Založ si blog

abSOLútna moc Honza, Mikasa, IgoraMata !

 

 

 

s podtitulom

 

 

„Vládni“ v korOnačasOch, i –

môžeš všetko! ! !

 

.   Donedávna sme tu mali vrajSmerácke „Vyhraj voľby a môžeš všetko„, ale … pozri ho, Robino sem tam tlačovečku, ale nie je to tá vysmiata, spokojná, pokojná tvár, keď Majka dobre poradila a troška aj … čo sa rehníte, normálne chodila do roboty a plnila si svoje pracovné povinnosti, ako každá iná slušná úradníčka. Ja som mal donedávna teóriu, že (Buď bláznom aj na papieri a môžeš všetko) … nepretvaruj sa u doktorov, úradníkov, kaplana a iných verejne činných služobníkov, nebuď pri nich za slušného a čačaného, ako sa na verejnosti sluší a patrí, ale daj neobmedzene, naplno priechod svojim emóciam, náladám, chúťkam, slabostiam, hriešikom, nutkaniam … a do roka a do dňa máš papiere, že si na hlavu, diagnóza veľmi komplikovaná, jej popis zložitý, cez dva riadky áštvorky, ešte nie je v medzinárodnej kategorizácii diagnóz, ale toto, Ferko, určite vybavíme, aby tam aj tá tvoja bola, keď Ondřej Soukup svojej zákonitej mohol Hviezdu na nebi vybaviť, Lucia Sora tam kdesi žiari a po nociach žmurká na nás, tak aj Ferdo Nemravenec raz … Keď raz dospejeme do takého štádia vývoja spoločnosti, že pri moci, čo pri moci, priamo na čele štátu, v kresle premiéra budú môcť byť psychicky narušení, ťažko postihnutí pacienti

.   No, a tu radšej skončím, vôbec, ale vôbec nechcem tvrdiť, že …, no lebo viete, slová v (pod)nadpise sú možno, ktohovie, pravdivé, niekto priaktívny si prečíta článoček, zistí, kto ho písal, podľa povinne zapnutého mobilu, vysielajúceho presnú polohu okamžite strážcovia morálky, čistoty a oddanosti Igorovi lokalizujú jedinca smrteľne nebezpečne ohrozujúceho chod štátu, naše dokonalé spoločenské zriadenie a … šup s ním do … basy? Nebuďte smiešni! Načo? Živiť ho, darmožráča, pobudu (jak se máš, Vando?) a tlčhubu? Ale choďte, humánna eutanázia musí byť to najvyššie, za čo nám môže byť vďačný, keby bolo po našom, tak si ani tú animálnu nezaslúži, zhodili by sme ho z útesu, nech tam v bolestiach skape a potom ho ryby, či medvede zožerú! A nebol by som si vôbec istý, či je bezpečné takéto drzé, štvavé a nemorálne reči a úvahy čítať, važený, vážená, údaje o vašej IP boli dávno zaznamenané a keby aj nie a ste vo verejnej kaviarni, či na drzovku používate net susedovie Anči, kamerové oko Brata a nielen to, vás videlo, vidí a aj vidieť vždy bude!!! Takisto počulo, cítilo, vie, aké máte momentálne chute a čo ste robili s rukou pod stolom, predtým, ako ste sa omylom preklikli na ten provokatívny, do osídiel triedneho nepriateľa vábiaci blog.

.   Orwellov Big Brother môže konečne jasať, sláviť, mädliť si ruky, nohy a všetko ostatné, KONEČNE TO PRIŠLO, konečne máme Jeho Dobu tu. Žiaden New World Order, Nový svetový Poriadok, kecy miliardárov, Bilderbergov, Rockefellerov, Rotschildov, no načo toľko veľa vládychtivých a zbytočných, keď aj tak … jeden stačí. Nevie sa, kto to je, kde býva, kadiaľ sa pohybuje, či vôbec existuje, ale … dôsledky jeho činorodej, blahodárnej, osviežujúcej a širokým masám prospešnej činnosti pociťujeme na vlastnej koži stále, čo deň, tým viac, pomaličky, krôčik po krôčku, salámečku na tenučké plátočky nakrájame, žabinku na veľmi miernučkom ohníčku zohrejeme, nenápadne sa vzdialime a … hups, už nezohrievame, ale varíme, však nevadí, francúzske špecialitky sú veľká mňamka.

.   V dnešných časoch byť pri moci, … no čo viac si môže priať sebanarušenejší, chcel som napísať sebafilantropickejší, sebaempatickejší, sebadokonalejší pacient, teda v preklade … patient = TRPEZLIVÝ štátnik, úradník, policajt, ktokoľvek čo i len s najmenšou mocou v rukách a hlavne teda na papieri a … s úradnou pečiatkou potvrdzujúcou skutočnú moc a oprávňujúcou s Vami jednať ako ten najväčší kre … zasa, chcelo sa mi napísať nesprávne slovo kretén, ale sebacenzúrou, uvedomením si svojho nesprávneho zmýšľania a nazerania na svet dospievam veľmi rýchlo k názoru, že to najvhodnejšie slovo predsa len bude tiež síce začínajúce na „kre“, no s výrazne pozitívnejšou konotáciou, … Kresťan, ktorému leží na srdci jedine Vaše Blaho, Prosperita, Svetlá Budúcnosť a celkovo Život lepší ako ten, ktorý čaká na nás po odchode tatam, v nePozemskom Raji.

