To Kollár je, vy pokrytci, vzorný Kresťan, vy veru nie!

27. októbra 2020, krkOSKAR bRÁNka, 11-y SEPTEMBER 2001 Ahoj (a lieč ...) Vanda Procházka BRANKINA RUBRIKA CigáŇi CigáŇi, Cigáni a Rómovia Gratulácie Hnutie "GRÁLU" Konštanta 50 Krása a Láska Nebeská LAI-FI laická fikcia MáHatMá (HasKlobúkHas) Banáš naozajstné sLOVEnské náRODné poVSTANie Nezaradené Prihodilo sa mi DNES reparát "rEVOLÚCIE" z roku 1989 ROZPRÁVKY skutočná revolúcia Ducha a Duše VANDA kráska naše LÁSKA nejdřív HLÁSKA pak PROCHÁZKA zaradené aj zadarené zároveň ŽENA, ŽIEŇA, to znie HRDO !!!

 

 

 

.   Ako nádherne sa to všetko vyrojilo, mravoKÁRcovia, dohliadači na dodržiavanie „zákona“, nariadení Igora Zachraňujúceho a jeho prismŕdačskej partičky, z ktorej snáď Rišo má tie gule, že mu povie rovno do pap … uľky, nebíčkovej, aby sme neboli vulgárni, ale Satinskovsky familiárni a nekonfliktní, aj keď to nejde, lebo v konflikte s Igorom sa nedá nebyť!

.   Kokšo, že vraj … rozomelú vás, Boris, … ešte mu pekne vykajú, aby ich „nestiahol po smrti do najodpornejšej temnoty spolu so sebou“ – ach, aká to často vyslovovaná myšlienka najvzornejších svätcov planéty, … Božie Mlyny, títo odporní, hnusní, samoľúbi, veľkohubí a ešte neviem akí lovci grálovci, kresťankovia, nejdem to ani všetko vymenovávať, lebo by som neskončil do konca týždňa, to sa nedá uveriť??? tej najjednoduchšej a najpravdepodobnejšej verzii, ktorú „nám“ povedala priamo Mirka Fabušová, totižto, že … „V sobotu ma Boris bral do lekárne, liečim sa na tetániu a lieky a vitamínové doplnky, ktoré užívam, v Dunajskej Lužnej, kde momentálne žijem, nemajú. Keďže sa vracal od syna z Mostu pri Bratislave cez Dunajskú Lužnú, tak ma po ceste zobral.“ ?!? zdroj: https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/566948-kollar-moze-mat-v-aute-koho-chce-matovic-mu-nieco-povie-ked-vyzdravie/

.   Žiadny Trest Boží, žiadne porušovanie vraj potrebných vládnych nariadení, vyhlášok, predpisov, v ktorých majú zmätok ich samotní autori, kto a čo môže, nemôže, smie, nesmie, si každý vyložte podľa potreby, súdruhovia príslušníci Polúcie nabehnite do terénu a vyberte si na svoje platy, prémie a ukojenie ega a pozdvihnutí proklatě nízkého sebevědomí podľa potreby, koľko vám hrdlo náDRŽe na služobných KÁRach stačí!!! Ale vynikajúca príležitosť pre každého predviesť sa v plnej paráde, Rorschachov test absolútne naživo, dobrý deň, páni pacienti a slečny pacientky, tuto sa pozrite, otvorím vám jednu internetovú stránku, povedzte mi, čo si o tom celom myslíte!

.   Je to Boris, ako ho poznám a vážim si ho, serie na nejaké kecy, pošahané pravidlá, sadne, naberie do auta, poďte aj vy, starká, ak sa pomestíte, vytiahne peňaženku, dá, keď niekto potrebuje, netrúbi o tom celému svetu, nevolá do bulvárnych redakcií, poďte sa pozrieť a odfotiť moju Bohumilú filantropickú činnosť. Všetci sa tu čudujú, prečo ho ženské tak milujú a odkiaľ nabral toľké preferencie. No odtiaľ. Oni, teda … ONY si to všetky medzi sebou pošuškajú. Nie, akého má veľkého, ale akú má veľkú …

 

Ochotu bezpodmienečne pomôcť bez nároku na odmenu,

NECH TO STOJÍ, čo to stojí a čo kto o tom hovorí!

NECH vám TO STOJÍ, odbavovači sa a honiči si

na cudzom nešťastí!!! To je ten váš

ČISTÝ KRB MYŠLIENOK, VŠAKÁNO?!?