Kňažko chorý, „Utwowte kovidov! “ – žiačik cituje Tribúna z 89-eho.

29. septembra 2020, krkOSKAR bRÁNka, 11-y SEPTEMBER 2001 Ahoj (a lieč ...) Vanda Procházka BRANKINA RUBRIKA CigáŇi CigáŇi, Cigáni a Rómovia Gratulácie Hnutie "GRÁLU" Krása a Láska Nebeská LAI-FI laická fikcia MáHatMá (HasKlobúkHas) Banáš naozajstné sLOVEnské náRODné poVSTANie Nezaradené Prihodilo sa mi DNES reparát "rEVOLÚCIE" z roku 1989 ROZPRÁVKY skutočná revolúcia Ducha a Duše VANDA kráska naše LÁSKA nejdřív HLÁSKA pak PROCHÁZKA zaradené aj zadarené zároveň ŽENA, ŽIEŇA, to znie HRDO !!!

 

 

.   Machrujú Amíci (a aj tí, čo o tom už vedia) s tými ich Simpsonovcami, že mnohé epizódky zo svetoznámeho animovaného seriálu predikovali udalosti, ktoré sa mali stať a aj naozaj stali mnoho, premnoho rokov neskôr. Všetka česť autorom, buď boli a sú skvelí jasnovidci a proroci, alebo majú vo svojich rukách naozaj veľkú moc a robia všetko preto, aby sa o nich práve toto hovorilo. Proste ako autor napíšem knihu o Zemeguli a jej obyvateľoch a potom ako Big Brother, šedá či Svetlá eminencia z pozadia, zo zákulisia ovplyvňujem svetové udalosti tak, aby sa skutočnosť čo najviac podobala tomu, čo som bol kedysi napísal.

.   Čo sme my vari horší ako nejakí miliardári spoza mora, More?!? Babkinu vrtuľu, Milan na tribúne predpovedal svetovú pandémiu, čo predpovedal, on dal priamy pokyn k vytvoreniu vírusu, len to musel nejako zakamuflovať, aby namiesto Čínskej vlády nežalovali rodiny postihnutých jeho, dosť má on svojich problémov. No a teraz sa pre istotu nechal hospitalizovať, súc nakazený svojim vlastným výtvorom, aby akýkoľvek tieň pochybností, i ten najmenší, bol z neho konečne a už raz navždy sňatý.

.   A že vraj sú Slováci sprostí a veria konšpiráciám. No never im, keď sa takéto záhady a podivnosti dejú, na počkanie denne aspoň päť, a to som ešte triezvy, skeptický pesimista, na zázračnom Slovensku sa dejú zázraky, že to nestíha nikto registrovať, zaznamenávať a aspoň zmienky o nich na net vešať. Veru, čarovnú, jedinečnú dobu žijeme, máme my byť na čo hrdí, Slovač moja milovaná!

 

TAJOMNOSTIAM ZDAR A … KONŠPIRÁCIAM ZVLÁŠŤ!