Tu sa ryžuje na Covide a tvorí Kult Igora! Neotravujte!

3. novembra 2020, krkOSKAR bRÁNka, 11-y SEPTEMBER 2001 Ahoj (a lieč ...) Vanda Procházka BRANKINA RUBRIKA CigáŇi CigáŇi, Cigáni a Rómovia Gratulácie Hnutie "GRÁLU" Konštanta 50 Krása a Láska Nebeská LAI-FI laická fikcia MáHatMá (HasKlobúkHas) Banáš naozajstné sLOVEnské náRODné poVSTANie Nezaradené Prihodilo sa mi DNES reparát "rEVOLÚCIE" z roku 1989 ROZPRÁVKY skutočná revolúcia Ducha a Duše VANDA kráska naše LÁSKA nejdřív HLÁSKA pak PROCHÁZKA zaradené aj zadarené zároveň ŽENA, ŽIEŇA, to znie HRDO !!!

 

 

(pôvodne uverejnené 3. novembra 2020 o 08:49, chýbalo na blogu od jari 2021 do apríla 2024)

Prečítané 3 049x

 

 

.   Pamätáte sa na ten slávny Robov Ficov výrok? „„Prosím vás, neotravujte, tu sme pri žatve, neotravujte! Majte, prosím, trošku úcty k týmto ľuďom, ktorí sa na rozdiel od vás narobia ako hovädá. Dobre? Majte k nim úctu a neotravujte!“ Stačí len vymeniť „žatvu“ za „záchranu Slovenska, sveta a dostupného viditeľného vesmíru“  a máme v skratke činnosť našej vlády. Stále mi nejde z hlavy to posedeníčko chlapcov Jara a Igyho v priestoroch redakcie Denníka N.

 

https://www.facebook.com/watch/live/?v=813458146087091

 

 

.   To ti bol zážitok nonplusultra, t.j. „nad ktorý niet“chlapčatá, ktoré sa v posledných ročníkoch horko ťažko preliezanej „vysokej školy“ narýchlo zbúchanej v rodnom meste podaktorého provinčného politika, kamoša z detstva a konškoláka nejakého z vrcholných politpohlavárov Slovenského RealityShow-kového Neba hrajú na Ministra Obrany a Premiéra!

.   A tá Cola! A tá Cola! To bol najvýrečnejší moment celého extempore. Niečo ako: „Ty blbec si popíjal tento nápoj ‚bohov‘ v nejakom zaprdenom konšpiračnom byte na Vazovovej, my to dáme na drzovku rovno v redakcii pred zrakom celého národa!!!“ A aby sa nepovedalo, že sme ako Robo, ktorý vtedy na poli redaktorom práve Denníka N odmietol zodpovedať ich otázky, tak práve im blahosklonne dovolíme, aby nás mohli otravovať, toľko sa už premôžeme. Akýkoľvek náznak „redaktoríka“, otravného hmyzu spýtať sa na niečo nepríjemné bol s „boho“rovnosťou obom pionierom vlastnou odvedený nie na vedľajšiu koľaj, ale rovno do depa vlastneného s chlapcami spriateleným majiteľom firmy F.

.   Ten Covid, to je predsa niečo absolútne geniálne, najdarovatejší dar z nebies! Čokoľvek poserieme, zanedbáme, odflákneme, kdekoľvek nasadíme akéhokoľvek amatéra top kalibra, mrú nám stovky ľudí kvôli najnezmyselnejším manévrom nariadeným Igorom NajfilanTROPickejším a HuráPartičkou, ktorou sa obklopil, aby predviedol celému svetu, že sme viac ako svetoví. Nie, nie a ešte raz nie! To SVET bude chcieť, začína chcieť byť Slovenský. Bude musieť byť Slovenský, budem tu robiť krkolomné kotrmelce, na kamery opičky, hrkotať svojou šašovskou čapicou, kým nebude PO MOJOM!!! … a dokončím vetu, … čokoľvek poserieme, všetko to zametieme pod Koberček menom Kovid, prípadne zakopneme pod kredenc podľa starého známeho „Poriadok musí byť, povedala BABKA a zakopla ho… … aj ho, aj kadekoho iného a tiež kadečo iné z dohľadu priveľmi všímavých návštev“.

 

PO MOJOM! PO MOJOM!

ÁNO, MOJKO, ÁNO, ISTEŽE PO TVOJOM, PO TVOJOM!

PO TVOJOM, POTVOJOM, POTVOROM, POTVORÁM!

POTVORY JEDNY NEPRAJNÍCKE NECHÁPAVÉ. ŇO, ŇO, ŇO!

 

 

 

 

🙂 Ванда Прох, ЛЮБОВЬ 🙂