Založ si blog

Nová, SK „Opoziční smlouva“ OĽANO – Smer?

 

 

.   Áno, povinné okopávanie členkov, šteky Smer-om na druhú stranu, keď niekedy prekvapivo nie smer-om od Smer-u, ale smer-om na Smer … od opozičného, sic, vládneho Oľana. Ale všetci to poznáme, to neustále, dlho, strašne dlho, hrôzostrašne dlhokánsky sa tiahnúce opozičníctvo, zotrvávanie v stave „proti“ niečomu a hlavne niekomu, ba dá sa povedať, že až PROTIvnosť, nechutná u oboch pohlaví, ale u mužského, a obzvlášť v politike, veľmi rada a ochotne celkom prirodzene prechádza do TRÁPnosti a späť a takto veselo v tandeme v ostrom, buhahahaboo, protiklade s tandemom v titulku obveseľujú divákov v teátre zvanom Slovensko. V Krajinke na okraji Neba, aby som nezabudol na chalanov z ESET-u, odporných a nechutne bohatých imperialistických vlastizradcov, zato statočných krajinotvorcov a krajinkárov-krajinomaliarov.

.   Kebyže niekto ešte stále nechce veriť tamtým (hrôzo-strašným,) upokojujúco-odvážnym slovám z nadpisu článku, nech kukne pre kontrolu sem:

https://ourworldindata.org/grapher/total-covid-deaths-per-million?year=2020-04-28&country=RUS&region=Europ*E

Keď sa presuniete kurzorom nad minimapku Slovenska, objaví sa vám tam údaj 3.3 úmrtí na milión obyvateľov, ďalšie NAJ krajiny majú niečo cez 5.0 (druhá Ukrajina 5.03 a tretie Rusko 5.45), potom sú to Lotyšsko, Bielorusko, Bulharsko a Albánsko (6.89, 7.94, 8.35, 9.73) … všetko údaje pre včerajšok, 28.apríla 2020.

.   Netreba príliš veľa slov, stačí sa pozerať, vidieť, cítiť a … už vám postupne dochádza? ČO (či KTO?!?)stojí za tým skvelým, na všetky svetové strany svietiacim úspechom Slovenska?!? Také ľahké, že to ani netreba vyslovovať, či písať. A treba nechať tých, ktorým to až také jasné nie je, nech prídu na to sami, samé. Dlho to trvať nebude …

 

OteVÍRání STUDánek by ВандаВондер

 

 

Sme príliš dobrí, milí, zlatí, pekní, krásni, hlavne tam VOVNÚTRI, aby nám nejaký K-vírus nejako príliš uškodil, on nám naopak, pomáha, aby si nás svet už konečne všimol a videl, KTO! je tu najBOHatší národ celého sveta … 🙂 … my sa síce všetci jeden, jedna druhú, druhého tak troška nenávidíme, ale o čo viac sa nenávidíme, o to viac sa aj potom milujeme, to aby sme v dlžobách neostali, to my zasa véééľmi, véééľmi neradi, nerady (že jo, vy neřádi 🙂 )

 

 

p.s. Článoček vznikal už včera ráno, ale trošíčka sa jeho „uvedenie na ‚trh‘  oddialilo, teraz viem, prečo, celkom interesantné:

„Slovenskú taktiku boja analyzujú vo svete“ od … Mária Benová

 

 

Antisemiti, či záchranci Izraela? VŠ v USA vrú.

27.04.2024

Zachránia študent-i/-ky v USA Izrael pred jeho vlastnou mocou? . Snáď sa tu skôr natíska otázka, či tie početné protesty na amerických vysokých školách pomôžu k záchrane tisíciek obyvateľov Gazy pred smrťou kvôli ďalšiemu bombardovaniu a vojenským akciám Izraelských silových zložiek, pred utrpením detí, žien, starcov, zranených, na ktoré [...]

Skvelý ťah Markízy : debata Banáš vs. Kňažko

15.04.2024

. A že vraj to nejde! Neštekať po sebe, neurážať jeden druhého, nevidieť v tom druhom temného služobníka samotného Lucifera. No nádhera, páni – obaja vekom nad 75 rokov – zjavne nepotrebujúci držať sa hesla, že „Čím hlasnejšie a dlhšie na súpera z opačného tábora kričím, tým mám väčšiu a údernejšiu Pravdu“. Toto by mali [...]

Ďakovný list Peťa P. a Roba F. Igimu M.

12.04.2024

. Jedni hovoria, že nikdy nič také neexistovalo a ani existovať nebude, ale v tajných kuloároch sa povráva, že v titulku spomínaní dvaja páni mali nejedenkrát namále a takmer ho odoslali, ale vždy im niečo našepkalo, že ešte nie, ešte treba počkať na ďalšiu lekciu geniálneho pedagóga. Panovali mnohé pochybnosti a panujú dodnes, mnohí Igorovi [...]

fico, šimečka

Prieskum: Smer vedie, ale PS a Hlas sú blízko. V parlamente by boli aj SNS a Republika

28.04.2024 14:45

Najvyššie preferencie v apríli má strana Smer, ktorá by získala 21,1 percenta hlasov. V parlamente by bolo podľa prieskumu Focusu 7 strán.

Erik Tomáš

Hlas chce mať šéfa NR SR, odvoláva sa na koaličnú dohodu. Podľa Gröhlinga Danko zablokoval voľbu predsedu

28.04.2024 14:41

Pokiaľ by nebol zvolený predseda parlamentu z Hlasu-SD, strana to môže považovať za porušenie platnej koaličnej dohody.

Rafah

Abbás: Útoku na Rafah môžu zabrániť len Spojené štáty

28.04.2024 13:30

Plánovanej pozemnej operácii izraelskej armády v Rafahu na juhu Pásma Gazy môžu zabrániť iba Spojené štáty, uviedol Mahmúd Abbás.

Rusko, Deň víťazstva

Poľský minister: Západ má na výber, či porazí Rusko na Ukrajine alebo na poľských hraniciach

28.04.2024 12:48

Sikorski tvrdí, že keby Putin vyhral, bol by ako Hitler. Zmocnil by sa priemyslu a Ukrajincov by poslal bojovať ďalej na západ.

krkOSKAR bRÁNka

Ja PRAVDU milujem. A úplne najšťastnejší som, ak smiem na ceste k NEJ sprevádzať KVANTUM KRÁSNYCH SLOVENIEK, Quantum Of SOLACE. Solace, from Old French solas, from Latin sōlācium "consolation", meaning comfort or consolation in a time of distress. Consolation - útecha, potecha, distress - zármutok, nešťastie, bieda, núdza, nebezpečenstvo, tieseň, vyčerpanosť, vysilenosť, únava ... VEĽKÁ VĎAKA TI, PANE, Bože! :o) (o:

Štatistiky blogu

Počet článkov: 289
Celková čítanosť: 1423036x
Priemerná čítanosť článkov: 4924x

Autor blogu