Založ si blog

Igor Vasilisovič Premúdry I. Trnavský karhajú nehodného doktoríka Igora B.

 

 

 

.   Ja viem, Igor, že so zasadnutím do premiérskej stoličky si sa bleskurýchle, okamžite, vlastne skôr, ako si tam len sadol, až čas začal prúdiť smerom nazad, keď ťa tam zočil zoči voči sebe, dostal na predné priečky rebríčka mentálnych titanov ľudstva a to píšem eufemisticky predné priečky, pretože všetci predsa veľmi dobre vieme, na ktorú prvú patríš, jaj, sorry, som sa preriekol, na ktorúžeto právom a po zásluhe patríš.

.   Niet múdrejšiho, vzdelanejšieho, krajšieho, úspešnejšieho a jebavejšieho s jamkami v lícach a šibalským úsmevom ako Ty, dlho Ti už tykať nebudem, Vaše Blahorodie, chcel som prosím, pekne ponížene povedať, že asi by bolo najlepšie rovno onikať Vám. Im – prepáčia mne nehodnému, prosím Ich. Ich nie ako po nemecky ja, ale ICH ako Igora toho z nadpisu. Prvého menovaného. No lebo ten druhý, to je veru oplan a neznaboh. Mali by, Igor Premúdry, do ťažkého žalára uvrhnúť, na pranier vystaviť, ale nie na ten Kočnerovsko TyTrúbkovský, jaj, to slovo sa na Bukovský podobá, ostanem ja radšej pri english version YouTube-ovský, ale ten skutočný, pouličný, kam by sme mohli my, tvoje poddané verné ovečky chodiť, pľuť naňho, hádzať po ňom zhnité smradľavé paradajky a ešte viac zapáchajúce vajíčka, záprdky, vo veľkých množstvách, s chuťou a spravodlivým hnevom povzbudeného našim najsamspravodlivejším panovníkom, akému páru nieto.

.   Tvoj plebs pevne verí, že tomu zradcovi a záškodníkovi vybavia zákaz, doživotný a aj posmrtný samozrejme, do akejkoľvek teľevízije, rozhlasu, akéhokoľvek kanálu, v ktorom by mohol naďalej ohlupovať Tvoj Národ svojimi primitívnymi a nevedeckými povedačkami, ktoré sú v príkrom rozpore s Ich názorom.

 

 

.   Ich, teda Ja, vlastnou krvou podpísaný, oddaný a verný nohsled, prismŕdač a riťolez, zboží vole Poskok

 

.   P.S. Z celého môjho srtca im ďakujú za všetky dobrodenia minulé, prítomné a aj budúce, nech sa Im darí vo svojej Dokonalosti, Neporovnateľnosti a Genialite aj naďalej. Jediné ma mrzí, že sa už nemôžu zlepšiť. Darmo, DOKONALÉ je nemožné vylepšiť, preto je dokonalé! Vlastne, čo to len trepem, v Ich možnostiach, schopnostiach a moci to určite zaiste na stopro JE, takže sa teším na ich ďalšie vylepšenia, tjúningy, apgrejdy a … už len čakám, kedy sa stanú Prezidentom, Premiérom a Majiteľom Zemegule, absolútnym monarchom a vlátcom dot com. Toto my veru javeru potrebujeme viac ako čokoľvek iné!!!

 

 

 

Skvelý ťah Markízy : debata Banáš vs. Kňažko

15.04.2024

. A že vraj to nejde! Neštekať po sebe, neurážať jeden druhého, nevidieť v tom druhom temného služobníka samotného Lucifera. No nádhera, páni – obaja vekom nad 75 rokov – zjavne nepotrebujúci držať sa hesla, že „Čím hlasnejšie a dlhšie na súpera z opačného tábora kričím, tým mám väčšiu a údernejšiu Pravdu“. Toto by mali [...]

Ďakovný list Peťa P. a Roba F. Igimu M.

12.04.2024

. Jedni hovoria, že nikdy nič také neexistovalo a ani existovať nebude, ale v tajných kuloároch sa povráva, že v titulku spomínaní dvaja páni mali nejedenkrát namále a takmer ho odoslali, ale vždy im niečo našepkalo, že ešte nie, ešte treba počkať na ďalšiu lekciu geniálneho pedagóga. Panovali mnohé pochybnosti a panujú dodnes, mnohí Igorovi [...]

No strašné! Ten proruSKý zlosyn Fico ide mierovo spolupracovať s Ukrajinou!

11.04.2024

. To je normálne ak nie šach-mat, tak dosť dôrazný šach mnohým opozičným krikľúňom a zároveň aj početným píšúcim a komentujúcim ochrancom „demokracie“ na ten už dosť dlho (Vlho!) čudesný spôsob, keď demokratické je zásadne to, čo za také považujeme „my“, prípadne parťáčky a parťáci z našej bublinky. Čo za kulehu to [...]

Julija Navaľná

Vláda v Kyjeve robí chybu. Väčšina Rusov nechce vojnu, len Putin áno, Ukrajinci to chápu, vyhlásila Navaľná

18.04.2024 13:28

Odpovedala, či považuje za jeden zo svojich cieľov nájsť spoločnú reč s vedením Ukrajiny.

Jaroslav Haščák

GP podľa Haščákovho advokáta potvrdila, že špeciálna prokuratúra sa nezmohla na férové preskúmanie obvinenia pre Gorilu

18.04.2024 13:23

Advokát finančníka dúfa, že čakanie na skutočné a nielen formálne prejednanie sťažnosti voči obvineniam v kauze sa nestane "čakaním na Godota".

Nemecko Halle Súdy Höcke AfD Proces Začiatok

Vplyvný politik Alternatívy pre Nemecko Höcke stojí pred súdom, dôvodom je zakázané nacistické heslo

18.04.2024 13:12

"Nacista, nacista," skandoval na Höckeho dav niekoľko stoviek demonštrantov, ktorí sa zhromaždili pred súdnou budovou.

USA Poľsko Duda Trump Stretnutie

Poľský prezident Duda si pochvaľuje priateľské stretnutie s Trumpom

18.04.2024 12:24

Hovorili aj o Dudovom návrhu, aby členovia NATO zvýšili svoje výdavky na obranu na tri percentá svojho hrubého domáceho produktu.

krkOSKAR bRÁNka

Ja PRAVDU milujem. A úplne najšťastnejší som, ak smiem na ceste k NEJ sprevádzať KVANTUM KRÁSNYCH SLOVENIEK, Quantum Of SOLACE. Solace, from Old French solas, from Latin sōlācium "consolation", meaning comfort or consolation in a time of distress. Consolation - útecha, potecha, distress - zármutok, nešťastie, bieda, núdza, nebezpečenstvo, tieseň, vyčerpanosť, vysilenosť, únava ... VEĽKÁ VĎAKA TI, PANE, Bože! :o) (o:

Štatistiky blogu

Počet článkov: 288
Celková čítanosť: 1418756x
Priemerná čítanosť článkov: 4926x

Autor blogu