Založ si blog

Môže arciZlodej posielať neVinných do basy? !

 

 

.   Stále sa tu točíme okolo jedného a toho istého. Najväčší hajzlíci ružolíci na základke či provinčnej strednej „managementu a práva (sic)“ … k tomu asi toľko, vieš čo, Jano, mám tu voľných 15 a pol Mega, mohol by si vo svojom meste urobiť jednu strednú a dajmetomu fakultu „našoľudnej“ „univerzity“, ospravedlňujem sa za nadmerné užívanie úvodzoviek, ale treba, lebo nechápaví tie do očí bijúce óbrovské, hoci nepísané a tým pádom neviditeľné úvodzovky v mojich textov nevidia alebo lepšie povedané, vidieť nechcú, … vracajúc sa k hajzlíkom načim pripomenúť, že je bežnou praxou, že synkovia či slečinky miestnej „podnikateľskej“, rozumej mafiánskej smotánky, rovnako tak miestnej „politickej“, rozumej čudujsasvete taktiež mafiánskej smotánky určujú, čo sa na škole smie a čo nie, ktorí učitelia či profesorky zostávajú, ktoré/í sú odlifrovaní niekam inam, či dokonca ostrakizovaní zatváraním na psychiatrie a ešte lepšie rovno do basy natvrdo nepodmienečne, lebo … lebo „vrchnosť“, „naši ľudia“ sa tak rozhodli. A to si vezmite, že ide o rozmaznaných frackov nejakých provinčných škôl v zapadákove menom Našoľudné Kocúrkovo, obidva konce, Horné i Dolné a najnovšie bol pridelený teplý flek aj, veru aj, Nike zo spriatelenej frakcie – koalície Dubkáčikov a Bukváčikov zo Stredného Našoľudného Kocúrkova, prosím, toto nie sú narážky na menšinu orientovanú na rovnaké pohlavie, tí sú vinovatí najmenej, teda výrazne menej ako tí, ktorí im to dennodenne vykrikujú a znepríjemňujú im tak život až do krajnosti.

.   A rovnako tak aj nadpis, nie, nie a ešte raz nie, toto nie je o Ficovi, najnovšie Matovičovi, či snáď o novej vychádzajúcej Superstar Petrovi Pellegrinim. Tí sú, ak teda vôbec, vinní, že si nenašli dosť času na to, aby sa venovali odhaľovaniu doslovne škodnej vo svojch vlastných partajách, ono je to totiž také dvojsečné, robiť čistky vo vlastných stranách je vždy veľmi nepopulárne a hlavne potenciálne nebezpečné, môže to znamenať rozpady spojenectiev, koalícií, vlád a dokonca i štátov, či, v našej blahej pamäti celých systémov a blokov – údajne, vraj, jednababapovedala, vraj skončil socializmus aj komunizmus. No ale jasné, värímä vám to, lebo to napísali a dennodenne píšu „mienkotvorné“ denníky. No veď práve!!!

 

Oni/ony nám tú našu mienku nepotrebujú spresniť,

vycizelovať, oni ju rovno … tvoria.

Myšlienky a múdrosti rovno do hlavy, budúcnosť je jasná

a oslepujúco žiarivá, vytýčený smer sa nemení!

 

.   Pripomína vám to niečo? No zaiste, to, čo sme si absolvovali my polstoročie dozadu, si dnes vychutnávajú hlavne západo- a juho-európske štáty plnými dúškami, ale vylepšené o špeciálne vychytávky a fajnšmekerské kajšmentkové delikatesy, ktorým niet  celom svete páru. A my to všetko, teda neeufemizujme a nepreháňajme, drvivú väčšinu preberáme, implementujeme, zavádzame, presadzujeme, vynucujeme dodržiavanie a moniturujeme, či sa to všetko uberá správnym tempom a v najvhodnejšom a najsprávnejšom azimute, aby sme už nekopali zbytočne a trápne do toho Smeru.

