Založ si blog

Bude Fico premiérom a Matovič s Pellegrinim v opozícii?

 

 

(A)HA !!!

 

 

.   Je v súčasnej situácii a pri dnešnej konštelácii najžiarivejších hviezd na slovenskom politickom nebi takéto niečo vôbec možné?!? Tomu snáď neverí nielen samotný Róbert Fico, ale hádam ani len najväčší optimista, … alebo teda, počkať?!? Veď to je bežný, priemerný Slovák, Slovenka, ktorí nieže vždycky veria, že s tými novými bude lepšie, oni to dokonca VEDIA. Namiesto veriacich VEDIACI, priam PRESVEDČENÍ, kľudne povedzme Kresťania, lebo nakoniec … pravý Kresťan, Kresťanka sa nepozná podľa toho, či chodím do kostola a na sväté prijímanie, ale či sa riadim Desatorom a predovšetkým … radami a doporučeniami samotného Syna Božieho Ježiša Krista. Práve tu by pohoreli mnohí papieroví kresťania a vynikli by tí Praví … Kresťania srdcom, dušou, životom, konaním, myslením, cítením, rečou.

.   A sme doma. Ani s Matovičom to nebude až také pozemsky-rajské, ako Slovač predpokladala. Volili sme h, vkladali do tie najväčšie nádeje a … on sa nám takto oplatil. Takto, tatko. Otec národa. Vlado Mečiar, Robo Fico, do tretice všetko dobré. Ale Matovič? TI JEBE? Sorry, cenzor, ale musel som, toto vykríkli stovky, ak nie tisícky dôverčivých občanov, doteraz voličov a budúcich jasných nevoličov. Tak Kto to má byť, ten náš OTEC, ktorý nás spoľahlivo vyvedie aj z tých najväčších šlamastík. Ale no, netvárme sa že nevieme, vieme veľmi dobe, tušíme, nádejáme sa, chceli by sme, nesmelo o to prosíme a tešíme sa neskutočne. Skutočne neskutočne.

.   Ateisti sa, podľa ich vlastných slov: „Vďaka Pánu Bohu, že sme ateisti!“, podobnými úvahami zaoberať nemusia, zato tá pobožnejšia časť národa Holubičieho, Národa Holubice, by o tom predsa niečo len vedieť mala. Ktože to je ten náš OTEC a do Starostlivosti Ktorého sa máme naplno zveriť, samozrejme zachovávajúc svoj podiel zodpovednosti, činu, spravodlivosti, lebo … pomôž si sám, Človeče a … aj Pán BOH ti pomôže. A naozaj až vtedy, presne v tomto poradí, pomôž sám sebe zbavením sa vlastných hriechov a previnení, pomôž človeče sám svojmu druhu, celému Človečenstvu, pomáhaj, čo to len dá a ide a nakoniec sa dostane vytúženej odmeny aj tebe samotnému, nikdy nie skôr.

.   Ako tak pozerám okolo seba, je vás, milí Ľudkovia, naozaj veľmi veľa. A už sa to nedá zastaviť, nie Mečiar, Matovič, bloger/ka, ale … ty sám, ty SAMA si zdrojom šťastia svojho a hlavne ľudí okolo seba, len od teba závisí, koľkých urobíš deň čo deň šťastnejšími alebo prinajmenšom presvedčenými o tvojej neochote ustupovať zlu. Lebo tomu sa nemá ustupovať, ale ČELIŤ! Pozrieť sa mu priamo do očí a ono, … no nemá šancu. Každý ste to zažil aspoň raz v živote a boli ste za to na seba hrdí ešte dlhý, predlhý čas.

 

 

.   Ten zdanlivo nezmyselný titulok je takto ľahšie pochopiteľný … premeníme dobrým slovom, skutkom, myšlienkou sami seba a potom, potom to už bude vlastne úplne jedno, kto bude TAM HORE, či v koalícii, opozícii, vo „vysokých“ funkciách, nie oni budú určovať nám, ako máme žiť, ale to my budeme mať pod kontrolou, skutočnou kontrolou morálne prevyšujúceho Č(e)LOVEka, činnosť tých, ktorí ešte potrebujú prevychovať, dovzdelávať, doučiť, dobehnúť zameškané. Oni, ony nemajú slúžiť nám, kam by sme to dospeli, slúži sa zásadne a len Vyššej Entite, nazvite si ju po svojom ako len chcete.

