Založ si blog

No strašné! Ten proruSKý zlosyn Fico ide mierovo spolupracovať s Ukrajinou!

 

 

.   To je normálne ak nie šach-mat, tak dosť dôrazný šach mnohým opozičným krikľúňom a zároveň aj početným píšúcim a komentujúcim ochrancom „demokracie“ na ten už dosť dlho (Vlho!) čudesný spôsob, keď demokratické je zásadne to, čo za také považujeme „my“, prípadne parťáčky a parťáci z našej bublinky. Čo za kulehu to tento „nepriateľ vlasti“ nachystal na svojich ideologických neprajníkov, oni ho snáď aj budú musieť pochváliť, no nie, to zasa preháňam, najlepšie bude nechať túto nepríjemnú pohromu s ohlušujúcim tichom a nevšímaním si odplynúť do zabudnutia. Tí najšikovnejší určite nanovo odhalia jeho povestnú „zákernosť“ a priam nadpozemské, přímo ďábelské, schopnosti preľstiť dokonca aj premiéra Ukrajiny a opiť ho rožkom nie od pekára, ale rovno čertovym!!!

.   Jednu jedinú chybičku krásy to má, milý Róbert – preceda … přece dá rozum, že keď zdôrazňuješ mierové riešenie konfliktu na Ukrajine a zároveň sa potmehúdsky usmievaš pri pomyslení na tie prašule, čo pritečú do štátneho rozpočtu za slovenský vývoz zbraní na Ukrajinu, tak potom ti tie čertove rožky začínajú spod štice nenápadne rašiť a ani Raši ich nedokáže zneviditeľniť. Nuž potom aj „paprče“ začnú krvavieť a aj ďalšie sprievodné boliestky trápiť, o hryzkavom svedomí, keď večer kľačíš (aspoň pomyselne) a modlíš sa, ani nehovorím. Inak to v opačnom prípade daj na Nika Kejdža alias Obchodníka so Smrťou a rozbehni cez tretiu stranu naplno biznis aj s Voloďou, však dobre vieš, že aj jemu za porušenia nie, že medzinárodného práva, ale rovno Zákona Najvyššieho, kynožili po tisíckach Bratov a Sestry za hranicou a on im okrem všetkých ďalších úmyslov a záujmov prišiel jednoducho, prosto na pomoc, ako sa sluší a patrí, ak nechcel byť za zbabelca jednak pred svetom a hlavne sám pred sebou. A v tom 22-om, nezabúdajúc na frantíka Napoleona, na Űbermenscha Dolfiho a im podobným súčasníkom, ktorí sú presvedčení, že predsa je nespravodlivé, aby jedna krajina – Rusko, vlastnilo také obrovské nerastné bohatstvo … potom keď máľčiki v Kremli vyhodnotili, že nebezpečenstvo prekročilo únosnú mieru, Ruský Maco udrel a je mu dosť jedno, čo si my tu o tom mierumilovne štebotáme.

.   No a takto nad hŕbiskom zlaťákov od všetkých zúčastnených strán by si sa mohol síce chvíľu vytešovať, ale by-passy sú by-passy, to nie je vyhrážka, ale pripomienka, že tá skutočná Spravodlivosť tam niekde ďaleko, vysoko, predsa len … len, len tak na zváženie, či by naozaj nestálo za „riskantný“ (to len „akože“, v národe holubičom, v Národe Holubice to je stávka s nulovým rizikom) pokus ozajstné Gesto Mierotvorcu výrazne obmedziť a čo najskôr aj zrušiť toto pokrytecké a nechutné „keď nie my, tak veľmi ochotne hocikto iný“. Veď takto uvažujúc potom rovno zaveďme predaj kokaínu, extázy v Tesku a Kaufáči a ako bonus k tomu marišku v (stredo/vysoko)školských bufetoch za desať centy cígu … to si píš, že progresívne a liberálne úderky v školstve roky pôsobiace zblednú závisťou a vo voľbách stredoškolákov obehneš vo výške percentuálnych bodov konkurenciu len taký fičák.