 

Kuriatka idú učiť sliepky a CockKohútov,

pacienti chcú doktorom odňať plášte a ordinovať,

totálni amatéri sa rozhodli, že nám ukážu tvrdú a neochvejnú

profesionálnu morálku a česť!

No to potom „Práci Česť“. A rukám POKOJ … pre istotu.

A to už môžme pomrieť od hladu a posledný nech zhasne svetlo.

 

 

 

 … no vraj chystajú zmenu k lepšiemu       

 

 

Antisemiti, či záchranci Izraela? VŠ v USA vrú.

27.04.2024

Zachránia študent-i/-ky v USA Izrael pred jeho vlastnou mocou? . Snáď sa tu skôr natíska otázka, či tie početné protesty na amerických vysokých školách pomôžu k záchrane tisíciek obyvateľov Gazy pred smrťou kvôli ďalšiemu bombardovaniu a vojenským akciám Izraelských silových zložiek, pred utrpením detí, žien, starcov, zranených, na ktoré [...]

Skvelý ťah Markízy : debata Banáš vs. Kňažko

15.04.2024

. A že vraj to nejde! Neštekať po sebe, neurážať jeden druhého, nevidieť v tom druhom temného služobníka samotného Lucifera. No nádhera, páni – obaja vekom nad 75 rokov – zjavne nepotrebujúci držať sa hesla, že „Čím hlasnejšie a dlhšie na súpera z opačného tábora kričím, tým mám väčšiu a údernejšiu Pravdu“. Toto by mali [...]

Ďakovný list Peťa P. a Roba F. Igimu M.

12.04.2024

. Jedni hovoria, že nikdy nič také neexistovalo a ani existovať nebude, ale v tajných kuloároch sa povráva, že v titulku spomínaní dvaja páni mali nejedenkrát namále a takmer ho odoslali, ale vždy im niečo našepkalo, že ešte nie, ešte treba počkať na ďalšiu lekciu geniálneho pedagóga. Panovali mnohé pochybnosti a panujú dodnes, mnohí Igorovi [...]

2024-04-26 slnko v sieti 007 foto zdenko hanout

Šéf Rady RTVS označil galavečer Slnko v sieti za politický míting opozície

29.04.2024 18:16

Igor Gallo pripomenul, že RTVS ako vysielateľ galavečera nesie v zmysle platnej legislatívy objektívnu zodpovednosť za obsah priameho prenosu.

sanitka,

Šiestačka v Maďarsku bodla nožom spolužiačku, vrtuľníkom ju odviezli do nemocnice

29.04.2024 18:03

Šiestačka si nôž priniesla z domu a mala ho schovaný v školskej lavici.

Pellegrini, Zuzana Dolinková, Raši,

Za koniec Rázsoch chcú odvolávať ministerku Dolinkovú. Je to politický bulvár, háji sa ministerka. OĽaNO a SaS sa hádajú

29.04.2024 17:35

Bola to len otázka času, keď bude musieť ministerka Dolinková stáť pred Achillovou pätou rezortu – polstoročia nedokončeným projektom nemocnice Rázsochy.

Mark Rutte

Turecko podporí kandidatúru Marka Rutteho na šéfa NATO. Výhrady má už len Orbán

29.04.2024 16:48

Turecko aj Maďarsko ako členovia NATO predtým vyjadrili výhrady voči Rutteho kandidatúre.

krkOSKAR bRÁNka

Ja PRAVDU milujem. A úplne najšťastnejší som, ak smiem na ceste k NEJ sprevádzať KVANTUM KRÁSNYCH SLOVENIEK, Quantum Of SOLACE. Solace, from Old French solas, from Latin sōlācium "consolation", meaning comfort or consolation in a time of distress. Consolation - útecha, potecha, distress - zármutok, nešťastie, bieda, núdza, nebezpečenstvo, tieseň, vyčerpanosť, vysilenosť, únava ... VEĽKÁ VĎAKA TI, PANE, Bože! :o) (o:

Štatistiky blogu

Počet článkov: 289
Celková čítanosť: 1423322x
Priemerná čítanosť článkov: 4925x

Autor blogu