Založ si blog

Irán sa ale už vážne … Nasralláh …

 

 

.   To priezvisko bývalého, v libanonskom meste Sidon nedávno zavraždeného vodcu Hizballáhu, je také symbolické. Druhá časť, Alláh, znamená „Boh“, je to v Arabčine Meno „Najvyššieho“, Stvoriteľa. Jeho prvá časť, prvých šesť písmen, má, pre zmenu v Slovenčine, veľa významov, preskočme tie prízemné, vylučovacie a sústreďme sa výlučne na tie v prenesenom význame … nahneval, rozhneval, NASRDIL, ROZHORLIL, ROZĽÚTIL … nože tuto si pozrite. A vieme, že hnev môže byť aj spravodlivý, srd pekne od srdca, horliť môžete pre správnu vec, ľúty býva boj tých, čo už nemajú čo stratiť. Veľmi výstižne a presne mnohé (p)opísal včera večer ešte pred prvými správami o Iránskom útoku Eduard Chmelár vo svojom fb statuse, z neho vypichnem len dve veci:

  • Izraelom za krátky čas zmasakrovaných najviac detí spomedzi všetkých konfliktov od druhej svetovej vojny
  • od októbra minulého roka Izraelom v Gaze zničených dve tretiny budov (konkrétne 163 778)

.   Je úplne jedno, na ktorej strane konfliktu ste, komu takpovediac „držíte palce“, či kľudne nech aj celý svet bude tvrdiť jedno, pravda, Pravda, svätá PRAVDA o tom všetkom, môže, podotýkam MÔŽE byť diametrálne odlišná.

Americký prezident Joe Biden označil v sobotu zabitie vodcu Hizballáhu Hasana Nasralláha za „opatrenie spravodlivosti“, ktoré si zaslúžil za svoje vyše tri desaťročia vlády teroru.

– toť citát zo sobotného článku na pravda.sk

 

.   No lebo od konca druhej svetovej vojny USA a len o trošku neskôr IZRAEL, práve títo dvaja sú zrovna etalónom MIERUMILOVNOSTI, SPRAVODLIVOSTI, OHĽADUPLNOSTI a HORROR a TERROR sú pre oboch praktiky nepopísateľne vzdialené. Kto si neprečítal Chmelárov vyššie spomenutý status, TERAZ a TU by MOHOL a MAL!!! Logikou deduška Džouího z citátu pár riadkov vyššie by mohol zvyšok sveta pri dodržaní základných, presných a prísnych pravidiel logiky dospieť k záveru, že … no a v tom JE PRESNE TEN ROZDIEL. Zdravému, neparanoickému, neziskuchtivému človeku, nebažiacemu po chorej moci spôsobujúcej pomätenie mysle až šialenstvo, ani len nenapadne Modus operandi a zároveň Modus vivendi tak premnohých ťažko nemocných „mocných“ tohto sveta:

„Héj, JOHNNY, prečo zabíjaš tých ľudí? Veď ti absolútne nič neurobili!“ … „Ale mohli by!!!“

.   Táto zneužívaná, odporne zvrátená filozofia preventívnych útokov, zásahov, opatrení, „práva na obranu“. Chlapča z Gazy? Budúci bojovník Hamasu! Modrooká anjelská tvárička s bábikou v ruke? Onedlho matka atentátnikov a vrahov. E-LI-MI-NO-VAŤ !!! „Nebuď slaboch, stlač tú spúšť!“. Veď oni vlastne konajú dobré skutky! Zbavujú svet ultimátneho ZLA! Good fellas, Títo boys z celého sveta pripravovaní roky, desaťročia vopred na svoje špeciálne povolania, poslania, služby. Nože sa začítajte do životopisBIBI-ho. Špeciálne časť Podruhé ministerským předsedou a v rámci nej informácie v sivom rámčeku, nad pod ním. Povedia vám veľmi veľa dôležitého.

zdroj obr. : https://cs.wikipedia.org/wiki/Benjamin_Netanjahu#Podruhé_ministerským_předsedou

 

 

.   Nenávisť zatemňuje mozog, zdravý úsudok, akékoľvek zodpovedné uvažovanie. Nenávisť sa posledné roky, posledné mesiace, posledné dni, posledné hodiny, stupňuje, rastie, priživuje, starostlivo hýčka, využíva ako najexcelentnejší prostriedok politického boja, ZBRAŇ PAR EXCELLENCE a NON-PLUS-ULTRA. Že s tým my nič nezmôžeme? Omyl, vážení! Teda, súhlasím, že ak je pomätený blázon rozhodnutý škodiť za každú cenu, máločo a málokto ho zastaví. A predsa, Adolf sa ukončil sám, novodobé dejiny Slovenska ovládame všetci, preskočím, … no a BIBI NETANJAHU. DNES, TU a TERAZ.