 

.   To bola rada pokamošsky, preto to tykanie, inak vám prajem, Mr. Premiér, čo najviac dobrých rozhodnutí … časom vedúcich k precitnutiu aspoň malej skupinky nažhavených & nekompromisných, že to domnelé ZLO, čo podľa nich predstavujete, je hlavne (príp. len) ich vlastné a ak (keď) tam vnútri nejaké reálne aj je, tak veľa úspechov s jeho vsebeobjavením a zbavením sa ho. Čo je, samozrejme, úlohou na najbližšiu dobu pre nás všetkých.

 

ZDAR!

Antisemiti, či záchranci Izraela? VŠ v USA vrú.

27.04.2024

Zachránia študent-i/-ky v USA Izrael pred jeho vlastnou mocou? . Snáď sa tu skôr natíska otázka, či tie početné protesty na amerických vysokých školách pomôžu k záchrane tisíciek obyvateľov Gazy pred smrťou kvôli ďalšiemu bombardovaniu a vojenským akciám Izraelských silových zložiek, pred utrpením detí, žien, starcov, zranených, na ktoré [...]

Skvelý ťah Markízy : debata Banáš vs. Kňažko

15.04.2024

. A že vraj to nejde! Neštekať po sebe, neurážať jeden druhého, nevidieť v tom druhom temného služobníka samotného Lucifera. No nádhera, páni – obaja vekom nad 75 rokov – zjavne nepotrebujúci držať sa hesla, že „Čím hlasnejšie a dlhšie na súpera z opačného tábora kričím, tým mám väčšiu a údernejšiu Pravdu“. Toto by mali [...]

Ďakovný list Peťa P. a Roba F. Igimu M.

12.04.2024

. Jedni hovoria, že nikdy nič také neexistovalo a ani existovať nebude, ale v tajných kuloároch sa povráva, že v titulku spomínaní dvaja páni mali nejedenkrát namále a takmer ho odoslali, ale vždy im niečo našepkalo, že ešte nie, ešte treba počkať na ďalšiu lekciu geniálneho pedagóga. Panovali mnohé pochybnosti a panujú dodnes, mnohí Igorovi [...]

Deutsche Welle

Bielorusko označilo Deutsche Welle za extrémistický a dalo mu stopku, pracovníkom hrozí väzenie

29.04.2024 22:23

Bieloruský režim sa bojí nezávislých médií a robí všetko pre to, aby ľuďom zamedzil prístup k slobodným informáciám, reagoval šéf DW.

Španielsko Sánchez zotrvanie vyšetrovanie manželka

Premiér Sánchez demisiu nepodal: Kampaň očierňovania sa neskončí

29.04.2024 21:47

Španielsky premiér dodal, že on a jeho manželka Begona Gómezová to zvládnu.

SR Bratislava CHZJD skládka Vrakuňa monitoring BAX

Exminister kritizuje zastavenie sanácie skládky vo Vrakuni, Taraba avizuje riešenie

29.04.2024 21:17

Do podzemných vôd unikajú najmä pesticídy a herbicídy. Spustenie sanačných prác sa očakávalo v roku 2018.

teplomer, horúčavy, pes

Pred týždňom sneh a mráz. Leto dorazilo aj na sever Slovenska

29.04.2024 20:17

Ešte v nedeľu letnú teplotu zaznamenali len v Mužli neďaleko Štúrova.

krkOSKAR bRÁNka

Ja PRAVDU milujem. A úplne najšťastnejší som, ak smiem na ceste k NEJ sprevádzať KVANTUM KRÁSNYCH SLOVENIEK, Quantum Of SOLACE. Solace, from Old French solas, from Latin sōlācium "consolation", meaning comfort or consolation in a time of distress. Consolation - útecha, potecha, distress - zármutok, nešťastie, bieda, núdza, nebezpečenstvo, tieseň, vyčerpanosť, vysilenosť, únava ... VEĽKÁ VĎAKA TI, PANE, Bože! :o) (o:

Štatistiky blogu

Počet článkov: 289
Celková čítanosť: 1423421x
Priemerná čítanosť článkov: 4925x

Autor blogu