Založ si blog

Fico Ničiteľ ! … Ficohejterov …

 

.   Keď to je také fasa! Byť na výslní, oslavovaný, potľapkávaný po pleciach.

„Dobre si mu naložil!“ (nahlas)

(potichy do uška [zdravím, dON Dr. Uška] od XY): „Výborne, pán Bárdy, presne na toto vás tu máme! A keď vyhráme voľby, … veď viete, MY nezabúdame!“

zdroj obr. : titulná stránka knihy Petra B., jeseň 2023

 

.   Úplnou náhodičkou zasa tesne pred voľbami, neuveriteľné! Vieš Ty čo, Robo? … nebuď labuť! A tiež … nebuď labute! Kašli na nejaké drobné od fňukajúceho hejterského učňa,  daj to tentokrát na zhovievavého, odpúšťajúceho Granda Grandissima. Úplne postačí, aby dal učeň na vlastné náklady vyrobiť adekvátny počet samolepiek, … takýchto:

 

… & vlastnoručne musel nimi prelepiť nimi svoje meno&priezvisko na všetkých kusoch nákladu vyššie zobrazenej vlastnej knihy. V rámci povinného oboznamovania sa hrdého člena KáKáPé – Klubu Kaviarenského Povaľačstva s manuálnymi radovánkami bežného makajúceho pracanta, ROBOša! Prípadne ešte ľahšie, alternatívny trest, nosiť samolepku na viditeľnom mieste, ČELO vynechajme nie ako ponižujúcu šikanu, no preto, že tam tá samolepka, o čo menej viditeľná, o to skutočnejšia, vyžarujúc už pekných pár rôčkov svieti, kričí.

 

Fico, 2×100000 & Peťko Bárdy z „aktuality•sk“

04.10.2024

. „Mámí!“ (mama sa neozýva) (hlasnejšie) „Mááámííí!“ (mama zasa nič) „MÁ-ÁÁÁÁÁÁ-MÍ-ÍÍÍÍÍ !!! Ale Jobo mi jobí zje !!! „Peťko, už som ti vysvetľovala, že nemáš Robkovi hádzať piesok do očí a pichať ho lopatkou do chrbta, keď sa nepozerá!“ (Peťko naštvane a s detským vzdorom) „A budem a budem [...]

Chce Chmelár chudobnejšiu Slovač? Cheche!

02.10.2024

. Že vraj „férové zdanenie najbohatších“. Prévelice ftipnej cha-cha kaše sa nám Edo musel najesť, či nebodaj nachmelený píše takéto neprístojnosti?!? Kto to kedy videl, aby sa boháčom bralo a chudobným dávalo! Boháčov odjakživa keď ktokoľvek obral o groš, vynahradili si to okamžte tým, že si dva zobrali od poddanných. A keď sa [...]

Irán sa ale už vážne … Nasralláh …

02.10.2024

. To priezvisko bývalého, v libanonskom meste Sidon nedávno zavraždeného vodcu Hizballáhu, je také symbolické. Druhá časť, Alláh, znamená „Boh“, je to v Arabčine Meno „Najvyššieho“, Stvoriteľa. Jeho prvá časť, prvých šesť písmen, má, pre zmenu v Slovenčine, veľa významov, preskočme tie prízemné, vylučovacie a sústreďme sa [...]

Boris Kollár

Boris Kollár chystá návrat do veľkej politiky

05.10.2024 07:05

Hnutie Sme rodina po prehratých parlamentných voľbách potrebovalo čas na konsolidáciu, povedal Boris Kollár.

Náboženstvo / Kresťanstvo / Cirkev / Kríž / Modlitba / Viera /

Varšavský arcibiskup vyzval na povinnú výuku náboženstva, aby mladí lepšie porozumeli svetu

05.10.2024 07:00

Varšavský arcibiskup kardinál Kazimierz Nycz vyzval na to, aby sa teraz nepovinná výučba náboženstva stala povinnou pre všetkých žiakov.

New York, One World Observatory, One World Trade Centre, WTC, vyhliadková plošina, Manhattan, Ground Zero

USA neobnovia právny štatút pre státisíce migrantov

05.10.2024 06:48

Administratíva amerického prezidenta Joea Bidena neobnoví program dočasného humanitárneho vstupu pre státisíce migrantov.

Trump

Trump: Izrael by mal zasiahnuť iránske jadrové zariadenia

05.10.2024 06:09

Donald Trump vyhlásil, že Izrael by mal v reakcii na nedávny raketový útok islamskej republiky zaútočiť na iránske jadrové zariadenia.

krkOSKAR bRÁNka

Ja PRAVDU milujem. A úplne najšťastnejší som, ak smiem na ceste k NEJ sprevádzať KVANTUM KRÁSNYCH SLOVENIEK, Quantum Of SOLACE. Solace, from Old French solas, from Latin sōlācium "consolation", meaning comfort or consolation in a time of distress. Consolation - útecha, potecha, distress - zármutok, nešťastie, bieda, núdza, nebezpečenstvo, tieseň, vyčerpanosť, vysilenosť, únava ... VEĽKÁ VĎAKA TI, PANE, Bože! :o) (o:

Štatistiky blogu

Počet článkov: 305
Celková čítanosť: 1516922x
Priemerná čítanosť článkov: 4974x

Autor blogu