Založ si blog

Evanjelium – dobrá správa, Matovič má správy zlé!

 

 

.   Igymu sa Evanjeliá nejako zajedajú, plebsu dobrých správ netreba až toľko, veď aj v kostole im čo to prezradia, aj kamoši a rodina s úsmevom referujú o úspechoch svojich a nezabudnú potešiť blížneho svojho pochvalou a ocenením za tú všetku drinu, ktorú hlavne pre nich, rád, ochotne a s láskou, veď … prečo nie, tak sa sluší a patrí.

.   No a potom tu máme, div sa svete, sami sa tak div, že neoznačia, nositeľov správ zlých, … kua, veď ani, že budete bez nohy po operácii, nie je zlá správa, keď vďaka operácii a amputácii prežijete a pomerne úspešne sa ešte na dlhé roky zaradíte do života, pracovného, súkromného a prežijete ho spokojne a šťastne.

.   Kupředu, levá, kto nie je s nami, tak je proti nám, imperialistické, oligarchické a iné temné sily na nás útočia, pridaj sa aj ty a zveď spolu s nami spravodlivými rozhodujúci boj síl Svetla a Temna a prispej tak ku konečnému veľkolepému Víťazstvu nás (Svetlých, ako inak) a porážke temného Mordoru (nie my a naši Naši ľudia, oni a Ich „naši ľudia“), my si republiku rozvracať nedáme. Kua, chcelo by to nejaký provládny denník, kde by sa oslavne a s nadšením písalo o svetlých zajtrajškoch a mnohonásobných úspechoch Igyho a spol.

.   Kokso, Igy, na čom to fičíš, kúpim … zo dva gramy ale iba, to musí byť fest silný matroš!!!

 

TAKTIKA ROZVRATUPočas každej mimoriadnej situácie, pandémie či vojny je absolútnym kľúčom k víťazstvu získať pre…

Uverejnil používateľ Igor Matovic Pondelok 28. septembra 2020

 

 

Takřka jak na školení lovců grálovců, vole …

 

 

.   P.S.   Mimochodom, bajdavej, len tak na okraj a tíško šepotom, aby sa to nedonieslo až hen k najsamvyššiemu … nesmelá to otázočka: „Kohože to bola skvostná taktika: ČÍM HORŠIE, TÝM LEPŠIE … ŠIME DO NICH, ČO TO IDE … NENECHÁME NA NICH NITKU SUCHÚ … TAMTÍ NIKDY NIČ DOBRÉHO NEUROBILI ?!?

 

 

 

Skvelý ťah Markízy : debata Banáš vs. Kňažko

15.04.2024

. A že vraj to nejde! Neštekať po sebe, neurážať jeden druhého, nevidieť v tom druhom temného služobníka samotného Lucifera. No nádhera, páni – obaja vekom nad 75 rokov – zjavne nepotrebujúci držať sa hesla, že „Čím hlasnejšie a dlhšie na súpera z opačného tábora kričím, tým mám väčšiu a údernejšiu Pravdu“. Toto by mali [...]

Ďakovný list Peťa P. a Roba F. Igimu M.

12.04.2024

. Jedni hovoria, že nikdy nič také neexistovalo a ani existovať nebude, ale v tajných kuloároch sa povráva, že v titulku spomínaní dvaja páni mali nejedenkrát namále a takmer ho odoslali, ale vždy im niečo našepkalo, že ešte nie, ešte treba počkať na ďalšiu lekciu geniálneho pedagóga. Panovali mnohé pochybnosti a panujú dodnes, mnohí Igorovi [...]

No strašné! Ten proruSKý zlosyn Fico ide mierovo spolupracovať s Ukrajinou!

11.04.2024

. To je normálne ak nie šach-mat, tak dosť dôrazný šach mnohým opozičným krikľúňom a zároveň aj početným píšúcim a komentujúcim ochrancom „demokracie“ na ten už dosť dlho (Vlho!) čudesný spôsob, keď demokratické je zásadne to, čo za také považujeme „my“, prípadne parťáčky a parťáci z našej bublinky. Čo za kulehu to [...]

Systém Patriot, PVO

Le Monde: Mnohé krajiny EÚ sa nechcú s Kyjevom deliť o svoju protivzdušnú obranu

23.04.2024 21:45

Šéfovia vlád jednotlivých krajín si dávali dobrý pozor, aby neurobili žiadny konkrétny sľub.

Izrael Palestína Gaza Hamas Rukojemníci Prepustenie

Vojna v Gaze trvá 200 dní. Izrael zosilnil údery, nariadil nové evakuácie na severe

23.04.2024 20:55

Ostreľovanie severu palestínskeho územia bolo za posledný deň jedno z najintenzívnejších od začiatku vojny.

USA Izrael Gaza univerzity protesty

Polícia zatýkala na pro-palestínskych protestoch na univerzite v New Yorku

23.04.2024 19:49

Biely dom antisemitské vyjadrenia počas študentských protestov na viacerých univerzitách slovne odsúdil.

Thunbergová

Švédska prokuratúra obvinila Gretu Thunbergovú z občianskej neposlušnosti

23.04.2024 19:35

Súdy v minulosti už dvakrát uložili celosvetovo známej aktivistke pokutu za občiansku neposlušnosť na klimatických protestoch.

krkOSKAR bRÁNka

Ja PRAVDU milujem. A úplne najšťastnejší som, ak smiem na ceste k NEJ sprevádzať KVANTUM KRÁSNYCH SLOVENIEK, Quantum Of SOLACE. Solace, from Old French solas, from Latin sōlācium "consolation", meaning comfort or consolation in a time of distress. Consolation - útecha, potecha, distress - zármutok, nešťastie, bieda, núdza, nebezpečenstvo, tieseň, vyčerpanosť, vysilenosť, únava ... VEĽKÁ VĎAKA TI, PANE, Bože! :o) (o:

Štatistiky blogu

Počet článkov: 288
Celková čítanosť: 1420710x
Priemerná čítanosť článkov: 4933x

Autor blogu