Igorovu Hviezdu mi na čelo vypáliš? Ty „dobrovoľne“!

20. októbra 2020, krkOSKAR bRÁNka, 11-y SEPTEMBER 2001 Ahoj (a lieč ...) Vanda Procházka BRANKINA RUBRIKA CigáŇi CigáŇi, Cigáni a Rómovia Gratulácie Hnutie "GRÁLU" Konštanta 50 Krása a Láska Nebeská LAI-FI laická fikcia MáHatMá (HasKlobúkHas) Banáš naozajstné sLOVEnské náRODné poVSTANie Nezaradené Prihodilo sa mi DNES reparát "rEVOLÚCIE" z roku 1989 ROZPRÁVKY skutočná revolúcia Ducha a Duše VANDA kráska naše LÁSKA nejdřív HLÁSKA pak PROCHÁZKA zaradené aj zadarené zároveň ŽENA, ŽIEŇA, to znie HRDO !!!

 

 

 

.   Igor sa nám rozhodol, že všetkých Kimov pošle do … tatam, prepadliska dejín a nastolí tu diktatúru karpatskotrnavského typu. Áno, áno, ľudkovia, samozrejme, že to bude dobrovoľné. Ale kurva opovážte sa nezúčastniť! Odporovať božiemu slovu Igorovmu! Len to skúste, chamraď jedna neposlušná! Ja vám ukážem, kto je terazky premiérom!

.   Kedysi sa bol vyjadril, že rád nasiera, neviem už celkom, koho presne, ale momentálne to vypadá tak, že čím väčšie množstvo – vyzerá to tak, že – momentálne HLAVNE na jeho potrhlé zábavky zarábajúcich ľudí. Living on The Edge … alebo Život na Ostrí (skalpela napríklad) – no to je nič proti nášmu Igimu, on sa rozhodol balansovať na atóme, ktorý spustí horšiu než jadrovú reakciu. On pošle do ulíc ľudí, ktorí tam pôjdu celkom dobrovoľne, November ’89 ani Za Slušné Slovensko sa nechytajú na tie davy, čo budú v uliciach a Vedenie, ktoré má ale, že véééľmi krátke vedenie, sa nikdy tak nebude báť a triasť o … o čo len chcú. Zle by som im nerobil, ani bitka, ani zabitka, žiadne fyzické násilie. Len … im všetkým mudrlantom dať na pár mesiacov si vyskúšať, aké to je žiť z ruky do huby, nevediac, či budete môcť na budúci mesiac zaplatiť len to najnutnejšie, elektrika, voda, jedlo, cestovné, benzín.

.   Igor sa bavká s odistenými granátmi, žongluje stojac na jednej nohe siedmimi naraz, chodí s fakľou kontrolovať, či je na benzínke v nádržiach dosť paliva, Homer Simpson v jadrovej elektrárni je proti nemu Albert Einstein vo svojich najlepších rokoch. Na varovania nedbá, všetko vie, všetko sa podarí, bude slávny po celej Zemeguli, lebo ON TO DÁ! Budeme mu ruky nohy bozkávať ešte, zberba jedna neprispôsobivá! Však On nám ukáže, kto je najs premiér a súčasne najs-ejšia Vláda v histórii celého Ľudstva!

 

V ľuďoch to začína vrieť … a Igor prikladá a prikladá!

Nuž, … hľaďme, čo sa bude diať!

ZABÁVA GRADÚJE!