Založ si blog

Matovič je to najlepšie, čo sme mohli dostať! Profík, macher, borec! irony off&on

 

 

.   Nová vláda robí, podobne ako tá, ktorú vymenila, čo vie, môže a dokáže, ale stále existujú medzi nami odborníci, ktorí sú oveľa viac skúsenými borcami, ako je súčasná zostava na Úrade vlády SR. Pani prezidentka Zuzana Čaputová by mala súčasný kabinet pod vedením Igora Matoviča dôrazne varovať, a ak sa okamžite nezvýši profesionalita, koordinovanosť jednotlivých krokov, akceptácia dôležitých rád od (aj odbornej až vysoko odbornej) verejnosti, mala by bez váhania pristúpiť k okamžitému rozpusteniu parlamentu a následným potrebným krokom. A – to predovšetkým – vymenovať Vládu odborníkov, ktorá potvrdí svoju erudíciu, morálnu výšku a okamžitú pripravenosť vyviesť národ ohrozený Koronavírusom z toho najťažšieho.

.   Potiaľto dobré, Súdruhovia?!? Môže byť? Až bude treba, podobné oslavné ódy vám na počkanie budem písať denne štyri, vo výnimočných prípadoch aj viac. Len si nebudete smieť dať nahovoriť, že sú myslené ironicky, sarkasticky, vysmievajú sa a znevažujú. Určite nie, to by som si ako dlhodobý spolupracovník vládnych činiteľov nedovolil, veď vždy boli všetci so mnou na výsosť spokojní!

.   Pani prezidentka má na výber výnimočne vysoké množstvo špecialistov, celkom určite by si ale mala vybrať tých, ktorí okrem najvyššej profesionality ovplývajú aj netradičným zmyslom pre sebairóniu a schopnosťou akceptovať možnosť zosmiešnenia. Spôsob výberu je veľmi jednoduchý, pani Čaputová si otvorí všetky tlačené aj internetové denníky, komentáre a blogy v nich a bude mať síce menší problém pre to množstvo, ale ako naznačuje úvod vety, je to až detsky ľahké. Rozhodujúcim ukazovateľom bude, ktorý z profíkov a machrov dokáže viac ponížiť, argumentačne rozmetať na franforce, opľuť, difamovať, zneuctiť toho, koho bude nahrádzať, … ten vyhráva.

.   Za náš blog tu máme profíkov a machrov s pseudonymami Pomätenovič, PrázdnoSlamoMlátič, Zmatkovič LenOn II., virtuálny priestor ponúka tie najlepšie kapacity, stačí len klikať a čítať. A prečože práve takýchto? No lebo sú okrem iného aj veľmi sebakritickí. Tamtými invektívami síce mieria na iných, ale už navždy sú spojené s nimi a ich civilnými alebo internetovými menami. Budem sa veľmi tešiť, ako vyššie spomínaným pánom budem pripravovať podklady, vybavovať korešpondenciu, vytvárať program, riešiť za nich nepríjemnosti a vysvetľovať tej hlúpej bande, čo bola na Vláde pred nimi a príde po nich, tým je myslená ako politická, tak i novinárska repezentácia, ich kroky a rozhodnutia. Už sa Vás neviem dočkať, páni!

.   Páni Pomätenovič, PrázdnoSlamoMlátič, Zmatkovič LenOn II. a aj všetci ďalší, asi musím troška checknúť net a vybrať najlepšie kúsky aj z ostatných portálov. Jaj, či to len bude radosť spolupracovať – toľko duchaplných a ostrovtipných majstrov ducha a pera! No radosť vládnuť!

 

ВандаВондер

 

 

Skvelý ťah Markízy : debata Banáš vs. Kňažko

15.04.2024

. A že vraj to nejde! Neštekať po sebe, neurážať jeden druhého, nevidieť v tom druhom temného služobníka samotného Lucifera. No nádhera, páni – obaja vekom nad 75 rokov – zjavne nepotrebujúci držať sa hesla, že „Čím hlasnejšie a dlhšie na súpera z opačného tábora kričím, tým mám väčšiu a údernejšiu Pravdu“. Toto by mali [...]

Ďakovný list Peťa P. a Roba F. Igimu M.

12.04.2024

. Jedni hovoria, že nikdy nič také neexistovalo a ani existovať nebude, ale v tajných kuloároch sa povráva, že v titulku spomínaní dvaja páni mali nejedenkrát namále a takmer ho odoslali, ale vždy im niečo našepkalo, že ešte nie, ešte treba počkať na ďalšiu lekciu geniálneho pedagóga. Panovali mnohé pochybnosti a panujú dodnes, mnohí Igorovi [...]

No strašné! Ten proruSKý zlosyn Fico ide mierovo spolupracovať s Ukrajinou!

11.04.2024

. To je normálne ak nie šach-mat, tak dosť dôrazný šach mnohým opozičným krikľúňom a zároveň aj početným píšúcim a komentujúcim ochrancom „demokracie“ na ten už dosť dlho (Vlho!) čudesný spôsob, keď demokratické je zásadne to, čo za také považujeme „my“, prípadne parťáčky a parťáci z našej bublinky. Čo za kulehu to [...]

Rudolf Schuster

Rudolf Schuster získal Čestné občianstvo Košického samosprávneho kraja

23.04.2024 15:06

Ide o vôbec prvé udelenie takéhoto ocenenia v histórii kraja.

Britain Clinton

Brusel chce uľahčiť život v Británii aj mladým Slovákom. Použije na nich Londýn dvojaký meter?

23.04.2024 14:00

Európska komisia by rada zmäkčila nepríjemné dopady brexitu na občanov členských štátov EÚ vo veku do 30 rokov. Aký postoj zaujali politici v Londýne?

Reedukačné centrum Bystričany

PS vyzýva na zatvorenie reedukačného centra v Bystričanoch. Dochádzalo tam údajne k sexuálnemu násiliu

23.04.2024 13:36, aktualizované: 14:15

Predstavitelia Progresívneho Slovenska realizovali vlastný prieskum zariadenia, v ktorom podľa ich slov dochádza k porušovaniu pravidiel.

medveď

Odstrelom problémového medveďa v L. Mikuláši sa bude zaoberať enviropolícia

23.04.2024 12:55

Občianska iniciatíva My sme les spochybňuje, že pri Liptovskom Mikuláši došlo k usmrteniu správneho medveďa.

krkOSKAR bRÁNka

Ja PRAVDU milujem. A úplne najšťastnejší som, ak smiem na ceste k NEJ sprevádzať KVANTUM KRÁSNYCH SLOVENIEK, Quantum Of SOLACE. Solace, from Old French solas, from Latin sōlācium "consolation", meaning comfort or consolation in a time of distress. Consolation - útecha, potecha, distress - zármutok, nešťastie, bieda, núdza, nebezpečenstvo, tieseň, vyčerpanosť, vysilenosť, únava ... VEĽKÁ VĎAKA TI, PANE, Bože! :o) (o:

Štatistiky blogu

Počet článkov: 288
Celková čítanosť: 1420669x
Priemerná čítanosť článkov: 4933x

Autor blogu