Áno, arciZlodeji neVinných natvrdo(Sheen) do basy posielajú!

19. júna 2020, krkOSKAR bRÁNka, Ahoj (a lieč ...) Vanda Procházka BRANKINA RUBRIKA Hnutie "GRÁLU" Krása a Láska Nebeská ROZPRÁVKY skutočná revolúcia Ducha a Duše zaradené aj zadarené zároveň

 

 

.   Otázka znela (link na článok):

„Môže arciZlodej posielať neVinných do basy? !“

… a odpoveď je viac než jasná: Bežne sa to presne takto robieva! Ako? Čo to? To nie je možne!!! Veď predsa u nás je demokracia, najdokonalejšie zriadenie, nad ktoré niet, najväčší výdobytok, chcelo sa mi to napísať bez úvodného „vý“, moderného človeka, civilizácie a histórie ľudstva. Poznáte tú (hi)STORKU: Dvaja riadne pod vplyvom nielen alkohol, ale aj najrôznejších vylepšovadiel nálady, potencie, sebavedomia a pocitu nesmrteľnosti spolu s jedným akotak príčetným kráčajú po železničnej trati, skrátka, idú po trati, jeden by tam tú medzeru aj vynechal a zrazu oproti nim dve svetlá, príčetný kričí: „Chlapi, pome dolu, veď nás ten vlak zrazí!!!“, no tí dvaja majú vo veciach absolútne jasno: „Ale no, zajko Bojko, to sú predsa dve motorky a akonáhle budú pri nás, obídu, ako sa sluší a patrí!“.Príčetný protestuje, ale tí dvaja vŕtajúci si špáratkami pomedzi zuby naňho zborovo kričia: „Nemáš šancu, chlape, veď vieš, … DEMOKRACIA!“. No a tak šli spolu v trojici v ústrety svetlým zajtrajškom, veď nakoniec, po nedlhom výlete v očistci je pobyt v Raji už navždy celkom dobrý DEAL, lepší ako ten, ktorý podľa diskutujúcich pravidelne prevádza so svojim dealerom autor(ka) blogu.

.   No ale, … nie všetci sa až tak rýchlo ponáhľajú tam, kde niet bolesti, nedostatku, biedy a … zlodejov a nevinných posielaných sedieť namiesto nich. Nás to tu mnohých až príliš baví, takže absolútne neprichádza do úvahy, že by sme si chceli nechať ujsť najväčšiu zábavu zo všetkých zábav. Tú, ktorá taj svieti na Českej Štandarde:

 

PRAVDA A LÁSKA ZVÍŤĚZÍ!

… a my už len dodáme:  ALE AŽ ÚPLNE NA KONIEC!!! 

 

.   No a tak čakáme a robíme všetko preto, aby tak naozaj bolo a obľúbená činnosť z titulku prešla z hodnotenia: „No pozri, aký je to frajer, síce mafoš a klamár, ale ani vlások sa mu na hlave nekrivil, pretože … náš človek. A tamten otrava, čo vkuse vyrýval a domáhal sa svojích práv, nakoniec skončil tam, kam chcel poslať našočloveka“ k verdiktu: „Každý dostal, čo mu prináleží, komu česť, tomu česť, komu päsť, tomu päsť, komu lesť, tomu lesť, … a obľúbené slová pravých demokratov: ‚PADNI, KOMU PADNI!!!‘

.   A čo ten Sheen v titulku článku? Nič, len dôkaz, že autor je zmätený, nevie, o čom píše a fičí ktovie na čom všetkom. Ako inak!