Igorovi od Zuzany. 20-okt-2020 20h20’20“20“‘

20. októbra 2020, krkOSKAR bRÁNka, 11-y SEPTEMBER 2001 Ahoj (a lieč ...) Vanda Procházka BRANKINA RUBRIKA CigáŇi CigáŇi, Cigáni a Rómovia Gratulácie Hnutie "GRÁLU" Konštanta 50 Krása a Láska Nebeská LAI-FI laická fikcia MáHatMá (HasKlobúkHas) Banáš naozajstné sLOVEnské náRODné poVSTANie Nezaradené Prihodilo sa mi DNES reparát "rEVOLÚCIE" z roku 1989 ROZPRÁVKY skutočná revolúcia Ducha a Duše VANDA kráska naše LÁSKA nejdřív HLÁSKA pak PROCHÁZKA zaradené aj zadarené zároveň ŽENA, ŽIEŇA, to znie HRDO !!!

 

 

 

.   Ak je niekto sankcionovaný, tak SA O DOBROVOĽNOSTI NEDÁ HOVORIŤ. Nože si, ujo premiér, pozrú záznam tlačovky a tak troška pouvažujú, čo to pani Prezidentka Zuzana Čaputová povedala. A ak, prípadne keď nechápu, nech si to dajú vysvetliť niekým kompetentným, prípadne zavolajú na Jazykový ústav Ľudovíta Štúra.

 

https://www.facebook.com/watch/live/?v=776024366463009

 

.   A stačí si, milý Igor, len troška všímať, ako elegantne, nenásilne, s gráciou a noblesou sa dá komunikovať s ľuďmi. Ja viem, že si bojovník, ale metať ručičkami hlava nehlava a šibrinkovať mečíkom … jazýčkom, exhibicionisticky sa predvádzať a súčasne si myslieť, že si ním nemôžeš ublížiť, smrteľne ťažko ublížiť, je dosť, ako hovoria bratia Moraváci a Česi, pošetilé. A pritom Ty to tak rád, všakže?

 

Uč sa, kým je na to čas, respektívne ani nie uč,

ale spomeň si, ako sa to po správnosti má!

Lebo to veľmi dobre vieš. Len …