Vlastní – Židovský Národ sa musí vschopiť a vzmužiť, ženy s tým

pomôcť mužom. Nepriateľ je bližšie, ako by ktokoľvek čakal.

Buď je to niekto „z našich“, prípadne „JA SÁM“,

cháp v prípade BIBI-ho mieriaceho prstíkom a kurzorom

na čím ďalej, tým viac osôb, … ON SÁM.

PLUS jeho MOCIBAŽNÁ PARTA LOKAJOV.

 

.   Židovský Národ musí pochopiť, že mu zas raz a znova hrozí – tentokrát prostredníctvom jeho vlastného, násilníckeho súčasného vedenia – zánik a skaza. Židovský Národ má na viac. Má na to, aby si zo svojho stredu našiel a vybral ľudí, ktorí síce budú tvrdí, nekompromisní, silní, ktorí ale už dávno pochopili, že skutočný nepriateľ nie je Hamas, Hizballáh, Gaza, Irán, … či dokonca (sic) Medzinárodný trestný súd v Haagu. Skutočný nepriateľ je inde. PREKLIATO blízko každému jednému človeku. Kto TOTO ZÁKLADNÉ, JEDNODUCHÉ, a PREDSA TAK PODSTATNÉ nepochopí, veru, … zle sa mu povodí …

 

MIER S VAMI, S NAMI, S NIMI.

IZ-RA-EL, DRŽ SA!

 

 

Chce Chmelár chudobnejšiu Slovač? Cheche!

02.10.2024

. Že vraj „férové zdanenie najbohatších“. Prévelice ftipnej cha-cha kaše sa nám Edo musel najesť, či nebodaj nachmelený píše takéto neprístojnosti?!? Kto to kedy videl, aby sa boháčom bralo a chudobným dávalo! Boháčov odjakživa keď ktokoľvek obral o groš, vynahradili si to okamžte tým, že si dva zobrali od poddanných. A keď sa [...]

Rudo Huliak, ukáž, ako padá vláda!

30.09.2024

zdroj záberov – satirický blog na fb: Adolf Snehuliak konkrétne toto video: https://www.facebook.com/61552183386495/videos/1187870839155399/ . Prajem, prajme – spoločne – pánovi Huliakovi veľa zdravia, síl do politickej práce a … nech je tento kaskadérsky kotrmelec posledný a viac ich už nebude treba. Čo najmenej škaredých myšlienok [...]

Drzo, okato provokovať PS-ku ide skvele.

26.09.2024

. “ … a preto nemá plod ani právo na život. … “ – toto je nie, že je len slovná provokácia par excellence, to je aj jeden zo základných stavebných kameňov progresivistickej ideológie, u zvierat sa poniektorí zavzdušňujú, keď sa o nich uvažuje ako o „veci“, s plodom nenarodeného dieťaťa, ktoré ako nepotrebnú, [...]

Michal Šimečka

Od Matoviča k progresívcom. Tankó si našiel nový poslanecký klub

03.10.2024 10:18, aktualizované: 10:25

Progresívne Slovensko predstavilo novú posilu svojho poslaneckého klubu.

Matúš Šutaj-Eštok / Patrik Krauspe / Martin Hrachal / Cestovné pasy /

Šutaj Eštok ukázal prípady, ktoré schvaľovali atentát na Fica. Je medzi nimi aj komik

03.10.2024 10:18

V jednom z prípadov vzniesli už aj obvinenie.

Pezinok, ŠTS, Kuciak, vražda, súd, pojednávanie, BárdyX

Fico žaluje šéfa Aktualít, žiada vysoké odškodné

03.10.2024 09:55

Žalobu, ktorá je podľa Petra Bárdyho najväčšia svojho druhu voči novinárovi v histórii Slovenska, označil za šikanóznu.

Senior hubár

Veľká pátracia akcia so šťastným koncom. Dôchodcu v lese na Gemeri hľadalo 26 ľudí i policajné psy

03.10.2024 09:16

Dôchodca sa okolo obeda aj s manželkou vybral na huby v lokalite Dolinka, v lese sa však rozdelili. Muž nemal pri sebe mobilný telefón.

krkOSKAR bRÁNka

Ja PRAVDU milujem. A úplne najšťastnejší som, ak smiem na ceste k NEJ sprevádzať KVANTUM KRÁSNYCH SLOVENIEK, Quantum Of SOLACE. Solace, from Old French solas, from Latin sōlācium "consolation", meaning comfort or consolation in a time of distress. Consolation - útecha, potecha, distress - zármutok, nešťastie, bieda, núdza, nebezpečenstvo, tieseň, vyčerpanosť, vysilenosť, únava ... VEĽKÁ VĎAKA TI, PANE, Bože! :o) (o:

Štatistiky blogu

Počet článkov: 303
Celková čítanosť: 1510993x
Priemerná čítanosť článkov: 4987x

Autor blogu