Denník-N skrz karikatúru Pellegriniho a Fica odhaľuje vlastné hriechy?

9. apríla 2024, krkOSKAR bRÁNka, BRANKINA RUBRIKA Prihodilo sa mi DNES zaradené aj zadarené zároveň

 

 

 

Vojna je mier. Sloboda je otroctvo. Nevedomosť je sila

 

.   Ono by sa normálne mohol politik (a s ním možno i jeho volič/ka) aj uraziť, čo za nemiestne žarty si to z neho tropia v dezinformačných mainstreamových (no, … main ako main, o tom potom) denníkoch, ale keďže žijeme v Orwellovských časoch románu 1984, neposlušný Slovák, či Slovenka s fantáziou by si takúto ale prééévelice vtipnú karikatúru mohli vysvetliť aleže úplne, až tragicky zle.

 

 

zdroj: https://dennikn.sk/3928236/shooty-aport/

zo 7. apríla 2004

 

.   Tamto povyše niekto nakreslil, niekto odsúhlasil … áno, OK, my z redakcie N-ka to takto vnímame. Lenže ťažkými časmi skúšaný Slováčisko miestami už poslabšie vidí kvôli očiam zvlhnutým od Gogoľovského smiechu cez slzy a mohol by hentú postavičku vpravo vidieť ako typického predstaviteľa mainstreamovej dezinfoscény (a Shooty to zakamufluje, akože Pelle), no a hento vľavo síce pripomína Roba, ale všetkým nie a nie správne voliacim je nad Slnko jasnejšie, že ide o kŕmiča a potľapkávača oddaného mainstreamového konšpirátora (samozrejme všetka česť novinárom snažiacim sa o čo najväčšiu objektivitu) s karnevalovou maskou „fujkyfuj zlého rusofilného (akože veľké Z na rukáve) Fica“. Asi také niečo, ako keď Ivan začal s podržtaškami, pripadal si trefný a vtipný, až kým nedošlo buď jemu alebo spindoktorom, o kom predovšetkým celý ten podržtaškizmus je. A zo Z-ka je N-ko, keď bubák pozdvihne pravicu.

.   Já ti nevím, Karle, ale keď je to takto trápnučko prvoplánové, tak to má presne opačný efekt, ako je pôvodne zamýšľané … šikovní, prešikovní ste poniektorí mejnstrímáci. Ide vám karta jedna radosť. Pelle, Robo & spol. môžu otvárať ďalšie šampanské a rovno zakúpiť všetkých desať Shootym podpísaných grafík v darčekovom balení.