Založ si blog

Islamský džihád proti kresťanskému násiliu si predsa zaslúži podporu EÚ, USA a Izraela!

 

.   Aj ty čumíš na ten nadpis ako puk, či pero z gauča a hovoríš si, na čom že to fičí pisálek blogov, ktorý už nevie, čím viac zaujať? No nie, vravím vám, ja sa len držím oficiálnej línie v nadpise spomenutých. Boh, Spravodlivosť, Česť a korektné vzťahy?!? Ale choď, trapoško, nebuď smiešny, ty si z akej planéty práve pristál? My tu máme dlhé desaťročia, čo desať, stáročia iné náboženstvo, iného Boha, iné poriadky, vlastnú spravodlivosť, silnejší pes jebe, nemáš poriadny cash, tak vypadni, reči sa hovoria, chlieb kúpený za PRACHY sa JE!

.   Igor síce odvážne čo, to naznačil, tipujem, že mu bude čoskoro dovysvetľované, ako to na tomto svete chodí, že RecepT. Erdödyi Gun je nezanedbateľný obchodný partner, že otvára hranice a vpúšťa a vypúšťa koho chce podľa potrieb, že má svetovládne chúťky a to je to pravé orechové predsa, že vie, ako sa vyporiadať s neposlušnou opozíciou, buď nám, jeho obdivovateľom, v tom veľkým vzorom.

.   Ideš Igor, trhaj, kým ti nenasadia náhubok politickej korektnosti a nevysvetlia, že breše sa len na cudzákov a nie našich, ale ICH našich ľudí. Fuj, Igor, pusti! Že zbrojárska lobby a zbrojovky ako soľ potrebujú takéto konflikty, ako je momentálne na Náhornom Karabachu, lebo veď detičky akcionárov nariekajú, že dlho nemali nový vrtuľník, jachtičku a že vreckové milión eur denne je smiešne, veď predsa decká arabášskych oných, šejkov, švejkov a iných šejkrov majú dva a niektorí aj päť denne, ako ony, oni k tomu prídu, byť pred nimi za socky z nearabského sveta.

.   Asi mu ukážu a vysvetlia, čo na neho majú. Tu a teraz sa ukáže, či je naozaj blázon, za ktorého ho mnohí majú alebo len poslušné psíča, čo ruku, ktorá ho živí, hrýzť nebude. To som zvedavý!

 

.   P.S. Kto by nevedel, o čom točím, nech ide na konzultácie s (HN)usofilmi typu pištoľkofil a nielen fil, ale aj (nie Ševčovič …) kšeftovič, tvrdo a husto sa tváriaci Naď s mäkčeňom, s „na večné časy s americkým bratom a nikdy už inak“ osUSkým a hviezdnonosným nonono! doSTÁLom s dĺžňami, možno aj Andy iba-s-bodkou z Popradu by k tomu vedel zaujať stanovisko a objasniť, ako to na tomto svete chodí, prípadne z čoho ho tak silno a úprimno srdco bolí.

 

 

 

Skvelý ťah Markízy : debata Banáš vs. Kňažko

15.04.2024

. A že vraj to nejde! Neštekať po sebe, neurážať jeden druhého, nevidieť v tom druhom temného služobníka samotného Lucifera. No nádhera, páni – obaja vekom nad 75 rokov – zjavne nepotrebujúci držať sa hesla, že „Čím hlasnejšie a dlhšie na súpera z opačného tábora kričím, tým mám väčšiu a údernejšiu Pravdu“. Toto by mali [...]

Ďakovný list Peťa P. a Roba F. Igimu M.

12.04.2024

. Jedni hovoria, že nikdy nič také neexistovalo a ani existovať nebude, ale v tajných kuloároch sa povráva, že v titulku spomínaní dvaja páni mali nejedenkrát namále a takmer ho odoslali, ale vždy im niečo našepkalo, že ešte nie, ešte treba počkať na ďalšiu lekciu geniálneho pedagóga. Panovali mnohé pochybnosti a panujú dodnes, mnohí Igorovi [...]

No strašné! Ten proruSKý zlosyn Fico ide mierovo spolupracovať s Ukrajinou!

11.04.2024

. To je normálne ak nie šach-mat, tak dosť dôrazný šach mnohým opozičným krikľúňom a zároveň aj početným píšúcim a komentujúcim ochrancom „demokracie“ na ten už dosť dlho (Vlho!) čudesný spôsob, keď demokratické je zásadne to, čo za také považujeme „my“, prípadne parťáčky a parťáci z našej bublinky. Čo za kulehu to [...]

Systém Patriot, PVO

Le Monde: Mnohé krajiny EÚ sa nechcú s Kyjevom deliť o svoju protivzdušnú obranu

23.04.2024 21:45

Šéfovia vlád jednotlivých krajín si dávali dobrý pozor, aby neurobili žiadny konkrétny sľub.

Izrael Palestína Gaza Hamas Rukojemníci Prepustenie

Vojna v Gaze trvá 200 dní. Izrael zosilnil údery, nariadil nové evakuácie na severe

23.04.2024 20:55

Ostreľovanie severu palestínskeho územia bolo za posledný deň jedno z najintenzívnejších od začiatku vojny.

USA Izrael Gaza univerzity protesty

Polícia zatýkala na pro-palestínskych protestoch na univerzite v New Yorku

23.04.2024 19:49

Biely dom antisemitské vyjadrenia počas študentských protestov na viacerých univerzitách slovne odsúdil.

Thunbergová

Švédska prokuratúra obvinila Gretu Thunbergovú z občianskej neposlušnosti

23.04.2024 19:35

Súdy v minulosti už dvakrát uložili celosvetovo známej aktivistke pokutu za občiansku neposlušnosť na klimatických protestoch.

krkOSKAR bRÁNka

Ja PRAVDU milujem. A úplne najšťastnejší som, ak smiem na ceste k NEJ sprevádzať KVANTUM KRÁSNYCH SLOVENIEK, Quantum Of SOLACE. Solace, from Old French solas, from Latin sōlācium "consolation", meaning comfort or consolation in a time of distress. Consolation - útecha, potecha, distress - zármutok, nešťastie, bieda, núdza, nebezpečenstvo, tieseň, vyčerpanosť, vysilenosť, únava ... VEĽKÁ VĎAKA TI, PANE, Bože! :o) (o:

Štatistiky blogu

Počet článkov: 288
Celková čítanosť: 1420723x
Priemerná čítanosť článkov: 4933x

Autor blogu