Založ si blog

Najmocnejší oligarcha Slovenska je:

 

 

.   Keď už sme pri tej úzkej skupinke najmocnejších, najsilnejších, najbohatších, alebo poďme rovno ešte vyššie, KTO je vlastne tým/tou najvplyvnejšou postavou v zákulisí, neviditeľnou a napriek tomu veľmi mocnou, ovládajúcou ako na špagátikoch tých, ktorí nechajú toto so sebou robiť a na druhej strane pomáhajúcou, budujúcou, bojujúcou s najrôznejšími nešvármi v spoločnosti, aj keď tu premnohí namietnu, že veď to práve on produkuje to nesmierne veľké množstvo dá sa povedať že až zvráteností v politickom, hospodárskom, kultúrnom živote a aj vo všetkých ostatných.

.   Máme nejaké tipy, odhady, nádeje, že to je ona/on, prípadne nejaká iná, iný nie je, lebo to by bola hrôza hrozúca?!? Jakabovič, Tkáč, Haščák, Mečiar, Babiš?!? Sú dôkazy pre to, že práve onen dotyčný a nikto iný?!? A vlastne, kto je najBOHatší? Ten, čo má najviac peňazí? Nehnuteľností? Firiem? Akcií, či súčtu trhovej hodnoty týchto akcií?

.   Stále málo! Síce v porovnaní s bežným voličom , ktorý „VIE“, NIE „JE“ nOVNO, veľmi veľa, no nestačí to na to jediné pravé bohatstvo,

BOHATSTVO DUCHA, skutoční PRIATELIA milujúci BEZPODMIENEČNOU LÁSKOU, Č(E)LOVEK žijúci podľa SLOVA, v SLOVE!

 

.   A po ňom, poslednom z posledných a práve preto prvým z prvých v predvoji, budú už len nasledovať stovky, tisíce, milióny, miliardy … čelovekov, peňazí, radostných činov zo samotnej čistej lásky ku všetkým ostatným ľuďom, lebo predovšetkým a najprv z Lásky k Najvyššiemu, k BOHU.

 

Však, VANDA?       

 

 

 

Tak sa striedajte! SNS pol roka, HLAS ďalšieho pol.

05.06.2024

. A keby ste to už silou-mocou potrebovali dávať na Riša s Igorom a ich povestné koalično-milostné výstupy, tak to dajte na veľkých grandov (áno, sú to slová rovnakého významu, ale práve preto), ukrutne sa „pohádajte“, kto dá prednosť tomu druhému, ešte lepšie Hlas urobí, keď po svojom doterajšom polročnom parlamentnom predsedaní presunie [...]

SNP – Smrteľne Nebezpečná Pravda.

29.05.2024

. Slovenky a Slovákov začala baviť Pravda. Čo baviť, ony/i začali byť na Nej závislé/í. Nebezpečne závislé/í. Nebezpečne v zmysle, že keď sú bez Nej pridlho, dostavujú sa príznaky ako pri dlhotrvajúcej hladovke. Pravda ako potrava pre dušu a ducha, nie taká tá pravda, ktorú máme každý „svoju“ a ktorou sa poniektorým dosť dlho darilo [...]

Fico a Cintula nás zachránili pred občianskou vojnou!

17.05.2024

. Ozaj, … má tam byť výkričník alebo otáznik? Naozaj zachránili alebo len dali šancu? . Apropó, keby ešte stále niekomu nebolo jasné, kto môže za stredajšiu streľbu … čím niekto hlasnejšie kričí, že ten, či onen, čím niekto dôraznejšie a usilovnejšie prstíkom ukazuje, kritickým perom popisuje, menovite označuje vinníkov, [...]

vojna na Ukrajine, mierový summit, Švajčiarsko, Giorgia Meloniová

ONLINE: Meloniová: Ak Rusko neprijme mierové podmienky, prinútime ho. Hrozí Ukrajincom elektrina len na pár hodín denne?

17.06.2024 06:25

Ak Rusko nebude súhlasiť s podmienkami mierového summitu, prinútime ho, aby sa vzdalo, tvrdí talianska premiérka Georgia Meloniová.

Ursula von der Leyenová

V EÚ sa rozdeľuje moc, Slovensko bude zastupovať Pellegrini

17.06.2024 06:00

Prezident Peter Pellegrini dnes odcestuje do Bruselu, aby zastupoval Slovensko na neformálnom summite Európskej únie.

SR prezident Pellegrini inaugurácia BAX

Do paláca prišla sociálna demokracia. Čo očakávajú od prezidenta Pellegriniho odborári, zamestnávatelia či pacienti? (anketa)

17.06.2024 06:00

Denník Pravda sa spýtal zástupcov pracujúcich, zamestnávateľov, pacientov či kultúrnej obce, čo od nového prezidenta Petra Pellegriniho očakávajú.

krkOSKAR bRÁNka

Ja PRAVDU milujem. A úplne najšťastnejší som, ak smiem na ceste k NEJ sprevádzať KVANTUM KRÁSNYCH SLOVENIEK, Quantum Of SOLACE. Solace, from Old French solas, from Latin sōlācium "consolation", meaning comfort or consolation in a time of distress. Consolation - útecha, potecha, distress - zármutok, nešťastie, bieda, núdza, nebezpečenstvo, tieseň, vyčerpanosť, vysilenosť, únava ... VEĽKÁ VĎAKA TI, PANE, Bože! :o) (o:

Štatistiky blogu

Počet článkov: 292
Celková čítanosť: 1435346x
Priemerná čítanosť článkov: 4916x

Autor blogu