.   Ja by som sa toho nebál, šachovnicu pod pazuchu a hneď ste vo výkone športového podujatia. Pri zočenom približovaní uja s nápisom Pomáčať a chrápať! pustiť kútikom úst čo najväčšiu slinu a takmer nerozoznateľne huhňať „AUTISTA, AUTISTA!“ – aspoň tak to bude znieť príslušníkovi, v skutočnosti to bude zvolanie od bolesti s prehltnutým a nepočuteľným výrazom v zátvorkách „Au, ty (nácek, faši-) sta!!!“, dobré je mať pri sebe aj píšťalku alebo rovno  … DOBRO, hudobný to nástroj dobrý do každej nepohody, aj tej dnešnej Koronavírusovej.

 

NUŽ, … DO VYDEDENIA, MILÍ PRIATELIA, DO VYDEDENIA …

 

 

 

 

Skvelý ťah Markízy : debata Banáš vs. Kňažko

15.04.2024

. A že vraj to nejde! Neštekať po sebe, neurážať jeden druhého, nevidieť v tom druhom temného služobníka samotného Lucifera. No nádhera, páni – obaja vekom nad 75 rokov – zjavne nepotrebujúci držať sa hesla, že „Čím hlasnejšie a dlhšie na súpera z opačného tábora kričím, tým mám väčšiu a údernejšiu Pravdu“. Toto by mali [...]

Ďakovný list Peťa P. a Roba F. Igimu M.

12.04.2024

. Jedni hovoria, že nikdy nič také neexistovalo a ani existovať nebude, ale v tajných kuloároch sa povráva, že v titulku spomínaní dvaja páni mali nejedenkrát namále a takmer ho odoslali, ale vždy im niečo našepkalo, že ešte nie, ešte treba počkať na ďalšiu lekciu geniálneho pedagóga. Panovali mnohé pochybnosti a panujú dodnes, mnohí Igorovi [...]

No strašné! Ten proruSKý zlosyn Fico ide mierovo spolupracovať s Ukrajinou!

11.04.2024

. To je normálne ak nie šach-mat, tak dosť dôrazný šach mnohým opozičným krikľúňom a zároveň aj početným píšúcim a komentujúcim ochrancom „demokracie“ na ten už dosť dlho (Vlho!) čudesný spôsob, keď demokratické je zásadne to, čo za také považujeme „my“, prípadne parťáčky a parťáci z našej bublinky. Čo za kulehu to [...]

Martina Šimkovičová, Robert Fico

Zmeny pre RTVS. Narazí zákon na Čaputovú alebo sa čaká na Pellegriniho? Šimkovičová ešte nemá meno nového riaditeľa

24.04.2024 06:00

Nový zákon o STVR dostal od Legislatívnej rady vlády zelenú. Vláda má o ňom rokovať na výjazdovom rokovaní.

Ukrajina, Charkov

Dokážu zastaviť Rusov? Západné zbrane prídu, ale Ukrajincom chýbajú vojaci, obávajú sa experti

24.04.2024 06:00

Prichádza západná vojenská pomoc pre Ukrajinu neskoro? Rusko dokázalo za posledné mesiace na bojisko posielať stále viac mužov.

Saleziáni, majstrovstvá Slovenska, hokejbal, kategória U15, Nová Dubnica, mReportér

Aj kresťania sa vedia zabávať. Po omši to roztočili s hokejkami na ihrisku

24.04.2024 05:00

Zábery z vydarenej akcie zachytil mReportér Daniel Imriška.

nemecko, polícia, polizei

Nemecká polícia zastrelila muža, ktorý sa s mačetou vyhrážal v knižnici

23.04.2024 23:40

Podľa vyhlásenia bol tento muž polícii známy už skôr. Jeho motív vyhrážania sa v knižnici zatiaľ nie je objasnený.

krkOSKAR bRÁNka

Ja PRAVDU milujem. A úplne najšťastnejší som, ak smiem na ceste k NEJ sprevádzať KVANTUM KRÁSNYCH SLOVENIEK, Quantum Of SOLACE. Solace, from Old French solas, from Latin sōlācium "consolation", meaning comfort or consolation in a time of distress. Consolation - útecha, potecha, distress - zármutok, nešťastie, bieda, núdza, nebezpečenstvo, tieseň, vyčerpanosť, vysilenosť, únava ... VEĽKÁ VĎAKA TI, PANE, Bože! :o) (o:

Štatistiky blogu

Počet článkov: 288
Celková čítanosť: 1420798x
Priemerná čítanosť článkov: 4933x

Autor blogu