Založ si blog

Civilizovaný svet, povedz už US „majiteľom Zemegule“, nech si tú ich USdoll báb(i)kovú menou strčia! Hoc aj do vitrínky (:

 

 

.   „Na letiskovej ploche Američania vytiahnú „peniaze“ a zaplatia trikrát alebo štyrikrát viac ako sme ponúkli my“ … len jeden z mnohých príkladov, ako sa momentálne na americký spôsob nakupuje najžiadanejší tovar. A čím je vlastne tá ich mena krytá? Čoraz viac nimi samotnými spochybňovanou slepou vierou v to, že USA je svetová veľmoc č.1 a ako bonus k tomu US+NATO výbavičkou hustých chlapcov, ktorí sa radi predvádzajú pred dievčatami ľahkých mravov, chlapcov, ktorí tasia skôr ako myslia, chlapcov, ktorí majú na otázku: „Hej ty, prečo zabíjaš tých ľudí? Veď ti nič nespravili!“ nonšalantnú odpoveď: „NO NIE! ALE MOHLI BY!“.

.   Nie, nemám krvavé oči, nenavrhujem napadnúť Spojené Štáty zvyškom sveta, nakoniec, žije tam veľmi veľa slušných, pracovitých, poctivých ľudí, ktorým sa praktiky ich vrchnosti už notnú dobu bridia. Ale keď panstvo, čo sa nevie od samej dobroty pomestiť do kože, nechce prestať podobrotky, treba mu dať najavo, nech na tých svojich tlačiarničkách radšej začnú tlačiť užitočnejší papier, vraj ho tam začínajú mať značný nedostatok. A keď robia všetko preto, aby sa už totálne zhnusili celému civilizovanému svetu, tak prečo by sa im ten mal stále klaňať a doprosovať. Pištolníci ružolíci, dajte sa na výrobu US doll$ (bábiky), tie budú určite svetu užitočnejšie, než vaše len údajne IN GOD WE TRUST, lebo to už dávno nie, alebo ste potom nenápadne vymenili Meno Najvyššieho za skratku Game Of Dollar, posledné desaťročia najobľúbenejšiu hazardnú hru na svete.

.   Len ich nebime prosím, pomôžme im, nešťastníkom, budú to potrebovať. Ukážme im, ako sa to robí, ako sa to sluší a patrí. Že tu existuje aj silnejšia sila ako tá ich už príliš dlho zneužívaná a nadužívaná. Láska? Možno, Spravodlivosť ale celkom určite a ani nie tak tá naša, my sa radi mýlime, našťastie Majiteľom Zemegule je Niekto celkom iný. A celkom dáva najavo, Kto je tu Pánom!

Do kazajky s ním! Lieky a pokoj! Pokoj s ním.

31.10.2020

Zastaví Koróna pliagu menom „ľudstvo“? … to bol pôvodný titulok a teraz podTitulok … . Jasné, že do zvieracej kazajky Igora Prvého Najmúdrejšieho Vševedného GenyJÁJÁJÁlneho NIE! Nie, nie a ešte raz dôrazné a rezolútne NIE!!! Kto si také myslel a kvôli tomu to otvoril, do kazajky s ním, nasadiť lieky a … [...]

Chcete nas. ať Igora? Choďte na test!

31.10.2020

. Iba tak trošku som škodoradostný. Vlastne, … ani nie, nie je to škodoradosť, ale neuhasiteľná túžba vidieť, aké to je, keď sa veci vyženú do krajnosti, do maximálneho absurdného konca. Čím viac sa blíži veľké testovanie národa, a vôbec to nie je o zisťovaní, či sme Koróna pozitiv alebo negativ, tu ide o úplne iné veci, tým viac sa [...]

Bastardi Fico, Pellegrini, riekol čistokrvný . . . oný!

30.10.2020

. No len tak pre … nie zábavu, ale serióznu štatistiku, zisťovanie názorovej rôznorodosti medzi čitateľmi, prieskum realizovaný agentúrou zaoberajúcou sa, akým jedným slovom charakterizujú občania tohoto štátika svojho premiéra. Áno, dal som si tú námahu, minul som pol Giga dát, miestami som podriemkával, lebo nič nové a zásadné som sa [...]

libanon, hizballáh

Pri izraelských úderoch pri Halabe zomrelo 36 sýrskych vojakov

29.03.2024 06:27

Pri izraelských úderoch namierených na oblasť neďaleko Halabu (Aleppa) na severe Sýrie zahynulo podľa agentúry AFP najmenej 36 sýrskych vojakov.

Jaroslav Slašťan, Zásahový tím pre medveďa hnedého

Nebol to hon na čarodejnice. Medvedica v Mikuláši bola skutočným rizikom, hovorí šéf zásahového tímu

29.03.2024 06:00

K ľuďom sa samica, ktorá útočila v metropole Liptova, približovala pravidelne. Tvrdia to členovia zásahového tímu. Pri jej monitorovaní použili špičkové drony.

Babiš, Pavel

Politológ: Pavel asi Korčoka nepodporí, Babiš chváli Pellegriniho, ale cieli na vlastných voličov

29.03.2024 06:00

Ako vyzerajú vzťahy Česka a Slovenska pred prezidentskými voľbami? Pre Pravdu to vysvetlil český politológ Josef Mlejnek.

putin, kim

Putin podal Kimovi pomocnú ruku: Zablokoval dohľad OSN nad sankciami voči KĽDR

28.03.2024 22:10

Kroky Ruska podľa hovorcu amerického ministerstva zahraničných vecí Matthewa Millera "cynicky oslabujú" medzinárodný mier

krkOSKAR bRÁNka

Ja PRAVDU milujem. A úplne najšťastnejší som, keď ma na ceste k NEJ sprevádza KVANTUM KRÁSNYCH SLOVENIEK, Quantum Of SOLACE. Solace, from Old French solas, from Latin sōlācium "consolation", meaning comfort or consolation in a time of distress. Consolation - útecha, potecha, distress - zármutok, nešťastie, bieda, núdza, nebezpečenstvo, tieseň, vyčerpanosť, vysilenosť, únava ... VEĽKÁ VĎAKA TI, PANE, Bože! :o) (o:

Štatistiky blogu

Počet článkov: 280
Celková čítanosť: 1396832x
Priemerná čítanosť článkov: 4989x

Autor blogu