.   SCI-FI v priamom prenose, nemožné skutočnosťou, zázrak za zázrakom nás čakajú, pokiaľ … dvihneme prdel a hlavne svoj zrak a prestaneme ho klopiť a pozrieme sa slobodne do očí tým, ktorí si príliš dlho mysleli, že je to tak správne. No nie! Teraz už vážne nie …

 

 

Antisemiti, či záchranci Izraela? VŠ v USA vrú.

27.04.2024

Zachránia študent-i/-ky v USA Izrael pred jeho vlastnou mocou? . Snáď sa tu skôr natíska otázka, či tie početné protesty na amerických vysokých školách pomôžu k záchrane tisíciek obyvateľov Gazy pred smrťou kvôli ďalšiemu bombardovaniu a vojenským akciám Izraelských silových zložiek, pred utrpením detí, žien, starcov, zranených, na ktoré [...]

Skvelý ťah Markízy : debata Banáš vs. Kňažko

15.04.2024

. A že vraj to nejde! Neštekať po sebe, neurážať jeden druhého, nevidieť v tom druhom temného služobníka samotného Lucifera. No nádhera, páni – obaja vekom nad 75 rokov – zjavne nepotrebujúci držať sa hesla, že „Čím hlasnejšie a dlhšie na súpera z opačného tábora kričím, tým mám väčšiu a údernejšiu Pravdu“. Toto by mali [...]

Ďakovný list Peťa P. a Roba F. Igimu M.

12.04.2024

. Jedni hovoria, že nikdy nič také neexistovalo a ani existovať nebude, ale v tajných kuloároch sa povráva, že v titulku spomínaní dvaja páni mali nejedenkrát namále a takmer ho odoslali, ale vždy im niečo našepkalo, že ešte nie, ešte treba počkať na ďalšiu lekciu geniálneho pedagóga. Panovali mnohé pochybnosti a panujú dodnes, mnohí Igorovi [...]

Dušan Lehotský, učiteľ, tréner atletiky

Vychoval viacerých majstrov ČSSR v atletike: Na školských pretekoch som len čumel. Keď to takto pôjde ďalej, v tridsiatke budú o barlách

29.04.2024 00:00

Dušan Lehotský v Levoči učil telocvik a viedol mladých športovcov 44 rokov.

Peniaze, euro, kufrík

Rakúski colníci našli na letisku vo Viedni v batožine 700-tisíc eur

28.04.2024 21:39

Rakúski colníci objavili 700 000 eur v hotovosti v batožine na letisku vo Viedni, ktorá patrila dvom bratrancom cestujúcim do Istanbulu.

oheň, kozub, kachle, plameň

Kysucký hotel Marlene horel, požiar strechy už lokalizovali

28.04.2024 19:09

Strechu hotela v Oščadnici zasiahol v nedeľu popoludní požiar, rozšíril sa aj do jeho podkrovných priestorov a ubytovacej časti.

Russia Lenin Death Anniversary

Ruskí komunisti zúria. Tvrdia, že Putinov obľúbený filozof bol silný zástanca fašizmu

28.04.2024 17:00

Komunisti žiadajú prokuratúru, aby posúdila tvorbu filozofa Ivana Iľjina. Riaditeľ školy, ktorú po ňom pomenovali, vidí v pozadí sprisahanie Západu.

krkOSKAR bRÁNka

Ja PRAVDU milujem. A úplne najšťastnejší som, ak smiem na ceste k NEJ sprevádzať KVANTUM KRÁSNYCH SLOVENIEK, Quantum Of SOLACE. Solace, from Old French solas, from Latin sōlācium "consolation", meaning comfort or consolation in a time of distress. Consolation - útecha, potecha, distress - zármutok, nešťastie, bieda, núdza, nebezpečenstvo, tieseň, vyčerpanosť, vysilenosť, únava ... VEĽKÁ VĎAKA TI, PANE, Bože! :o) (o:

Štatistiky blogu

Počet článkov: 289
Celková čítanosť: 1423150x
Priemerná čítanosť článkov: 4924x

Autor blogu