Založ si blog

„Zavri hubu a makaj! “ – „Hovoriť striebro, mlčať Zlato“ – Blahoslavení Tichí, lebo Oni budú Dedičmi Zeme!

.   Tak to dnes Janka vychytala! Že je Groot, sme viacmenej vedeli všetci, viete, ten zo Strážcov Galaxie, najmilší Stromček na Svete, ktorý súc tichým len skromné oznamuje: „Ja som Grút!“ Všetci to vedia, všetci to plne rešpektujú, všetci sa na tom ujebávajú, lebo to dokáže zabiť v tej najúžasnejšej chvíli. Pre mnohých najobľúbenejšia postavička u Marvelovcov, dokonca vôbec u Animákov … Animaux=Duša.

.   Je vlastne jedno, čo sa udialo na obed v Kuchyni, taký menší fakt, slečny vytasili svoje Ženské Zbrane a tnakladali si Jedna Radosť. Ségra odišla za princeznou Jasmínou a Džejna? Tá to vychytala naplno stal sa z nej … SuperGroot … The new star, no, The New SooperGroot Was Born!!! Už vie, že byť ticho, viac než ticho, neoplácať zlé zlým, al e Svätým Pokojom je vrcholná požiadavka dneška.

 

Buď aj ty „Ja som Groot!:_:“, prípadne „Ja som SooperGroot!“, ktorému to už na znak úcty budú hovorievať všetci ostatní: „Ty si Super, Groot!“ … „Si Nad … nad vecou, lebo si sa pohol, pohla z miesta a vidíš všetko z oveľa vyššej perspektívy!“

Antisemiti, či záchranci Izraela? VŠ v USA vrú.

27.04.2024

Zachránia študent-i/-ky v USA Izrael pred jeho vlastnou mocou? . Snáď sa tu skôr natíska otázka, či tie početné protesty na amerických vysokých školách pomôžu k záchrane tisíciek obyvateľov Gazy pred smrťou kvôli ďalšiemu bombardovaniu a vojenským akciám Izraelských silových zložiek, pred utrpením detí, žien, starcov, zranených, na ktoré [...]

Skvelý ťah Markízy : debata Banáš vs. Kňažko

15.04.2024

. A že vraj to nejde! Neštekať po sebe, neurážať jeden druhého, nevidieť v tom druhom temného služobníka samotného Lucifera. No nádhera, páni – obaja vekom nad 75 rokov – zjavne nepotrebujúci držať sa hesla, že „Čím hlasnejšie a dlhšie na súpera z opačného tábora kričím, tým mám väčšiu a údernejšiu Pravdu“. Toto by mali [...]

Ďakovný list Peťa P. a Roba F. Igimu M.

12.04.2024

. Jedni hovoria, že nikdy nič také neexistovalo a ani existovať nebude, ale v tajných kuloároch sa povráva, že v titulku spomínaní dvaja páni mali nejedenkrát namále a takmer ho odoslali, ale vždy im niečo našepkalo, že ešte nie, ešte treba počkať na ďalšiu lekciu geniálneho pedagóga. Panovali mnohé pochybnosti a panujú dodnes, mnohí Igorovi [...]

Izrael / Vojak / Armáda / Gaza /

Niektorí z rezortu diplomacie USA pochybujú o legálnom použití amerických zbraní Izraelom

28.04.2024 06:25

"Vážne znepokojenie z nedodržiavania" humanitárneho práva počas vojny v Pásme Gazy Izraelom vyjadrili štyri zložky rezortu americkej diplomacie.

Abrams, Ukrajina

Tankom Abrams sa na Ukrajine nedarí. Vyskúšajú ruskú korytnačiu taktiku?

28.04.2024 06:00

Ukrajina dostala od USA 31 tankov Abrams M1A1. O päť už prišla a ďalšie tri boli poškodené.

parlament, PVV, rokovanie, Robert Fico, Peter Pellegrini, Milan Majerský, Tomáš Taraba

Získa Slovensko všetkých 6,4 miliárd z plánu obnovy? Úradníci vládu kritizujú, Fico sa spolieha na nové zákony

28.04.2024 06:00

Najviac omeškaných míľnikov a problémov s implementáciou opatrení majú rezorty zdravotníctva, spravodlivosti a životného prostredia či vnútra. Slovensko môže prísť o miliardy eur.

Gay, gej homosexuáli, LGBTI, dúhový pochod,

Nový iracký zákon proti homosexualite počíta s trestom až 15 rokov väzenia

28.04.2024 05:49

Cieľom zákona je "chrániť irackú spoločnosť pred morálnou skazenosťou a volaním po homosexualite, ktoré zachvátilo svet".

krkOSKAR bRÁNka

Ja PRAVDU milujem. A úplne najšťastnejší som, ak smiem na ceste k NEJ sprevádzať KVANTUM KRÁSNYCH SLOVENIEK, Quantum Of SOLACE. Solace, from Old French solas, from Latin sōlācium "consolation", meaning comfort or consolation in a time of distress. Consolation - útecha, potecha, distress - zármutok, nešťastie, bieda, núdza, nebezpečenstvo, tieseň, vyčerpanosť, vysilenosť, únava ... VEĽKÁ VĎAKA TI, PANE, Bože! :o) (o:

Štatistiky blogu

Počet článkov: 289
Celková čítanosť: 1422989x
Priemerná čítanosť článkov: 4924x

Autor blogu