Založ si blog

34950 Sk mesačne každé batoľa i babička. Nepriateľ nespí!

 

 

 

.   Ako tak pozerám, peňazí máme ako pliev. Že vraj 16500 USD na hlavu ročne, pri včerajšom kurze 1.1852USD/EUR niečo tesne cez 1160 eur na obyvateľa, obyvateľku Slovenska mesiac, čo mesiac. Aj, nie len, v rámci NATO na obranu pred nepriateľmi, nepriateľom? Čína, Rusko? Kim zo Severnej Kórey, mimozemšťania, Yeti? Ako je tu Koróna, už nám ani neoznamujú, koho sa to máme báť a kto je náš nepriateľ číslo jedna!

NATO zverejnilo výdavky spojencov na obranu v roku 2020, Slovensko minie 1,753 mld. dolárov

 

.   Chlapci pištoľníci nemôžu prísť skrátka, veď čo ak! Já ti, Karle, nevím, čo ak E.T. v spolupráci s Yetim zaútočia ako na potvoru práve tento víkend, všetci vojaci pri pekných sestričkách vo volebno vyšetrovacích miestnostiach, neviem, neviem, ako sa im bude dať sústrediť na obranu vlasti. Ale zasa, keď budú mať pred očami Devy nádherné Slovenské, ich odhodlanie ubrániť, brániť až do posledného dychu bude nepredstaviteľné, závidieť nám budú všetky armády sveta! Ani sa neopovážia pomyslieť na akúkoľvek zlobu … ani Číňankovia, ani toť Voloďova Красная Армия, Ítý s Jetim to otočia niekde pri Jupiteri a už nikdy nebudú uvažovať nad podrobením si pozemšťanov, Kim sa ohlási Igorovi na priateľskú návštevu.

.   Nepriateľa sa nebojíme, zastrašiť sa nenecháme. Veľký, malý, aj ten najneviditeľnejší nemá šancu, nejaký Kovidík nám nemôže ublížiť, rovnako tak najnovšie rusácke kolmo na zem letiace, jednou rukou každý hrdinský vojak utiera bacile z čela smrteľne vystrašeného dievčatka, druhou, pozerajúc do zameriavača, chytá do sieťky nepriateľove strely a pekne roztriedené ich po skončení služby odovzdáva do zberných surovín, každú poriadne podľa farby, čínske do žltého kontajnera, ruské do červeného. A večer šup so slobodnými sestričkami do … ale nie toto som chcel. Zasa na druhej strane, ako armádna zoznamka celkom dobré … pekne na základkách, na ktoré máme všetci len tie najkrajšie spomienky, však, Janka Ká z desiatky?!?

 

No a tak sa my tu skvele mávame

na tomto našom malom milom Lóvensku …

Ahoj Vandička, … a … HOJ! LIEČ!

 

 

 

 

Skvelý ťah Markízy : debata Banáš vs. Kňažko

15.04.2024

. A že vraj to nejde! Neštekať po sebe, neurážať jeden druhého, nevidieť v tom druhom temného služobníka samotného Lucifera. No nádhera, páni – obaja vekom nad 75 rokov – zjavne nepotrebujúci držať sa hesla, že „Čím hlasnejšie a dlhšie na súpera z opačného tábora kričím, tým mám väčšiu a údernejšiu Pravdu“. Toto by mali [...]

Ďakovný list Peťa P. a Roba F. Igimu M.

12.04.2024

. Jedni hovoria, že nikdy nič také neexistovalo a ani existovať nebude, ale v tajných kuloároch sa povráva, že v titulku spomínaní dvaja páni mali nejedenkrát namále a takmer ho odoslali, ale vždy im niečo našepkalo, že ešte nie, ešte treba počkať na ďalšiu lekciu geniálneho pedagóga. Panovali mnohé pochybnosti a panujú dodnes, mnohí Igorovi [...]

No strašné! Ten proruSKý zlosyn Fico ide mierovo spolupracovať s Ukrajinou!

11.04.2024

. To je normálne ak nie šach-mat, tak dosť dôrazný šach mnohým opozičným krikľúňom a zároveň aj početným píšúcim a komentujúcim ochrancom „demokracie“ na ten už dosť dlho (Vlho!) čudesný spôsob, keď demokratické je zásadne to, čo za také považujeme „my“, prípadne parťáčky a parťáci z našej bublinky. Čo za kulehu to [...]

remišová

Remišová: Konanie premiéra vykazuje známky zastrašovania súdnej moci

25.04.2024 13:50

Remišová to uviedla v reakcii na utorkovú kontrolu rezortu spravodlivosti na najvyššom súde.

SR súdy Kuffovci napadnutie farmár POX

Pojednávanie s Kuffovcami bude pokračovať v júli

25.04.2024 13:18

Súdny proces pokračoval výpoveďou ďalšej svedkyne.

Most v Poprade

V Poprade hrozí, že skolabuje doprava. Pomôcť má bezplatná jazda po diaľnici okolo mesta

25.04.2024 12:45

Je to problém, ktorý trápi vodičov v Poprade už roky. Štvorprúdovka vedúca z centra mesta do Kežmarku sa pod železničným mostom zužuje do dvoch pruhov.

polícia

Opitý vodič zdemoloval tri autá, nafúkal takmer 2,7 promile

25.04.2024 12:19

Škodu na vozidlách predbežne vyčíslili na približne 4 200 eur.

krkOSKAR bRÁNka

Ja PRAVDU milujem. A úplne najšťastnejší som, ak smiem na ceste k NEJ sprevádzať KVANTUM KRÁSNYCH SLOVENIEK, Quantum Of SOLACE. Solace, from Old French solas, from Latin sōlācium "consolation", meaning comfort or consolation in a time of distress. Consolation - útecha, potecha, distress - zármutok, nešťastie, bieda, núdza, nebezpečenstvo, tieseň, vyčerpanosť, vysilenosť, únava ... VEĽKÁ VĎAKA TI, PANE, Bože! :o) (o:

Štatistiky blogu

Počet článkov: 288
Celková čítanosť: 1421159x
Priemerná čítanosť článkov: 4935x

Autor blogu