Založ si blog

Počúvať Igora, či zdravý rozum? A teď babo raď!

 

 

 

.   Desatoro nám nestačí, skrátená verzia od Abd-Ru-Shina neubližujte a myslite jasne už vôbec nie, my, teda … my ako my, poniektorí z nás, momentálne pri „moci“, … my potrebujeme vykazovať činnosť a presvedčiť davy, že to, čo robíme, je v ich prospech, je im na úžitok a keby nebolo nás, tak to rovno môžu zabaliť a nechať sa humánnou eutanáziou poslať na druhý svet. Množstvo zákonov, vyhlášok, predpisov, nariadení, odporučení, je toho všetkého toľko, že sa v tom nevyzná nieže divá sviňa, to už aj Chuck Norris dvíha obočie, on si nemôže dovoliť celú hodinu študovať dary slovenského zákonoDARstva, že sú aj iné štáty, iné planéty, iné galaxie, ak má byť večer doma pri manželke, minúta, maximálne dve, musia stačiť. A … má zarobené na veľký problém! Nielen kvôli štúdiu. Na scéne sa totižto objavil … najnovší Slovenský Premiér. Chuck už nie je jednotka, je z neho v porovnaní s níM číM ďalej, týM (ty vole, tie slová s eMkami na konci sú celkom výživné a životaschopné aj v opačnom písmenoslede!) väčšia nula. Ten, ktorý všetko to, čo v pohode dával Chuck, dáva bez mihnutia oka tiež … a oveľa viac, ten zavítal k nám. Sa máme! Ako nikto iný!

.   Z chaosu dnešných dní nás vyvedie kto? Jedine Igor! Za chaos môže kto? Všetci, ktorí na slovo nepočúvali Igora a dovolili si spochybňovať akýkoľvek z jeho samo sebou dokonalých krokov, úvah, návrhov, myšlienok. Igor je najúžasnejší. Keby ste nevedeli alebo prinajmenšom netušili, prečo to všetko, čo činí tak vedzte, že … nieže by tu nebol naveky, to on bude, v našich srdciach, mysliach, v učebniciach, v poviedkach a románoch, tam všade on už navždy bude, on je najviac maximálne úplne že nasamlepší FILANTROP NON PLUS ULTRA. Raz si totiž … Lováci & Lovenky povedia: Zlatý Fico, Zlatý Mečiar, Zlatý Dzurinda, Zlatý hocikto iný. Takýto je On ľudomil filantropický dobromyseľný prajný štedrý najúžasnejší. Čo stále vyrývate?!? Veď sa on poberie zasa pomáhať aj inam! Len si to musíte pekne všetci zaslúžiť! Ukázať, že viete aj sami, bez barličiek všemožných zákonov, príkazov, zákazov, že viete počúvať hlas – srdca, ducha, Ducha! Je to len a len na nás …

.   Korona vírus, vírus JA SOM KORUNA TVORSTVA, JA SOM TEN DOKONALÝ, POČÚVAJTE MA A NASLEDUJTE, ten nám teraz v plnej paráde predvádza majster Galaxie v tejto disciplíne, takže vychutnajte/jme si do detailov, zažime na vlastnej koži, peňaženke, nervovej aj iných sústavách, čo je to, keď sa Pravidlá, ktoré sú tu odveky, vždy a navždy Nemenné a Dokonalé, veľmi Jednoduché … nahradia nejakými inými, vraj lepšími, vraj nesmierne potrebnými, vraj život, ehm, vylepšujúcimi.

 

VRAJ! V RAJI ešte nie sme, ale Igor niečo spomínal!

Sledujte média, určite to oznámi! VRAJ …

 

 

 

 

Tak sa striedajte! SNS pol roka, HLAS ďalšieho pol.

05.06.2024

. A keby ste to už silou-mocou potrebovali dávať na Riša s Igorom a ich povestné koalično-milostné výstupy, tak to dajte na veľkých grandov (áno, sú to slová rovnakého významu, ale práve preto), ukrutne sa „pohádajte“, kto dá prednosť tomu druhému, ešte lepšie Hlas urobí, keď po svojom doterajšom polročnom parlamentnom predsedaní presunie [...]

SNP – Smrteľne Nebezpečná Pravda.

29.05.2024

. Slovenky a Slovákov začala baviť Pravda. Čo baviť, ony/i začali byť na Nej závislé/í. Nebezpečne závislé/í. Nebezpečne v zmysle, že keď sú bez Nej pridlho, dostavujú sa príznaky ako pri dlhotrvajúcej hladovke. Pravda ako potrava pre dušu a ducha, nie taká tá pravda, ktorú máme každý „svoju“ a ktorou sa poniektorým dosť dlho darilo [...]

Fico a Cintula nás zachránili pred občianskou vojnou!

17.05.2024

. Ozaj, … má tam byť výkričník alebo otáznik? Naozaj zachránili alebo len dali šancu? . Apropó, keby ešte stále niekomu nebolo jasné, kto môže za stredajšiu streľbu … čím niekto hlasnejšie kričí, že ten, či onen, čím niekto dôraznejšie a usilovnejšie prstíkom ukazuje, kritickým perom popisuje, menovite označuje vinníkov, [...]

vojna na Ukrajine, Grad

ONLINE: Šéf estónskej rozviedky: Putin má zdroje na vojnu aj v roku 2025, ale tiež ťažké straty

27.07.2024 07:10, aktualizované: 07:56

Ukrajine sa podarilo odvrátiť veľký ruský útok v Doneckej oblasti - Rusko napreduje, ale s veľkými stratami, uviedol šéf estónskej rozviedky Ants Kiviselg.

krizovatka-d1-d4

Diaľnica D1 v smere z Trnavy do Bratislavy je do obeda uzavretá

27.07.2024 07:04

Diaľnica D1 v úseku od 27. do 12,5. kilometra v smere z Trnavy do Bratislavy je do 12.00 h úplne uzavretá.

Russia Military

Škandál v Rusku: Putinov hrdina sedí za mrežami. Generál zamieňal hovädzie mäso za bravčové a kuracie

27.07.2024 06:25

Vladimir Putin za logistickú operáciu v Sýrii vyznamenal Dmitrija Bulgakova, teraz tento generál spoznáva pobyt vo vyšetrovacej väzbe.

Credit Suisse, UBS

Švajčiarske mesto Vernier zakázalo bilbordy, Zürich a Bern ho chcú nasledovať

27.07.2024 06:12

Nenápadné švajčiarske mesto Vernier s 38 000 obyvateľmi sa stalo prvou švajčiarskou obcou, ktorá vo svojich uliciach zakázala komerčnú reklamu.

krkOSKAR bRÁNka

Ja PRAVDU milujem. A úplne najšťastnejší som, ak smiem na ceste k NEJ sprevádzať KVANTUM KRÁSNYCH SLOVENIEK, Quantum Of SOLACE. Solace, from Old French solas, from Latin sōlācium "consolation", meaning comfort or consolation in a time of distress. Consolation - útecha, potecha, distress - zármutok, nešťastie, bieda, núdza, nebezpečenstvo, tieseň, vyčerpanosť, vysilenosť, únava ... VEĽKÁ VĎAKA TI, PANE, Bože! :o) (o:

Štatistiky blogu

Počet článkov: 292
Celková čítanosť: 1441472x
Priemerná čítanosť článkov: 4937x

Autor blogu