Založ si blog

Tu sa ryžuje na Covide a tvorí Kult Igora! Neotravujte!

 

 

(pôvodne uverejnené 3. novembra 2020 o 08:49, chýbalo na blogu od jari 2021 do apríla 2024)

Prečítané 3 049x

 

 

.   Pamätáte sa na ten slávny Robov Ficov výrok? „„Prosím vás, neotravujte, tu sme pri žatve, neotravujte! Majte, prosím, trošku úcty k týmto ľuďom, ktorí sa na rozdiel od vás narobia ako hovädá. Dobre? Majte k nim úctu a neotravujte!“ Stačí len vymeniť „žatvu“ za „záchranu Slovenska, sveta a dostupného viditeľného vesmíru“  a máme v skratke činnosť našej vlády. Stále mi nejde z hlavy to posedeníčko chlapcov Jara a Igyho v priestoroch redakcie Denníka N.

 

https://www.facebook.com/watch/live/?v=813458146087091

 

 

.   To ti bol zážitok nonplusultra, t.j. „nad ktorý niet“chlapčatá, ktoré sa v posledných ročníkoch horko ťažko preliezanej „vysokej školy“ narýchlo zbúchanej v rodnom meste podaktorého provinčného politika, kamoša z detstva a konškoláka nejakého z vrcholných politpohlavárov Slovenského RealityShow-kového Neba hrajú na Ministra Obrany a Premiéra!

.   A tá Cola! A tá Cola! To bol najvýrečnejší moment celého extempore. Niečo ako: „Ty blbec si popíjal tento nápoj ‚bohov‘ v nejakom zaprdenom konšpiračnom byte na Vazovovej, my to dáme na drzovku rovno v redakcii pred zrakom celého národa!!!“ A aby sa nepovedalo, že sme ako Robo, ktorý vtedy na poli redaktorom práve Denníka N odmietol zodpovedať ich otázky, tak práve im blahosklonne dovolíme, aby nás mohli otravovať, toľko sa už premôžeme. Akýkoľvek náznak „redaktoríka“, otravného hmyzu spýtať sa na niečo nepríjemné bol s „boho“rovnosťou obom pionierom vlastnou odvedený nie na vedľajšiu koľaj, ale rovno do depa vlastneného s chlapcami spriateleným majiteľom firmy F.

.   Ten Covid, to je predsa niečo absolútne geniálne, najdarovatejší dar z nebies! Čokoľvek poserieme, zanedbáme, odflákneme, kdekoľvek nasadíme akéhokoľvek amatéra top kalibra, mrú nám stovky ľudí kvôli najnezmyselnejším manévrom nariadeným Igorom NajfilanTROPickejším a HuráPartičkou, ktorou sa obklopil, aby predviedol celému svetu, že sme viac ako svetoví. Nie, nie a ešte raz nie! To SVET bude chcieť, začína chcieť byť Slovenský. Bude musieť byť Slovenský, budem tu robiť krkolomné kotrmelce, na kamery opičky, hrkotať svojou šašovskou čapicou, kým nebude PO MOJOM!!! … a dokončím vetu, … čokoľvek poserieme, všetko to zametieme pod Koberček menom Kovid, prípadne zakopneme pod kredenc podľa starého známeho „Poriadok musí byť, povedala BABKA a zakopla ho… … aj ho, aj kadekoho iného a tiež kadečo iné z dohľadu priveľmi všímavých návštev“.

 

PO MOJOM! PO MOJOM!

ÁNO, MOJKO, ÁNO, ISTEŽE PO TVOJOM, PO TVOJOM!

PO TVOJOM, POTVOJOM, POTVOROM, POTVORÁM!

POTVORY JEDNY NEPRAJNÍCKE NECHÁPAVÉ. ŇO, ŇO, ŇO!

 

 

 

 

🙂 Ванда Прох, ЛЮБОВЬ 🙂       

 

 

 

 

Skvelý ťah Markízy : debata Banáš vs. Kňažko

15.04.2024

. A že vraj to nejde! Neštekať po sebe, neurážať jeden druhého, nevidieť v tom druhom temného služobníka samotného Lucifera. No nádhera, páni – obaja vekom nad 75 rokov – zjavne nepotrebujúci držať sa hesla, že „Čím hlasnejšie a dlhšie na súpera z opačného tábora kričím, tým mám väčšiu a údernejšiu Pravdu“. Toto by mali [...]

Ďakovný list Peťa P. a Roba F. Igimu M.

12.04.2024

. Jedni hovoria, že nikdy nič také neexistovalo a ani existovať nebude, ale v tajných kuloároch sa povráva, že v titulku spomínaní dvaja páni mali nejedenkrát namále a takmer ho odoslali, ale vždy im niečo našepkalo, že ešte nie, ešte treba počkať na ďalšiu lekciu geniálneho pedagóga. Panovali mnohé pochybnosti a panujú dodnes, mnohí Igorovi [...]

No strašné! Ten proruSKý zlosyn Fico ide mierovo spolupracovať s Ukrajinou!

11.04.2024

. To je normálne ak nie šach-mat, tak dosť dôrazný šach mnohým opozičným krikľúňom a zároveň aj početným píšúcim a komentujúcim ochrancom „demokracie“ na ten už dosť dlho (Vlho!) čudesný spôsob, keď demokratické je zásadne to, čo za také považujeme „my“, prípadne parťáčky a parťáci z našej bublinky. Čo za kulehu to [...]

Palestína / Deti / Pásmo Gazy /

v Pásme Gazy zomrelo bábätko zachránené z maternice umierajúcej matky

26.04.2024 18:51

Izrael aj napriek medzinárodnému pobúreniu stále hrozí, že podnikne pozemnú operáciu v meste Rafah.

parlament

Amnesty International kritizuje návrhy týkajúce sa RTVS, neziskových organizácií a rodných čísel

26.04.2024 18:30

Organizácia vyzýva na dodržiavanie princípov a ochranu právneho štátu, slobodu združovania a prejavu i na právo na informácie a na ochranu pred diskrimináciou.

Záborská , vašečka

Poslanci ukončili piatkové rokovanie debatou k sexuálnej výchove

26.04.2024 18:25

Poslanci Vašečka a Záborská chcú podmieniť výchovu a vzdelávanie v oblasti sexuálneho správania informovaným súhlasom rodičov.

novela Trestného zákona, parlament

Poslanci majú v roku 2024 zarábať vyše 6600 eur. K platu patria ešte paušálne náhrady

26.04.2024 17:17

Plat poslanca určuje zákon o platových pomeroch niektorých ústavných činiteľov SR.

krkOSKAR bRÁNka

Ja PRAVDU milujem. A úplne najšťastnejší som, ak smiem na ceste k NEJ sprevádzať KVANTUM KRÁSNYCH SLOVENIEK, Quantum Of SOLACE. Solace, from Old French solas, from Latin sōlācium "consolation", meaning comfort or consolation in a time of distress. Consolation - útecha, potecha, distress - zármutok, nešťastie, bieda, núdza, nebezpečenstvo, tieseň, vyčerpanosť, vysilenosť, únava ... VEĽKÁ VĎAKA TI, PANE, Bože! :o) (o:

Štatistiky blogu

Počet článkov: 288
Celková čítanosť: 1421444x
Priemerná čítanosť článkov: 4936x

Autor blogu