ten si zaslúži exemplárny trest, na úvod Pokarhanie pred Národom. Kajať sa musí, pokľaknúť pred Najvyššieho Sudcu a Kata v mojej presvätej osobe, pobozkať prsteň Zmluvy a už nikdy sa neopovážiť odporovať Nám. Nám, Igorovi Neomylnému, Spravodlivému (zboží vole primátovi – tlačiarenský škriatok, po kontrole Presvätým Cenzorom a Veľkým Inkvizítorom bude nejapná poznámka vymazaná a jej autor rozštvrtený a hodený besným psom – pre výstrahu podobným pohŕdačom a oslavovačom revolty a vzbury proti Vrchnosti!) Prvému, ktorý neznesieme akýkoľvek odpor, snahy o zmenu nášho najsprávnejšieho pohľadu, ako by to vyzeralo, keby Ľud Najvyššieho zistil, že sme sa čo i len raz mýlili, veď to by sa rozpadla celá Cirkev všeobecná Igorova, ktorej aj tak čochvíľa všetci budete členmi, všetky ostatné my, Vodca a Veľkňaz v jednej osobe, zakážeme. Ja vám dám, odporovať Nám!!!

 

Ňo, ňo, ňo, ňesúhlasiči s Ňeomylným, ňo, ňo, ňo !!!

 

 

 

 

Antisemiti, či záchranci Izraela? VŠ v USA vrú.

27.04.2024

Zachránia študent-i/-ky v USA Izrael pred jeho vlastnou mocou? . Snáď sa tu skôr natíska otázka, či tie početné protesty na amerických vysokých školách pomôžu k záchrane tisíciek obyvateľov Gazy pred smrťou kvôli ďalšiemu bombardovaniu a vojenským akciám Izraelských silových zložiek, pred utrpením detí, žien, starcov, zranených, na ktoré [...]

Skvelý ťah Markízy : debata Banáš vs. Kňažko

15.04.2024

. A že vraj to nejde! Neštekať po sebe, neurážať jeden druhého, nevidieť v tom druhom temného služobníka samotného Lucifera. No nádhera, páni – obaja vekom nad 75 rokov – zjavne nepotrebujúci držať sa hesla, že „Čím hlasnejšie a dlhšie na súpera z opačného tábora kričím, tým mám väčšiu a údernejšiu Pravdu“. Toto by mali [...]

Ďakovný list Peťa P. a Roba F. Igimu M.

12.04.2024

. Jedni hovoria, že nikdy nič také neexistovalo a ani existovať nebude, ale v tajných kuloároch sa povráva, že v titulku spomínaní dvaja páni mali nejedenkrát namále a takmer ho odoslali, ale vždy im niečo našepkalo, že ešte nie, ešte treba počkať na ďalšiu lekciu geniálneho pedagóga. Panovali mnohé pochybnosti a panujú dodnes, mnohí Igorovi [...]

Colonial Coin Britain

Vzácne mince čakali na dražbu sto rokov. Prečo ich nezískali dedičia hneď po smrti boháča?

27.04.2024 09:00

Dánsky obchodník s maslom Lars Emil Bruun medzi numizmatikmi vyčnieval. Aké mince vlastnil a čo si želal, aby s nimi urobili po jeho smrti?

polícia páska

Tragédia v Rohožníku: Muž mŕtvy, pobodaná žena a deti v nemocnici

27.04.2024 08:10

Záchranári vyslali ambulancie do bytového domu v okrese Malacky, kde bolo pobodaných viacero osôb.

Kolumbijská univerzita, Palestína, Izrael

Propalestínski študenti na Kolumbijskej univerzite budú pokračovať v proteste

27.04.2024 07:51

Študenti Kolumbijskej univerzity v New Yorku, ktorí začali celoamerickú vlnu propalestínskych univerzitných protestov, sa nedohodli s vedením školy.

vojna na Ukrajine, Charkov, záchranári, ruský útok, bombardovanie

New York Times: Charkov je nezlomný. Bombardované mesto napriek strachu žije

27.04.2024 07:30

Každodenné ruské útoky u obyvateľov Charkova stupňujú obavy, ale život v meste sa nezastavil, napísal denník The New York Times.

krkOSKAR bRÁNka

Ja PRAVDU milujem. A úplne najšťastnejší som, ak smiem na ceste k NEJ sprevádzať KVANTUM KRÁSNYCH SLOVENIEK, Quantum Of SOLACE. Solace, from Old French solas, from Latin sōlācium "consolation", meaning comfort or consolation in a time of distress. Consolation - útecha, potecha, distress - zármutok, nešťastie, bieda, núdza, nebezpečenstvo, tieseň, vyčerpanosť, vysilenosť, únava ... VEĽKÁ VĎAKA TI, PANE, Bože! :o) (o:

Štatistiky blogu

Počet článkov: 289
Celková čítanosť: 1422258x
Priemerná čítanosť článkov: 4921x

Autor blogu