No a Igor M. skončí v base a nové voľby budú kedy?

22. septembra 2020, krkOSKAR bRÁNka, 11-y SEPTEMBER 2001 Ahoj (a lieč ...) Vanda Procházka BRANKINA RUBRIKA CigáŇi CigáŇi, Cigáni a Rómovia Gratulácie Hnutie "GRÁLU" Krása a Láska Nebeská LAI-FI laická fikcia MáHatMá (HasKlobúkHas) Banáš naozajstné sLOVEnské náRODné poVSTANie Nezaradené Prihodilo sa mi DNES reparát "rEVOLÚCIE" z roku 1989 ROZPRÁVKY skutočná revolúcia Ducha a Duše VANDA kráska naše LÁSKA nejdřív HLÁSKA pak PROCHÁZKA zaradené aj zadarené zároveň ŽENA, ŽIEŇA, to znie HRDO !!!

 

 

.   Kdo čím zachází, tím také schází … takto nejako znie česká verzia a dejiny potvrdzujú pravdivosť a oprávnenosť týchto slov, hoci niektorí praobyčajní, povolaní a vyvolení k veľkým veciam majú dojem, že „Moja je Pomsta aj Odmena“ platí pre najsam“moc“nejšieho Igora Hrozného Veľikého (aj s mäkčeňom na zmäkčenie jeho nad-diamantovej tvrdosti), pred ktorým sa majú triasť mocní tohto sveta, menovite tí Slovenskí. No … trasú, asi aj áno, od smiechu nad tým, ako si veľknieža Igor vélice šikovne počína vo svojej historickej úlohe, rozhodnutý držať sa Radičovského „Padni, komu padni!“.

.   Nuž, padajú obvinenia, zatýka sa vo veľkom štýle, „čistka“ už nie je škaredé slovo pripomínajúce nechutné päťdesiate, ale najnovší naratív, ktorého sa držia pomstychtiví, pardon, spravodliví, najsamspravodlivejší, bez brvien, smietok, s očiskami sťa horské studničky, bez akejkoľvek poškvrny, či náznaku znečistenia.

.   Otázka teda neznie, ČI, ale KEDY, lebo podľa predchádzajúcich dejinných skúseností všetko naznačuje tomu, že najviac aktívni pri zatýkaní kohokoľvek za čokoľvek sú PRÁVE a PRESNE tí, ktorí majú najviac masla na hlave, a nielen toho. Tí si na svoje krky priviazali ako najväčší hlupáci mlynské kamene a na hlavy si dali Dankom a spol. zakázané parlamentné pomôcky s obrovskými nápismi: MY SME TÍ ČISTÍ, BEZ AKEJKOĽVEK VINY, SAMOTNÝ JEŽIŠ KRISTUS MÔŽE UŽ KONEČNE DRUHÝKRÁT PRÍSŤ A UVIDÍ KONEČNE TÝCH, KTORÍ SA ODHODLALI HÁDZAŤ KAMEŇMI – SÚC BEZ NAJMENŠEJ VINY, AKO INAK …

 

Notyvole, ako hovoria české/í sestry a bratři, tohle je opravdu síla!!!