Islamský džihád proti kresťanskému násiliu si predsa zaslúži podporu EÚ, USA a Izraela!

2. októbra 2020, krkOSKAR bRÁNka, 11-y SEPTEMBER 2001 Ahoj (a lieč ...) Vanda Procházka BRANKINA RUBRIKA CigáŇi CigáŇi, Cigáni a Rómovia Gratulácie Hnutie "GRÁLU" Konštanta 50 Krása a Láska Nebeská LAI-FI laická fikcia MáHatMá (HasKlobúkHas) Banáš naozajstné sLOVEnské náRODné poVSTANie Nezaradené Prihodilo sa mi DNES reparát "rEVOLÚCIE" z roku 1989 ROZPRÁVKY skutočná revolúcia Ducha a Duše VANDA kráska naše LÁSKA nejdřív HLÁSKA pak PROCHÁZKA zaradené aj zadarené zároveň ŽENA, ŽIEŇA, to znie HRDO !!!

 

.   Aj ty čumíš na ten nadpis ako puk, či pero z gauča a hovoríš si, na čom že to fičí pisálek blogov, ktorý už nevie, čím viac zaujať? No nie, vravím vám, ja sa len držím oficiálnej línie v nadpise spomenutých. Boh, Spravodlivosť, Česť a korektné vzťahy?!? Ale choď, trapoško, nebuď smiešny, ty si z akej planéty práve pristál? My tu máme dlhé desaťročia, čo desať, stáročia iné náboženstvo, iného Boha, iné poriadky, vlastnú spravodlivosť, silnejší pes jebe, nemáš poriadny cash, tak vypadni, reči sa hovoria, chlieb kúpený za PRACHY sa JE!

.   Igor síce odvážne čo, to naznačil, tipujem, že mu bude čoskoro dovysvetľované, ako to na tomto svete chodí, že RecepT. Erdödyi Gun je nezanedbateľný obchodný partner, že otvára hranice a vpúšťa a vypúšťa koho chce podľa potrieb, že má svetovládne chúťky a to je to pravé orechové predsa, že vie, ako sa vyporiadať s neposlušnou opozíciou, buď nám, jeho obdivovateľom, v tom veľkým vzorom.

.   Ideš Igor, trhaj, kým ti nenasadia náhubok politickej korektnosti a nevysvetlia, že breše sa len na cudzákov a nie našich, ale ICH našich ľudí. Fuj, Igor, pusti! Že zbrojárska lobby a zbrojovky ako soľ potrebujú takéto konflikty, ako je momentálne na Náhornom Karabachu, lebo veď detičky akcionárov nariekajú, že dlho nemali nový vrtuľník, jachtičku a že vreckové milión eur denne je smiešne, veď predsa decká arabášskych oných, šejkov, švejkov a iných šejkrov majú dva a niektorí aj päť denne, ako ony, oni k tomu prídu, byť pred nimi za socky z nearabského sveta.

.   Asi mu ukážu a vysvetlia, čo na neho majú. Tu a teraz sa ukáže, či je naozaj blázon, za ktorého ho mnohí majú alebo len poslušné psíča, čo ruku, ktorá ho živí, hrýzť nebude. To som zvedavý!

 

.   P.S. Kto by nevedel, o čom točím, nech ide na konzultácie s (HN)usofilmi typu pištoľkofil a nielen fil, ale aj (nie Ševčovič …) kšeftovič, tvrdo a husto sa tváriaci Naď s mäkčeňom, s „na večné časy s americkým bratom a nikdy už inak“ osUSkým a hviezdnonosným nonono! doSTÁLom s dĺžňami, možno aj Andy iba-s-bodkou z Popradu by k tomu vedel zaujať stanovisko a objasniť, ako to na tomto svete chodí, prípadne z čoho ho tak silno a úprimno srdco bolí.